Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Sapporo

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor Sapporo
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Sapporo

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Sapporo bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 52 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Nissan Dayz
8 Dagen van 25.07 - 01.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 73 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Roomy GPS
8 Dagen van 25.07 - 01.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 58 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Nissan Dayz
8 Dagen van 25.07 - 01.08.2024
Voorbeeld auto

Zoek en boek autoverhuur voor Sapporo

Sapporo voormalig regeringsgebouw

Sapporo voormalig regeringsgebouw

Bent u van plan een reis naar Japan te maken? Je moet zeker ook naar Sapporo gaan. De noordelijke stad van Japan staat bekend om zijn grote skisprongen, biertuinen en een bijzondere winterse flair. Hoe vind ik autoverhuur in Japan? Het is vaak moeilijk om de huurauto's ter plaatse te organiseren, omdat veel contingenten van tevoren zijn volgeboekt. U bespaart ook veel geld als u van tevoren reserveert. Op MietwagenCheck kunt u een online prijsvergelijking maken. Zo worden de aanbiedingen van al onze partners binnen enkele seconden vergeleken. Daarna kunt u uit alle aanbiedingen de juiste huurauto voor u kiezen. Heeft u speciale wensen? Heb je een klein voertuig nodig? Het is helemaal geen probleem. Gebruik gewoon onze filters op MietwagenCheck. Zo krijgt u alleen die aanbiedingen te zien die echt aan uw verwachtingen voldoen.

Informatie over het verhuurproces

Vrouw in een huurauto in Japan

Hoe werkt de verhuur van de auto? Voordat u uw huurauto kunt accepteren, moet u de huurauto reserveren. U kunt dit controleren op MietwagenCheck. Nadat u het juiste voertuig hebt geselecteerd, ontvangt u twee e-mails. Het eerste bericht is een reserveringsbevestiging, het tweede een reserveringsbevestiging. Hier vindt u een PDF bijlage met alle belangrijke gegevens, evenals het exacte adres van het autoverhuurbedrijf. Als u vragen heeft over de huur of aanvullende diensten tijdens of na uw boeking, helpt ons serviceteam u graag telefonisch of per e-mail.

Neem de volgende documenten mee naar het autoverhuurbedrijf.

  • EU-rijbewijs
  • creditcard
  • Boekingsbevestiging (afgedrukt of zoals PDF op uw smartphone of tablet)
  • Een Japanse vertaling van het rijbewijs. Het Duitse internationale rijbewijs wordt in Japan niet erkend.
Driveboo Tip:

De Japanse vertaling van het Duitse rijbewijs kan in Japan rechtstreeks worden afgegeven bij een van de vele internationale servicebalies van de Japanse automobielfederatie. Afhankelijk van de wisselkoers zijn de kosten 20-22 euro (3.000 yen). De duur van de tentoonstelling is meestal 1-2 dagen.

Creditcard verhuur

Op de dag van de verhuur komt u aan bij het autoverhuurstation in Japan met de bovengenoemde documenten. De stationsmedewerker zal u vragen om uw creditcard te overhandigen. Houd er rekening mee dat de creditcard op naam van de hoofdbestuurder moet staan (de naam in de boeking). Met deze creditcard wordt de borg voor het voertuig betaald. Hoeveel bedraagt de borgtocht? U vindt deze informatie in de huurvoorwaarden van de aanbiedingen. Normaal gesproken is de som van de aanbetaling gelijk aan het eigen risico. Waarom stel ik de borgtocht op? In geval van schade kan het autoverhuurbedrijf dus een deel van de borgsom veiligstellen. Hiervoor wordt het bedrag van de aanbetaling op uw creditcard geblokkeerd. In geval van schade wordt deze behouden. Als de huurauto in perfecte staat wordt geretourneerd, wordt het bedrag onmiddellijk vrijgegeven.

Verzekering voor uw huurauto

Huurauto op de berg Fuji

Huurauto op de berg Fuji

De wegen in Japan zijn zeer veilig en goed onderhouden. Desalniettemin dient u zich te informeren over de verschillende verzekeringsdiensten van de aanbieders voordat u een reservering maakt. Er wordt altijd een principieel onderscheid gemaakt tussen een volledig omniumverzekering zonder eigen risico en een volledig omniumverzekering met eigen risico. Wat is het verschil? In het geval van een volledig omniumverzekering zonder eigen risico, krijgt u bij schade de ingehouden waarborgsom terug van uw organisator. U bent dus zelf niet aansprakelijk voor eventuele schade. Daarom raden wij u altijd aan een huurauto te boeken met een volledige omniumverzekering zonder eigen risico.

We raden ook de volgende inclusieve diensten aan voor uw autoverhuur tour in Japan.

  • Eerlijke brandstofregeling - Wat betekent eerlijk tanken? U ontvangt uw voertuig met een volle brandstoftank bij ontvangst. Het voertuig moet ook op dezelfde manier worden geretourneerd. Op deze manier bespaart u servicekosten of te veel geprijsde benzine bij het autoverhuurbedrijf. Super eerlijk, nietwaar?
  • Aansprakelijkheidsverzekering - Aansprakelijkheidsverzekering is bij elke huur inbegrepen. Vaak is de omvang van de dekking van de verzekering echter slechts het wettelijke minimumbedrag. Om ervoor te zorgen dat schade aan andere weggebruikers volledig wordt beschermd en er voor u geen risico's ontstaan, adviseren wij een minimale dekking van € 1 miljoen.
  • Alle kilometers gratis - Dit betekent dat er geen extra kosten zijn, zelfs niet voor langere ritten over land. Sommige autoverhuurbedrijven rekenen een prijs per kilometer vanaf een bepaald aantal gereden kilometers. Met de inclusieve service "Alle kilometers gratis" krijgt u altijd het beste aanbod.
  • Glas- en bandenbescherming - Dit beschermt ook de ruiten, banden en het glas van de auto. In sommige gevallen worden deze niet gedekt door de volledige omniumverzekering.

Met de huurauto in Sapporo

De stad wordt gekenmerkt door architectuur uit de koloniale tijd, prachtige winterlandschappen, sneeuw en een biercultuur. Inmiddels wonen hier meer dan 2 miljoen mensen in de stad op een van de meest noordelijke eilanden van Japan. Hier zijn enkele van de dingen die u kunt doen tijdens uw Sapporo autoverhuur tour.

  • Sapporo Biermuseum
  • De warmwaterbronnen van Konbu
  • De berg Moiwa
  • golfen
  • Skiën
  • Het eten van Japanse soep curry
  • Kanoën en raften
  • Odori-park

Hier zie je de afstand tot andere steden en bezienswaardigheden van Hokkaido vanaf Sapporo. Hokkaido, het noordelijkste van de belangrijkste eilanden van Japan, staat bekend om zijn vulkanen, thermale bronnen en skigebieden. Zo perfect voor alle natuurliefhebbers onder u.

Plaats Reistijd Afstand
Tojameer 1 uur 45 minuten 93 km
Shirogane Blauwe Vijver 2 uur 30 min. 143 km
Goryōkaku 4 uur 255 km
Shiretoko Nationaal Park 6 uur 420 km
Tomakomai 1 uur 10 min. 70 km
Tojameer

Tojameer

Shirogane Blauwe Vijver

Shirogane Blauwe Vijver

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat