Huurauto Saarbrücken

Huurauto Saarbrücken vanaf 15 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Saarbrücken

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Skoda Fabia of gelijkwaardig
Skoda Fabia
vanaf 23 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
OPEL CORSA
vanaf 17 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
OPEL CORSA
vanaf 17 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 30 €/dag
Compact
Compact
bijv. Ford Eco Sport of gelijkwaardig
Ford Eco Sport
vanaf 24 €/dag
Compact
 • Boekbaar zonder borg
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 20 €/dag
Compact
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 20 €/dag
Compact
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Focus
vanaf 31 €/dag
Andere auto-categorieën
type/intermediate
bijv. FiatTipo of gelijkwaardig
FiatTipo
vanaf 22 €/dag
type/minivan
bijv. Skoda Fabia Wagon of gelijkwaardig
Skoda Fabia Wagon
vanaf 20 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Ford Tourneo Connect of gelijkwaardig
Ford Tourneo Connect
vanaf 30 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. FordTourneo of gelijkwaardig
FordTourneo
vanaf 43 €/dag
type/suv
bijv. SEAT ARONA of gelijkwaardig
SEAT ARONA
vanaf 20 €/dag
type/luxury
bijv. BMW 5 Series of gelijkwaardig
BMW 5 Series
vanaf 45 €/dag
type/van
bijv. VOLKSWAGEN CADDY of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN CADDY
vanaf 25 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Huurauto Saarbrücken: De hoofdstad van het Saarland

Saarbrücken is met bijna 200.000 inwoners de grootste stad van de deelstaat Saarland en fungeert tevens als hoofdstad van de deelstaat. Kenmerkend voor de metropool is de unieke Franse charme, die vrijwel dagelijks in de historische oude stad te beleven is. Daarnaast zijn er aantrekkelijke bezienswaardigheden verspreid over de stad Saarbrücken, die u gemakkelijk met een huurauto kunt bereiken. De stad zelf is perfect geïntegreerd in het Duitse spoor- en wegennet, maar de snelste manier om Saarbrücken te bereiken is met het vliegtuig. Het kleine maar volledig uitgeruste vliegveld Saarbrücken van de staatshoofdstad ligt op slechts 15 kilometer afstand van het stadscentrum, heeft de IATA-code SCN en doet dienst als internationale luchthaven.

Idealiter heeft u uw huurauto op ons vergelijkingsportal gereserveerd voordat u in Saarbrücken aankomt en wilt u de auto bij aankomst uit de autohuur afhalen. Op onze website kunt u alle autoverhuuraanbiedingen transparant met elkaar vergelijken en kiezen voor een goedkope huurauto. Natuurlijk bent u vrij om de huurauto op te halen op de luchthaven of bij een andere provider. Hieronder geven we enkele hoogtepunten van de stad Saarbrücken weer die de moeite waard zijn om te bekijken en die gemakkelijk te bereiken zijn met een huurauto.

Bezoek de burcht Saarbrücken met de huurauto

Skyline Essen Het huidige kasteel werd al ruim 1000 jaar geleden gebouwd als een Romeins fort. In de 17e eeuw werd het kasteelcomplex, dat meerdere malen was verwoest en herbouwd, een renaissancekasteel met ondergrondse gewelven. Omdat Saarbrücken vaak in het centrum van oorlogszuchtige conflicten stond, werd het kasteel herhaaldelijk vernield en vervolgens in de huidige stijl herbouwd. Bijna 30 jaar geleden werd het kasteel van Saarbrücken volledig gerenoveerd. Sindsdien heeft het een zeer modern centraal gebouw dat de moeite van het bekijken waard is. U vindt het kasteel in het centrum van de stad, u hoeft alleen maar de Schlossplatz Saarbrücken in te voeren in het navigatiesysteem van de huurauto.

Huurauto Saarbrücken: De St. Johanner Markt

Na de kastelentocht wilt u waarschijnlijk de metropool van het heden leren kennen en nergens werkt dit beter dan in de oude stad. Idealiter laat u uw gehuurde auto achter op het kasteel, want de St. Johanner Markt is slechts een paar minuten lopen. Strikt genomen zou u met een huurauto het oude stadsgebied helemaal niet kunnen binnenrijden, want dat is al 40 jaar voorbehouden aan voetgangers. Geniet van de Saarlandse manier van leven in de voetgangerszone, wandel door de vele kleine steegjes met talloze winkels, bistro's, cafés en restaurants. De oude stad is bijzonder levendig als de wekelijkse markt plaatsvindt, dan komen veel mensen uit Saarbrücken naar de markt om te winkelen en het sociale leven.

De Duits-Franse tuin in Saarbrücken

Na alle drukte in de oude stad verlang je waarschijnlijk naar wat ontspanning. Daartoe heeft de staatshoofdstad een betoverend park in de stijl van de jaren '50 of '60 te bieden: de Duits-Franse tuin. Voer het adres Deutschmühlental in het autoverhuurnavigatiesysteem in, dan brengt de auto u direct naar de parkeergarage direct naast de tuin. Hier, in een uitgestrekt parklandschap, staan zelfstandige thematuinen, fascinerende waterspellen aan de Deutschmühlenweiher-vijver, een kabelbaan, midgetgolf en een veelzijdig aanbod aan restaurants op u te wachten. Meerdere keren per jaar organiseert de stad Saarbrücken speciale evenementen in de Duits-Franse tuin, waar u vanwege de grote drukte beter uw huurauto bij het hotel kunt laten staan.

Met de huurauto naar de hoogtepunten buiten Saarbrücken

Bezoek het UNESCO wereldcultuurerfgoed Völklinger Hütte en krijg een uniek inzicht in de hoogtijdagen van de Saarlandse staalindustrie. De Völklinger Hütte is de enige authentieke ijzerfabriek ter wereld, die u op een vijf kilometer lang parcours laat kennismaken met de industriële kunst van de 20e eeuw. Voer het adres Völklingen Rathausstraße in het autonavigatiesysteem in en beleef een onvergetelijke dag in het vrij toegankelijke huttenpark.

Goedkope huur van een voertuig: Belangrijke details voor de huurovereenkomst

Op ons vergelijkingsportal kunt u het aanbod van elk autoverhuurbedrijf in Saarbrücken transparant vergelijken en een geschikte auto voor een zeer gunstige prijs boeken. In de volgende paragrafen leggen we u de details uit waarvoor u de aanbiedingen in het bijzonder moet controleren of zou kunnen aanvullen.

Goedkope huurauto met de best mogelijke verzekering

Auto huren Saarbrücken Vooral als u een auto kunt huren tegen een lage prijs, moet u geen concessies doen als het gaat om verzekeringen. Kies altijd voor de volledig omniumverzekering zonder eigen risico, omdat deze verzekering optimaal regelt in geval van schade zonder dat u door het autoverhuurbedrijf wordt gevraagd te betalen. Als u kiest voor de volledig omnium verzekering met eigen risico om redenen van zuinigheid, moet u een borgsom betalen die gelijk is aan het eigen risico op de luchthaven of de stadsautohuur. Aangezien u veel geld kunt besparen als u op tijd boekt via ons portaal, raden wij u de meer ideale verzekering aan met volledige dekking en zonder eigen risico. Dit betekent dat uw huurauto betaalbaar blijft, zelfs als u verantwoordelijk bent voor een ongeval. Daarom verzoeken wij u zich te richten op onze aanbiedingen met een volledige, uitgebreide verzekering zonder eigen risico.

Mietwagen Saarbrücken: een borg is altijd vereist

Ongeacht de gekozen verzekering zal het autoverhuurbedrijf altijd aandringen op een borgsom. In de volledig omniumverzekering zonder eigen risico is de borg echter vaak lager dan in de versie met eigen risico. Onze autoverhuuraanbiedingen kunnen vooraf worden gedifferentieerd in de manier waarop een autoverhuurbedrijf de borgsom in ontvangst wil nemen. Sommige aanbieders blokkeren alleen de borg op uw creditcard, andere verhuurbedrijven halen de borg van uw rekening en geven het bedrag terug nadat de auto is geretourneerd. Als u ervoor kiest om gebruik te maken van de tweede optie, kan het zijn dat u langer moet wachten op een terugbetaling.

Wanneer wordt de eenrichtingsverhuur de ideale optie?

Laten we ervan uitgaan dat u uw huurauto op Saarbrücken Airport ophaalt en van een andere luchthaven naar huis wilt. In dit geval moet u zich richten op speciale aanbiedingen met eenrichtingsverhuur op ons portaal, want u kunt geld besparen. De aanbieders die bij ons in het autoverhuursegment staan, zijn allemaal gericht op eenrichtingsverhuur, aangezien zij vestigingen in het hele land hebben. Voor een autoverhuurbedrijf dat in het hele land actief is, maakt het niet uit op welk station u uw auto inlevert. Houd er echter rekening mee dat sommige autoverhuurbedrijven meer kosten in rekening kunnen brengen voor eenrichtingsverhuur als ze spontaan besluiten om een auto te huren. Als u echter op tijd boekt, bent u altijd goed bediend en veilig als het gaat om eenrichtingsverhuur.

Registreer de extra bestuurder voor de Saarbrücken huurauto

Als u uw huurauto niet permanent alleen wilt rijden en met een begeleider wilt reizen, moet u deze als extra bestuurder aan het autoverhuurbedrijf melden. Dit werkt niet bij het vergelijken van de aanbiedingen op ons portaal, maar moet bij het ophalen van de auto in het contract worden vermeld. Laat de extra bestuurdersregistratie in geen geval achterwege, want in geval van nood loopt u het risico dat de verzekering (ook een volledig omniumverzekering zonder eigen risico) afloopt. De extra bestuurder moet zich bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven of in Saarbrücken legitimeren en een geldig rijbewijs overleggen voordat hij in het huurcontract kan worden opgenomen.

Wegverkeer in Saarbrücken

De wegen in de hoofdstad zijn grotendeels in goede staat, vooral de verbinding tussen de stad en het vliegveld. U moet zich echter zeker houden aan de snelheidslimieten, want er zijn mobiele en stationaire flitspalen in de hele stad. Vermijd het spitsverkeer met uw huurauto als gevolg van wijdverbreide bouwplaatsen en bijbehorende files. Het stadsbestuur van Saarbrücken optimaliseert momenteel het hele wegennet met als doel een vlotte doorstroming van het verkeer op elk moment van de dag.

Welke snelheidslimieten gelden er in Saarbrücken?

Wegen Snelheidslimiet
Binnensteden 50 km/u
Buiten de bebouwde kom 100 km/u

Reserveer uw goedkope huurauto bij MietwagenCheck

Voordat u onze aanbiedingen doorbladert, dient u de bovenstaande gegevens in te vullen, zoals een verzekering, volledig dekkend zonder eigen risico, borgsom en eventueel een eenrichtingsverhuur in het zoekmasker. U ontvangt dan autoverhuuraanbiedingen die aan uw eisen voldoen en kunt zonder onnodige bureaucratie het juiste voertuig op de luchthaven of in de stad Saarbrücken afhalen. Alleen de extra bestuurder moet in het huurcontract worden vermeld na een korte controle bij de overhandiging van het voertuig. Op ons vergelijkingsportal profiteert u van actuele transparantie en profiteert u van zeer gunstige autoverhuuraanbiedingen.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders