Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Santa Maria (Sal)

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor Santa Maria
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Santa Maria (Sal)

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Santa Maria bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 79 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Daihatsu Terios SUV
14 Dagen van 04.09 - 18.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 70 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Daihatsu Sirion
14 Dagen van 04.09 - 18.09.2024
Voorbeeld auto

Vakantie in Santa Maria met een huurauto

Uitzicht van bovenaf op Santa Maria, Kaapverdië

Cultuur, strand, watersport en ontspanning. Dit zijn de belangrijkste termen die Santa Maria het beste omschrijven. Als u geïnteresseerd bent in deze dingen, dan is dit zeker de perfecte vakantiebestemming voor u. De stad ligt op het eiland Sal, dat een van de 10 eilanden van Kaapverdië is. Als u besluit om een huurauto voor Santa Maria te boeken, heeft u misschien zelfs de mogelijkheid om het hele eiland Sal te ontdekken. Maar je kunt zeker heel Santa Maria en haar omgeving zelfstandig en op eigen houtje verkennen. U bent flexibel, u kunt gaan en staan waar u wilt, wanneer u maar wilt en u kunt zelfs plaatsen en stranden ontdekken die veel toeristen misschien niet hebben gezien. Als dit allemaal verleidelijk klinkt voor u, dan is een huurauto precies wat u nodig heeft en uw perfecte vakantie.

Boek uw Santa Maria huurauto correctMenu-Entry

Straat in Santa Maria, Kaapverdië

Op onze site kunt u eenvoudig en snel een huurauto reserveren. Voer de gewenste locatie in waar u de huurauto wilt ophalen of kies een geschikte plaats voor de huurauto. Als u bijvoorbeeld op de luchthaven van Amílcar Cabral aankomt, ligt het dichtstbijzijnde autoverhuurstation op ongeveer 20 kilometer afstand, waar u uw huurauto kunt ophalen. Dan kunt u beslissen over een voertuigtype en verschillende kenmerken die een must zijn voor een huurauto. Maar het belangrijkste is natuurlijk de verzekering, waarbij u de mogelijkheid heeft om te kiezen voor een van onze drie servicepakketten. U moet ook altijd een extra bestuurder opgeven als u niet alleen reist en van plan bent langere afstanden af te leggen, zodat u om beurten kunt rijden.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (all-inclusive)
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
billijke brandstofregeling billijke brandstofregeling billijke brandstofregeling
zonder overdaad zonder overdaad
alle kilometers vrij alle kilometers vrij
Bescherming van glas en banden

Huurauto gratis annuleren?

Als u niet zeker weet of een huurauto het juiste is voor uw reis, als u gewoon onbeslist bent of u echt een roadtrip wilt maken of niet, dan is dat geen enkel probleem. Als u om een of andere reden besluit geen auto te huren voor uw vakantie, kunt u de huurauto gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode. Hiervoor hoeft u ons alleen maar een e-mail te sturen naar "buchung@mietwagencheck.de" en ons vanaf 72 uur voor aanvang van de huurperiode ook telefonisch op de hoogte te stellen, zodat wij de huurauto voor u zonder problemen kunnen annuleren.

Panoramastrand Santa Maria, Kaapverdië

Wat kun je in Santa Maria doen?

Watersport is een van de sportievere dingen die je in Santa Maria kunt doen, zo kun je bijvoorbeeld gaan kitesurfen bij Ponta Sino, het kite strand. Als u de voorkeur geeft aan een meer ontspannen vakantie, kunt u ook gewoon op het strand liggen en kijken naar de andere toeristen of misschien de lokale bevolking kitesurfen. U kunt ook op het Halos-strand gaan liggen, of als u zin heeft in beweging, kunt u langs het water lopen. Breng zeker een bezoek aan Santa Maria Fisherman's Quay en kijk hoe de lokale bevolking de zee op gaat om vis te vangen of om te zien hoe ze vis snijden. Een andere excursie die zeker de moeite waard zal zijn, is naar de zoutpannen van Santa Maria. Daar wordt zout uit de zee gewonnen, dat vervolgens door de lokale bevolking wordt opgehaald en geëxporteerd. Een echt interessant fenomeen, dat niet overal kan worden waargenomen. Als u de cultuur beter wilt leren kennen, waarom komt u dan niet even langs de Stadtkriche om een kijkje te nemen. Probeer in ieder geval de specialiteiten van het eiland in een van de vele restaurants op het strand en geniet van uw verblijf.

Stadskerk Santa Maria, Kaapverdië
Strand met viskade Santa Maria, Kaapverdië

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat