Huurauto Shanghai

Huurauto Shanghai

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Huurauto Shanghai: Verken China's grootste stad op uw eigen houtje.

Zonsondergang boven Shanghai

Zonsondergang boven Shanghai

De Chinese economische metropool Shanghai is een stad die je had moeten zien. Als je durft, kun je het beste een auto huren. Met een huurauto bent u flexibel in Shanghai en kunt u zelfstandig naar uw gewenste bestemmingen rijden. U vindt de juiste huurauto voor uw reis naar Shanghai bij AutoverhuurCheck. Onze portal vergelijkt de aanbiedingen van autoverhuur bedrijven en toont de beste prijs voor uw huurauto. U kunt het voertuig vanuit uw eigen huis reserveren.

Dit zijn de luchthavens in Shanghai

Shanghai is bereikbaar via twee luchthavens. Shanghai Hongqiao International Airport (SHA) wordt nu voornamelijk bediend door binnenlandse vluchten. Als u vanuit het buitenland aankomt, komt u aan op Shanghai Pudong International Airport (PVG). De twee luchthavens liggen ongeveer 40 km uit elkaar. Er is een directe busverbinding tussen Shanghai Hongqiao International Airport (SHA) en Shanghai Pudong International Airport (PVG). Luchthaven Lijn 1 brengt u binnen 1 uur van de ene luchthaven naar de andere.

luchthavenaanwijzing IATA-Code
Shanghai Hongqiao International Airport SHA
Shanghai Pudong International Airport PVG

Onderweg in Shanghai: huurauto, metro of taxi?

Wegverkeer in Shanghai

Wegverkeer in Shanghai

Wanneer u aankomt op een van de luchthavens van Shanghai, zijn er verschillende manieren om naar het centrum te komen.

 • Een daarvan is om direct na aankomst op de luchthaven een huurauto te nemen. Neem dit alternatief echter alleen als u zich na een lange vlucht fit genoeg voelt en niet bang bent voor druk verkeer.
 • Als het besturen van een huurauto te riskant lijkt, kunt u ook een taxi nemen. Dit brengt u in iets meer dan 1 uur van Pudong Airport (PVG) naar het centrum van Shanghai.
 • De derde mogelijkheid is de magneetvrachttrein, die ook goedkoper is. Later zult u echter moeten overstappen op een van de metro's, die vooral in de spits erg druk kan zijn.
 • De beste manier om in Shanghai te reizen is met de metro. U kunt dan overschakelen naar bussen voor een fijne distributie.

Zowel de bijschriften als de aankondigingen in de treinen zijn in het Chinees en Engels. Dus je zou geen problemen moeten hebben om er op het juiste station uit te komen.

Met de huurauto naar de hoogtepunten in Shanghai

Shanghai Toren

U wilt Shanghai van bovenaf zien (niet vanuit een vliegtuig)? Dan moet u zeker met de huurauto naar de Shanghai Tower rijden. De snelste lift ter wereld brengt u naar het uitkijkplatform op 552 meter hoogte. Van daarboven heb je een gigantisch uitzicht over de Chinese metropool.

Zicht op de Sjanghai-toren

Zicht op de Sjanghai-toren

Sjanghai Skyline

Gezicht op de Sjanghai-toren van de Bund

Yu Tuin

Wat zou een reis naar Shanghai zijn zonder een bezoek aan de Yu Garden? De Yuyuan wordt beschouwd als een van de mooiste Feng Shui tuinen in Zuidoost-China. De tuin is gelegen in de buurt van Old Street, in het midden van de oude stad van Shanghai. Over de Zickzack brug bereikt u het Teehaus Huxingting, waar u zich kunt trakteren op een kopje thee. Dus als je even wilt ontsnappen aan de drukte van de grote stad, kun je een middagje de Yu Garden bezoeken.

Tianzifang

Kleurrijke snacks in Tianzifang, Shanghai

Kleurrijke hapjes in Tianzifang

Tianzifang is een kunstenaarswijk in Shanghai die je niet mag missen. De voormalige Franse wijk heeft tot op de dag van vandaag zijn reputatie op het gebied van goede keuken en winkelen niet verloren. Slenter door de steegjes met cafés, restaurants, ateliers, ateliers, kunstgalerijen en meer. Hier kunt u een paar uur blijven hangen, genieten van diverse hapjes en de nog steeds aanwezige historische charme voelen.

Als u nog tijd over hebt, bezoek dan de stad Suzhou, die ten oosten van Shanghai ligt.

Is een bezoek aan een van de waterdorpen de moeite waard?

Een bezoek aan een van de waterdorpen in en rond Shanghai is een echt avontuur dat u niet mag missen. Stap over van een huurauto naar een boot en dompel uzelf onder in een andere wereld. Het bekendste waterdorp in Shanghai is waarschijnlijk het Zhujiajiajiao waterdorp. Er zijn waterwegen, traditionele woningen en 36 oude bruggen. Hier kunt u zelfs een boot naar Lake Dianshan nemen. Een eenvoudiger dorp is het waterdorp Xinchang. Hier vindt u oude architectuur- en waterlandschappen en veel interessante volksgebruiken. Als u honger heeft, kunt u ook in een van de snackbars op straat eten. Het Zhouzhuang waterdorp is het populairst bij toeristen. Dus als je niet bang bent voor chaos en je jezelf graag in de chaos stort, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onderweg in het Zhujiajiao waterdorp Zhujiajiao, Shanghai.

Onderweg in het Zhujiajiao waterdorpje Zhujiajiao

Streetfood in Xinchan Water Village, Sjanghai, Shanghai

Streetfood in het waterdorp Xinchang Water Village

Restaurants in Zhouzhuang Water Village, Shanghai

Restaurants in Zhouzhuang Water Village

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders