Huurauto Sydney

Huurauto Sydney vanaf 48 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Sydney

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Suzuki Swift of gelijkwaardig
Suzuki Swift
vanaf 28 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Holden Barina
vanaf 38 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Suzuki Swift
vanaf 28 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Holden Barina
vanaf 36 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Hyundai Accent of gelijkwaardig
Hyundai Accent
vanaf 28 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Kia Rio
vanaf 33 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Hyundai Accent
vanaf 28 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Kia Rio
vanaf 31 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Toyota Corolla of gelijkwaardig
Toyota Corolla
vanaf 30 €/dag
Minibus
bijv. Kia Carnival of gelijkwaardig
Kia Carnival
vanaf 42 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Kia Carnival of gelijkwaardig
Kia Carnival
vanaf 42 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. TOYOTA HIACE of gelijkwaardig
TOYOTA HIACE
vanaf 86 €/dag
SUV
bijv. Mitsubishi Outlander of gelijkwaardig
Mitsubishi Outlander
vanaf 33 €/dag
Premium klasse
bijv. VEHICLE DETERMINED UPON PICK-UP (COMPACT OR LARGER) of gelijkwaardig
VEHICLE DETERMINED UPON PICK-UP (COMPACT OR LARGER)
vanaf 37 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Van strand naar strand in Sydney met de huurauto

Gezicht op Sydney

Sydney is de grootste stad van Australië met ongeveer 3,8 miljoen inwoners. Het is gelegen aan een aftakking van de Stille Oceaan in de staat New South Wales. Kenmerken van de stad zijn het zeilvormige operagebouw en de wereldberoemde Harbour Bridge. In Sydney kunt u gemakkelijk een auto huren. Afhankelijk van het aantal personen waarmee u reist, is het huren van een familiebusje of SUV de moeite waard. Sydney zelf, evenals de hele staat New South Wales, is perfect voor een road trip met een huurauto. Met Autoverhuur Check kunt u eenvoudig offertes van veel verschillende autoverhuurbedrijven vergelijken en de huurauto kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Waar kan ik een auto huren in Sydney?

Sydney Luchthaven

Hoewel er op veel plaatsen in zo'n grote stad autoverhuurbedrijven zijn, is het het handigst om de huurauto direct na aankomst op de luchthaven op te halen. Op de luchthaven van Sydney (SYD), zijn er veel autoverhuurbedrijven beschikbaar, die zijn gevestigd in Terminal 1. Nadat u de formaliteiten heeft afgerond en de sleutel van uw huurauto heeft ontvangen, wordt u naar de auto begeleid in een van de naastgelegen parkeergarages. U kunt dan direct aan uw reis beginnen en comfortabel bij uw accommodatie aankomen. Nadat u uw auto heeft teruggebracht, kunt u deze parkeren in een van de 3 terminals in de daarvoor bestemde parkeergarages. Je hoeft alleen maar de bijbehorende borden te volgen.

Huurauto correct vanuit huis MietenMenu-Entry

Vanuit huis kunt u uw huurauto eenvoudig en gemakkelijk online boeken. Bij het boeken moet u echter rekening houden met een aantal opties die u heeft. Vergeet ook niet dat u niet elk filter afzonderlijk hoeft in te stellen, maar dat u ook kunt kiezen tussen een van onze drie servicepakketten.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (allround zorgeloos)
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
billijke brandstofregeling billijke regeling van de tanks billijke regeling van de tanks
zonder overdaad zonder overdaad
kilometerrendement vrij kilometerrendement vrij
Bescherming van glas en banden
Sydney
Eenrichtingshuur

Ten eerste is er de eenrichtingsverhuur, waarmee u twee verschillende locaties als huur- en retourpunten kunt opgeven. Met deze optie wordt vooral een roadtrip veel handiger voor u, omdat u niet de hele afstand terug hoeft te rijden om de huurauto terug te brengen.

Extra bestuurdersmogelijkheid
Het Rocky District

Een praktische optie die voor u beschikbaar is, is de extra chauffeursoptie. Met deze optie kunt u een van uw reisgenoten als extra chauffeur opgeven. U kunt dan om de beurt met deze persoon rijden. Dit betekent dat je niet de hele route alleen hoeft te rijden. U betaalt slechts een kleine toeslag per dag, wat betekent dat alle verzekeringspolissen automatisch worden overgedragen aan de extra bestuurder. Als u de huurauto laat rijden door een persoon die niet bevoegd is, vervallen alle afgesloten verzekeringen.

Annulering
Koninklijke Botanische Tuin

De laatste belangrijke informatie die u moet hebben voordat u een huurauto boekt, is dat u de geboekte huurauto tot 24 uur gratis kunt annuleren. Daarom is het beter om een huurauto eerder te boeken om een vroegboekkorting te krijgen. Sommige autoverhuurbedrijven bieden slechts een gratis annulering tot 48 uur aan, dus houd hier rekening mee bij het boeken. Om de huurauto te annuleren kunt u ons een e-mail sturen naar "buchung@mietwagencheck.de" en vanaf 72 uur voor de verhuur moet u ons ook bellen op 071 541 6666.

Welke verkeersregels moet ik volgen voor het huren van een auto in Sydney?

Allereerst moet u weten dat u in Australië aan de linkerkant van de weg rijdt, dus een automaat maakt het waarschijnlijk makkelijker om er aan te wennen. Een ander belangrijk gegeven is dat de straffen voor verkeersovertredingen zeer hoog zijn, dus het is altijd beter voor u, uw passagiers en andere weggebruikers om de volgende snelheidslimieten in acht te nemen.

 • Stedelijk: 60 km/u
 • Buiten de stad: 100 km/u
 • Snelweg: 120 km/u
Panorama Sydney Centrum

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig om een auto te huren in Sydney?

Alleen in sommige staten van Australië wordt een EU-rijbewijs door de politie en autoverhuurbedrijven geaccepteerd (alleen als het in het Engels is vertaald!). De meeste staten eisen echter dat bestuurders een internationaal rijbewijs bij zich hebben. U moet altijd uw originele rijbewijs bij u hebben! U kunt het internationale rijbewijs aanvragen bij het plaatselijke verkeerskantoor bij u in de buurt, doe dit vroeg genoeg. U heeft een geldige pasfoto nodig en ongeveer 15 €.

Het parkeren van een huurauto in de straten van Sydney

Sydney Centrum

Borden die de parkeerregels in Sydney beschrijven zijn moeilijk te begrijpen voor toeristen die niet vertrouwd zijn met de Australische verkeersregels. Ze geven in detail aan waar u kunt parkeren, hoe lang u een auto op een bepaalde plaats kunt laten staan, of u ervoor moet betalen of niet, en ook in welke richting de auto moet worden geparkeerd. Op parkeerplaatsen waar de auto loodrecht op de stoep moet worden geparkeerd, bepalen de borden de hoek waarin de auto moet worden geparkeerd en of deze naar voren of naar achteren moet worden gericht. Bovendien hebben de meeste wegen in Sydney ten minste twee rijstroken in elke richting en veel van deze wegen stellen u in staat om uw auto op de stoep te parkeren (alleen parallel parkeren) tijdens de daluren. U dient te parkeren in een aangewezen rijbaan in overeenstemming met de rijrichting. Het breken van deze regel kan meer dan 100 dollar kosten.

Zijn er tolwegen in Sydney?

Sommige snelwegen, bruggen en tunnels in en rond Sydney zijn onderworpen aan tolheffing. U moet ook weten dat Australië een elektronisch tolsysteem heeft. Op bepaalde punten boven de rijstrook vindt u speciale lezers die de transponders (zogenaamde e-tags) lezen die in een voertuig zijn geïnstalleerd wanneer het voorbijrijdt. Dit geldt ook voor huurauto's. Wanneer u een auto huurt, vraag dan of er een transponder is die automatische facturering mogelijk maakt. Autoverhuurbedrijven kunnen u hierover informeren.

Autoverhuur in Sydney: Ontdek de bezienswaardighedenMenu-Entry

Als je eenmaal de juiste huurauto voor Sydney hebt gevonden, zal het het moeilijkst zijn om te plannen wat je eerst moet bezoeken en welke plaatsen je moet zien. Hieronder hebben we een kleine selectie van de meest interessante hoogtepunten voor u samengesteld:

Mannelijk strand

Mannelijk strand

 • Operahuis Sydney
 • Koninklijke Botanische Tuin
 • Bondi Beach
 • De grond van Alexandrië
 • Havenbrug van Sydney
 • Mannelijk strand
 • Museum voor Hedendaagse Kunst (Museum voor Hedendaagse Kunst)
 • Queen Victoria Building
 • Koningskruis

Ervaar Sydney in de Australische zomerMenu-Entry

Sydney met Kerstmis

Sydney met Kerstmis

Sydney, of Australië in het algemeen, is het meest populair tijdens de Australische zomer en de Europese winter. In Europa willen veel mensen aan de kou ontsnappen en reizen daarom graag naar Australië dit seizoen. Sydney is een perfecte plek om de kerstgedachte te ervaren in warme temperaturen of gewoon om een van de meest adembenemende vuurwerkshows te zien op oudejaarsavond. Maar dit is niet het enige dat deze maanden tot de favorieten maakt. Ook kun je veel verschillende festivals meemaken, zoals het zogenaamde Homebake Music Festival, waar Australische en enkele Nieuw-Zeelandse rockbands optreden. Als rockmuziek of muziekfestivals niet voor u zijn, kijk dan uit naar het einde van Kerstmis, want 26 december is tweede kerstdag, wanneer de Sydney Hobart Yacht Race plaatsvindt. Op deze dag is er een race tussen de jachten, zoals de naam al doet vermoeden, van Sydney naar de hoofdstad van Tasmanië, Hobart. Ook na Oud en Nieuw staan er nog enkele mooie feesten op u te wachten, zoals het Sydfest, dat medio januari plaatsvindt. Het is het grootste kunstfestival van Australië, dat plaatsvindt in het centrum van de stad tot aan Parramatta. Of beleef Australia Day en vier Australia's National Day met de Australiërs op 26 januari.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders