Huurauto Sankt Pölten

Autoverhuur St. Pölten vanaf 59 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Sankt Pölten

Kleine auto
Kleine auto
bijv. B FORD FIESTA of gelijkwaardig
B FORD FIESTA
vanaf 59 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
B FORD FIESTA
vanaf 67 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
B FORD FIESTA
vanaf 59 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
B FORD FIESTA
vanaf 67 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. C FORD FOCUS of gelijkwaardig
C FORD FOCUS
vanaf 65 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
C FORD FOCUS
vanaf 72 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
C FORD FOCUS
vanaf 65 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
C FORD FOCUS
vanaf 72 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. M6 VOLVO V40 GPS of gelijkwaardig
M6 VOLVO V40 GPS
vanaf 76 €/dag
Minibus
bijv. P FORD MONDEO SW of gelijkwaardig
P FORD MONDEO SW
vanaf 97 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. L RENAULT GRAND SCENIC of gelijkwaardig
L RENAULT GRAND SCENIC
vanaf 190 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit Minivan of gelijkwaardig
Ford Transit Minivan
vanaf 303 €/dag
SUV
bijv. R KIA SPORTAGE of gelijkwaardig
R KIA SPORTAGE
vanaf 80 €/dag
Premium klasse
bijv. G BMW 3 SERIES GPS of gelijkwaardig
G BMW 3 SERIES GPS
vanaf 131 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Ontdek St. Pölten met de huurauto.

St. Pölten ligt in het centrum van het noordwesten van Oostenrijk, ook wel Neder-Oostenrijk genoemd, en is daarom het ideale uitgangspunt om deze regio met een huurauto te verkennen. St. Pölten is de hoofdstad van Neder-Oostenrijk en heeft ongeveer 50.000 inwoners. De stad is een moderne industriestad met een barok centrum en wordt beschouwd als een van de oudste steden van Oostenrijk. Met Car Rental Check kunt u autoverhuur aanbiedingen in St. Pölten vergelijken en online een huurauto voor St.

Overwinteren in St. Pölten?

Rivier in St. Pölten

Veel mensen denken dat je alleen in Oostenrijk een skivakantie kunt hebben. Natuurlijk is Oostenrijk mooi voor een skivakantie en moet het zeker overwogen worden, maar het moet ook overwogen worden voor een wintervakantie. In de winter zijn de temperaturen erg laag, maar als je je tassen dik verpakt, kun je toch veel meemaken. Het huren van een huurauto uitgerust met warme verwarming is een grote hulp. Met een huurauto kunt u overal naartoe en kunt u bijvoorbeeld de bezienswaardigheden in de onderstaande lijst bezoeken. Daarnaast biedt december veel kerstplezier. Kerstmarkt, sprookjeslampjes en kinderpunch maken het koude seizoen zoeter. Voor de afwisseling kunt u zelfs met een huurauto een sauna of een overdekt zwembad bereiken. Ook in de winter zit St. Pölten vol verrassingen en de huurauto maakt uw vakantie nog ontspannender.

 • Kathedraal
 • Instituut van de Engelse Miss
 • Stadhuis
 • Drie-eenheidskolom
 • Overheidswijk cultuurdistrict
 • Geluidstoren
 • Wekelijkse markt op het plein van de kathedraal

Waar zijn de autoverhuurbedrijven in St. Pölten?

Rivier in St. Pölten

U vindt talrijke autoverhuurbedrijven zowel op het centraal station als in de hele stad. Hier kunt u zelf bepalen wanneer u een auto huurt welke ophaallocatie het meest geschikt is voor u en uw plannen. St. Pölten ligt aan de Westbahn, een van de belangrijkste Oostenrijkse spoorlijnen via Wenen. Per vliegtuig via de internationale luchthaven Wien Schwechat (VIE), ook wel Vienna International Airport genoemd. Het ligt op ongeveer 90 km afstand van de hoofdstad van Neder-Oostenrijk, St. Pölten. De luchthaven wordt bediend door langeafstandstreinen van de Oostenrijkse Bundesbahn ÖBB.

Is er een tolheffing in Oostenrijk?

In Oostenrijk hebben binnenlandse en buitenlandse voertuigen een vignet nodig voor alle autosnelwegen en snelwegen. Deze moet aan de voorruit worden bevestigd en is in Oostenrijk verkrijgbaar bij tankstations, garages, douanekantoren en postkantoren. Normaal gesproken hoeft u geen vignet te kopen voor uw huurauto. Aangezien dit in Oostenrijk verplicht is, is het al aan uw huurauto bevestigd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de tolheffing bij het huren van een huurauto.

Algemene verkeersinformatie voor Oostenrijk

Gezicht op St Pölten

Een uitstekend ontwikkeld netwerk van snelwegen, autosnelwegen en federale wegen verbindt Oostenrijk met alle buurlanden. Alle belangrijke grensovergangen zijn dag en nacht geopend. De verkeersregels en verkeersborden in Oostenrijk komen over het algemeen overeen met die van de andere Europese landen. Een buitenlands rijbewijs geeft recht op het besturen van een motorvoertuig in Oostenrijk gedurende een jaar, rijbewijzen van alle EWR- en EU lidstaten worden in Oostenrijk erkend. Reizigers uit andere landen hebben een internationaal rijbewijs nodig als er geen overeenkomst is met hun thuisland op dit gebied. Anders is een Duitse vertaling van het nationale rijbewijs voldoende (informatie hierover kunt u opvragen bij uw plaatselijke autoclub).

Maximumsnelheden voor huurauto's in St. Pölten

 • Stedelijk: 50 km/u
 • Buiten de stad: 100 km/u
 • Snelweg: 130 km/u

Verplichte vluchtstrook

Op de Oostenrijkse snelwegen en autosnelwegen is de vluchtstrook sinds 1 januari 2012 verplicht. Dit is een strook tussen de afzonderlijke rijstroken die niet verplicht is en die door de weggebruikers vooraf moet worden aangelegd in geval van files of opstoppingen, en die het mogelijk moet maken dat voertuigen van de hulpdiensten snel vooruitkomen. De rescue lane mag alleen gebruikt worden door de politie, brandweer, ambulance, weg- en pechhulpdienst. Illegaal gebruik van de reddingsbaan is strafbaar!

Waarom zou ik naar St. Pölten gaan?

Rivier in St. Pölten

Sankt Pölten is de hoofdstad van Neder-Oostenrijk en heeft ongeveer 50.000 inwoners. Op het gebied van het stadscentrum bestond de Romeinse nederzetting Aelium Cetium van de 2de tot de 4de eeuw. Later werd de nederzetting Traisma genoemd. St. Pölten is een moderne industriestad met een barokke binnenstad en is sinds 1159 een stadshandvest. Maar St. Pölten is meer dan barokke gebouwen en moderne architectuur. Hier kunt u leven en beleven, ontspannen en genieten. Hier hoef je niet zonder te doen: Of het nu gaat om lokale recreatie, sport, plezier, kunst of cultuur - in St. Pölten is alles mogelijk. Het biedt u een historisch gegroeide, mooie binnenstad en een overvloed aan pronkstukken uit de barok, de art nouveau en de moderne tijd. St. Pölten heeft het hele jaar door een gevarieerd cultuur- en evenementenprogramma met een eigen cultureel district. Voor de winkeltour is er een goede filiaalmix voor winkelbelevenissen in de op één na oudste voetgangerszone van Oostenrijk en in de winkelcentra. Een breed scala aan gastronomie en accommodatie biedt de toeristen een welkome afwisseling.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders