Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Stralsund

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Stralsund
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Stralsund

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Stralsund bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 32 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Skoda Kamiq
6 Dagen van 02.08 - 07.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 33 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Hyundai I10
6 Dagen van 02.08 - 07.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
6 Dagen van 02.08 - 07.08.2024
Voorbeeld auto

Huurwagen Stralsund: flexibel op de weg in Mecklenburg-Vorpommern

Uitzicht op Stralsund

Uitzicht op Stralsund

Wilt u met een huurauto naar Stralsund reizen? De ooit machtige handelsstad Stralsund staat nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Maar het zijn niet alleen de imposante gevels van de gebouwen, die ooit de trots van de rijke kooplieden waren, die Stralsund zo bijzonder maken, maar ook de kerken, kloosters, parken en musea. Ga op ontdekkingsreis in Mecklenburg-Vorpommern met een huurauto en vergelijk het aanbod van autoverhuurbedrijven in Stralsund met dat van MietwagenCheck.

Met een huurauto van het vliegveld naar Stralsund - vergelijk en je bespaart!

Als u met het vliegtuig naar Stralsund reist, is het de moeite waard om uw huurauto direct op de luchthaven op te halen. U bent dus vanaf het eerste moment mobiel in Mecklenburg-Vorpommern en hoeft niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Natuurlijk kunt u ook een auto huren in Stralsund zelf bij een van de autoverhuurbedrijven. Vergelijk de prijzen van autoverhuurbedrijven en boek vooraf online bij MietwagenCheck.

Deze luchthavens bevinden zich in de buurt van Stralsund:

Luchthavens bij Stralsund IATA Code Afstand
Rostock-Laage RLG 117 km
Hamburg HAM 280 km
Berlijn-Tegel TXL 294 km
Berlijn-Schoenefeld SXF 307 km

Geen annuleringskosten - Hoe annuleert u uw huurauto in Stralsund?

Als u niet zeker weet of u uw reis volgens plan kunt beginnen, moet u kiezen voor een autoverhuuraanbod waarbij u tot 24 uur voor het begin van de huurperiode gratis kunt annuleren. Hier is het de moeite waard om de verschillende autoverhuurbedrijven te vergelijken om niet vast te zitten aan de kosten.

Feire Tankbedingungen: Hoe te sparen bij de autoverhuur Stralsund

autotankers

Vergeet niet te tanken

Het haastig parkeren van de huurauto met een halflege tank op de parkeerplaats van uw autoverhuurbedrijf is in de meeste gevallen geen goed idee, omdat u niet alleen de ontbrekende brandstof moet vervangen, maar ook een servicekostenvergoeding moet betalen voor het vullen van de tank. Als u vroeg vertrekt en de auto met een volle tank inlevert, is het in ieder geval de moeite waard.

Stadsrondleiding Stralsund: Waar kan de huurauto geparkeerd worden?

In de stad Stralsund heeft u toegang tot de drie gratis parkeerplaatsen rond de Frankendamm, net buiten het hart van de stad. Rondom het oude stadscentrum zijn er ook verschillende parkeergarages waar u uw auto twee uur lang kunt parkeren voor één tot drie euro.

Huurauto bekrast? Nu komt je verzekering in het spel!

Volledig omniumverzekering zonder eigen risico

Wie zich volledig heeft verzekerd voor zijn auto zonder eigen risico, kan nu ontspannen glimlachen. Het kan echter problematischer zijn als u alleen een volledig omniumverzekering met eigen risico hebt afgesloten, omdat u misschien moet bewijzen dat u de auto niet hebt beschadigd. Daarnaast moet u natuurlijk niet wegrijden zonder aansprakelijkheidsverzekering, die een minimumdekking van 7,5 miljoen moet hebben.

Dit moet worden opgemerkt:

Maar pas op: zelfs een volledig omniumverzekering zonder eigen risico beschermt u niet tegen straf als u uw auto door grove nalatigheid heeft beschadigd.

Extra verzekeringen

Autoverhuur verzekering

De juiste huurautoverzekering

Als uw autoverhuurder andere verzekeringen aanbiedt, zoals een glasverzekering of een bodemverzekering, kan het inderdaad zinvol zijn om deze extra verzekeringen toe te voegen als ze niet in uw verzekeringspakket zijn opgenomen. "Ik hoef niet" is altijd gemakkelijk te zeggen, maar als er 's zomers een steen door de auto voor je wordt opgeworpen of als er 's winters een ijspegel in de voorruit vliegt, is het meestal te laat en kan het snel duur worden als je de verkeerde verzekering hebt gekozen.

Onbekend Mecklenburg-Vorpommern: hoe bereikt u uw bestemming met uw navigatiesysteem?

Zomerzon of winter wellness - Stralsund betovert in elk seizoen

Zomer in Stralsund

Zomer in Stralsund

Stralsund is eigenlijk het hele jaar door de moeite waard om te bezoeken, want zelfs als het buiten stormt en sneeuwt, biedt Stralsund veel bezienswaardigheden waarbij de tijd voorbij vliegt. Of misschien wilt u gebruik maken van een van de wellnessaanbiedingen van de hotels of de Hanzekathedraal om nieuwe energie op te doen in de frisse lucht van de Noordzee. Met uw huurauto kunt u flexibel uw reis naar wens organiseren.

Ervaring voorjaar in Stralsund

Haven van Stralsund

Beleef aangename temperaturen in de Stralsundse lente. Met een huurauto kunt u de stad en de omgeving zonder zorgen verkennen. Het voorjaar is een ideale reisbestemming, want in de lentemaanden kunt u niet alleen de bezienswaardigheden maar ook de bloeiende natuur bezoeken. Een rondreis met een huurauto in het voorjaar van april of mei is zeker een goede beslissing in Stralsund. In het voorjaar raden wij u een havenrondvaart aan of, als u met het gezin reist, een bezoek aan de dierentuin.

Jachthaven bij Stralsund in de zomer

Zon en Stralsund zijn een perfecte match. In de maanden juni, juli of augustus kunt u een onvergetelijke reis naar Stralsund en het noorden van Duitsland maken. In de zomer zijn activiteiten in de frisse lucht bijzonder populair. Verken Stralsund tijdens een kajaktocht vanaf het water of neem een fietstocht op de Oostkustfietsroute. U kunt de avond afsluiten in een van de vele bars in de haven.

Herfstpanorama

Wilt u in de herfstvakantie naar het noorden gaan? Met een huurauto bent u flexibel en kunt u Stralsund overal in Duitsland bereiken. De herfstmaanden bieden u tal van excursiemogelijkheden in het noorden van Duitsland. Maak een wandeling door de oude stad en kom in de herfststemming met een rondleiding door een brouwerij in de Hanzestad. Als alternatief kunt u de herfstachtige natuur ervaren tijdens een wandeling in de omgeving. Wij raden vooral wandelingen aan op het schiereiland Devin in de directe nabijheid van Stralsund.

kerstversieringen

De winter aan de Oostzee lijkt op het eerste gezicht een gek idee - maar de Oostzee is niet alleen een populair zwemparadijs, maar kan ook in de winter veel bezoekers trekken. Geniet van de winterse sfeer met een glühwein op de kerstmarkt en wandel door de oude stad, die al versierd is voor de kerst in november. Zelfs de koude maanden kunnen u een onvergetelijke reis bezorgen. Neem de tijd en verken Stralsund in de winter volgens uw eigen wensen en uw eigen tempo.

Met een huurauto naar de bezienswaardigheden in Stralsund

Een enkele dag zal zeker niet genoeg zijn om de hoogtepunten van Stralsund te verkennen, want zelfs in het Duitse Oceanografisch Museum met zijn Ozeaneum glijden de uren gewoon voorbij. Als u het liever wat ongebruikelijker vindt, dan moet u een kijkje nemen in het "Skurrileum" - een museum voor komische kunst.

De hoogtepunten van Stralsund in één oogopslag:

  • het Duitse Oceanografisch Museum met het Ozeaneum
  • waarschijnlijk het beroemdste zeilschip, de Gorch Fock I.
  • de kerk van St. Nikolai
  • het Wulflamhuis
  • het museum voor cultuurgeschiedenis
  • het St. Johannis-klooster
  • deütertor
Ozeaneum in Stralsund

Bezoek het Dt. Meeresmuseum met het Ozeaneum

St. Nikolai kerk in Stralsund

St. Nicolai-kerk

Ontdek Stralsund en omgeving met een huurauto

Als u na al die wandelingen door het prachtige stadscentrum van Stralsund met zijn kerken, monumenten en musea een beetje wind in de zeilen heeft, moet u zeker een huurauto nemen en de nabije en verre omgeving van Stralsund verkennen! Wat dacht je van een duik in de duikgondel van Zingst, een uitstapje naar het schiereiland Devin of een uitstapje naar Rügen, waar de wereldberoemde, sneeuwwitte krijtrotsen op je wachten?

Excursies van Stralsund Afstand per huurauto Tijd
Hansedom Stralsund 4 km 12 min.
Schiereiland Devin 9 km 19 min.
Kasteelpark van Putbus 33 km 31 min.
Duikgondel Zingst 48 km 49 min.
Krijtrotsen op het eiland Rügen 56 km 51 min.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat