Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Sylt

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor Sylt
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Sylt

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Sylt bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 31 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. HYUNDAI I10
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. VOLKSWAGEN POLO
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Westerland en Sylt per huurauto.

Sylt is het meest populaire Noord-Friese eiland in Duitsland. Met iets minder dan 20.000 inwoners is het ook de grootste. Voor vakantiegangers en bezoekers hebben het unieke duinlandschap en de beroemde flair van Westerland een bijzondere charme. De goede wegen van het eiland nodigen uit tot uitgebreide verkenningstochten met de huurauto. Vind de beste aanbiedingen voor Sylt autohuur met prijsvergelijking en directe boeking via MietwagenCheck!

Lente door SyltMenu-Entry

Huizen in Sylt

De lente, het seizoen dat het leven weer in het dagelijks leven brengt. De verwachting van de zomer en het goede weer. Mis de paasvuren in Hörnum en Kampen in het voorjaar in Sylt niet, vier de avonden met de bewoners van Sylt en andere vakantiegangers. Als u geïnteresseerd bent in sport, kunt u tussen Hemelvaartsdag en Pinksteren een van de grootste windsurfbekers ter wereld bekijken op het Brandenburger Strand in Westerland. Daar bewijzen de beste watersporters hun vaardigheden voor zo'n 100.000 toeschouwers. In Sylt kun je in het Pinksterweekend tussen donderdag en zondag meer actie beleven. Bezoek bijvoorbeeld de Club Rotes Kliff, waar bekende dj's het hele weekend zullen spelen om de club in opperbeste stemming te brengen.

Op Sylt zijn er tal van bestemmingen die ontdekt willen worden. Er gaat echter niets boven een individuele ontdekkingstocht waarbij je je kunt laten drijven. Ter inspiratie is hieronder een selectie van populaire excursiebestemmingen die een ritje waard zijn. Zoals u ziet staat er in het voorjaar in Sylt veel op u te wachten, en met een huurauto kunt u gemakkelijk het hele eiland bereiken.

Strand in Sylt
  • Oud Fries Huis
  • Braderup Heath
  • Waddenzee Beschermingsstation
  • Oude grafheuvel Denghoog
  • Dorpskerk St. Niels
  • Hindenburgdam
  • Sansibar Sylt
  • Rode Klif
  • Vuurtoren Hörnum
  • Begraafplaats van de daklozen

Wat is de beste manier om een auto te huren op Sylt?

Strand en brug in Sylt

Er zijn tal van autoverhuurbedrijven op Sylt, voornamelijk gevestigd rond het treinstation Westerland en rond de luchthaven van Sylt (GWT). Kies gewoon de locatie die het beste bij uw reisplannen past. Als u met het vliegtuig naar Sylt reist, wacht u direct bij de terminal een ruime keuze aan aanbieders. De verscheidenheid aan aanbieders zorgt ervoor dat er voldoende huurauto's zijn voor elke behoefte en categorie in Sylt. Dankzij MietwagenCheck krijgt u een gedetailleerd overzicht van de beschikbare auto's van alle aanbieders. Vergelijk de prijzen en bespaar uiteindelijk!

Autoverhuur Sylt: Waar kan ik mijn huurauto parkeren?

Strand in Sylt

Door de populariteit en de grote drukte heeft de bevolking van Sylt vaak te maken met overvolle parkeerplaatsen. Daarom kan parkeren op Sylt duur zijn als niet bekend is hoe. Daarom is het goedkoper om niet aan de kant van de weg te parkeren. Nog in maart 2017 werden de parkeertarieven in Westerland verhoogd bij parkeerautomaten voor parkeren langs de weg. Daarom is het belangrijk om deze parkeerplaatsen te vermijden en te parkeren in officiële parkeerplaatsen en parkeergarages. De tarieven zijn beduidend lager. Buiten de stad vindt u voldoende parkeergelegenheid op populaire hotspots.

Moet ik een borg betalen?

Huizen en vuurtoren op Sylt

Of u een borgsom moet betalen hangt af van het soort verzekering dat u kiest en van uw verhuurbedrijf. In de meeste gevallen wordt van u verwacht dat u een borgsom betaalt. De hoogte van de aanbetaling is ook afhankelijk van verschillende factoren. Sommige aanbieders brengen over het algemeen een aanbetaling in rekening aan beginnende klanten, zelfs als er wordt gekozen voor"uitgebreid zonder eigen risico". Anderen rekenen hogere stortingen voor hogere waarde autotypen. Als er geen complicaties zijn tijdens de huurperiode, wordt de borg teruggestort op de creditcard. In de meeste gevallen moet de creditcardhouder ook de chauffeur zijn, daarom moet u een creditcard meenemen met uw naam en voldoende dekking.

Autoverhuur Sylt: Tanken

Bijtanken op Sylt is over het algemeen geen probleem. Hoewel het aanbod van benzinestations niet echt overvloedig is, is het eiland klein genoeg om een benzinestation te vinden, zelfs met een bijna lege tank. Helaas zijn de benzine- en dieselprijzen op Sylt iets hoger dan op het vasteland. Als u voor langere tijd op het eiland bent, kan het de moeite waard zijn om de bus op een dag te vullen met goedkopere benzineprijzen.

Panorama van Sylt

Met wie kan ik in geval van nood contact opnemen?

Op de Duitse wegen is ADAC een goede plek om contact op te nemen als u een kleine storing of probleem heeft. Als uw verzekeringspakket een nooddienst omvat, kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw verhuurder. Natuurlijk, in het geval van een ongeluk moet de politie worden gebeld. Als u gewond raakt, moet u de plaatselijke hulpdiensten verwittigen en een ambulance bellen.

Noodsituatie Telefoonnummer
Politie 110
Brandweer 112
Pechhulpdienst ADAC 0 180 2 22 22 22
Auto op Sylt
Auto op een straat in Sylt

Ontdek Sylt met de huurauto

Een huurauto is de perfecte metgezel voor een bewogen vakantie op Sylt. Het is fantastisch om langs de kustwegen achter de duinen te rijden en de stranden te ontdekken. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het eiland op populaire startpunten voor wandelingen en de meest bekende bezienswaardigheden. Als u een rondreis plant, bijvoorbeeld naar Denemarken of Sleeswijk-Holstein, kunt u het eiland op een ontspannen manier verlaten met de autotrein of de veerboot. Praat vooraf met uw autoverhuurbedrijf, vooral als u van plan bent om naar het buitenland te reizen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat