Huurauto Sylt

Huurauto Sylt vanaf 54 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Sylt

Kleine auto
Kleine auto
bijv. FIAT 500 of gelijkwaardig
FIAT 500
vanaf 54 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500 2dr A/C
vanaf 91 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
FIAT 500
vanaf 54 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
FIAT 500
vanaf 61 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. OPEL ASTRA of gelijkwaardig
OPEL ASTRA
vanaf 57 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Skoda Scala 5dr A/C
vanaf 102 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
OPEL ASTRA
vanaf 57 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
OPEL ASTRA
vanaf 64 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. OPEL INSIGNIA of gelijkwaardig
OPEL INSIGNIA
vanaf 67 €/dag
Minibus
bijv. HYUNDAI I30 CW of gelijkwaardig
HYUNDAI I30 CW
vanaf 70 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. SEAT ALHAMBRA of gelijkwaardig
SEAT ALHAMBRA
vanaf 155 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. VW T6 of gelijkwaardig
VW T6
vanaf 167 €/dag
SUV
bijv. VW Tiguan of gelijkwaardig
VW Tiguan
vanaf 118 €/dag
Premium klasse
bijv. Audi A6 of gelijkwaardig
Audi A6
vanaf 117 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Ontdek Westerland en Sylt per huurauto.

Sylt is het meest populaire Noord-Friese eiland in Duitsland. Met iets minder dan 20.000 inwoners is het ook de grootste. Voor vakantiegangers en bezoekers hebben het unieke duinlandschap en de beroemde flair van Westerland een bijzondere charme. De goede wegen van het eiland nodigen uit tot uitgebreide verkenningstochten met de huurauto. Vind de beste aanbiedingen voor Sylt autohuur met prijsvergelijking en directe boeking via MietwagenCheck!

In de herfst via SyltMenu-Entry

Lanfschadt op Sylt met auto

Zodra de zomer langzaam weggaat en de temperaturen weer langzaam of snel dalen, wil je je binnen onder een dikke deken verstoppen. Maar op Sylt is dit geen optie. Zelfs in de herfst kun je hier veel meemaken, je hoeft alleen maar dik in te pakken. Op dit moment zijn de vakanties weer voorbij, wat betekent dat er minder mensen reizen, zodat het niet langer overvol is met toeristen in Sylt. Vooral in de nazomer, wanneer de temperaturen nog vrij hoog zijn, heb je nog steeds het gevoel dat je in de zomer zit. Met een beetje geluk kun je dus nog steeds in de Noordzee gaan zwemmen en een beetje zonnen. In oktober is het zeker te koud om te zwemmen, maar je kunt wel andere sporten beoefenen. Je kunt er wandelen, wandelen en fietsen. Eind september tot begin oktober vindt in Westerland het beroemde Windsurfwereldkampioenschap plaats, dat u kunt meemaken. Natuurlijk kunt u ook een pauze nemen van het koude weer en een dag doorbrengen in een zwembad en dan de avond afsluiten in een café of bar. Met een huurauto kunt u ook in de herfst comfortabel overal komen, zodat u het hele eiland op eigen gelegenheid kunt verkennen.

Wat is de beste manier om een auto te huren op Sylt?

Strand en brug in Sylt

Er zijn tal van autoverhuurbedrijven op Sylt, voornamelijk gevestigd rond het treinstation Westerland en rond de luchthaven van Sylt (GWT). Kies gewoon de locatie die het beste bij uw reisplannen past. Als u met het vliegtuig naar Sylt reist, wacht u direct bij de terminal een ruime keuze aan aanbieders. De verscheidenheid aan aanbieders zorgt ervoor dat er voldoende huurauto's zijn voor elke behoefte en categorie in Sylt. Dankzij MietwagenCheck krijgt u een gedetailleerd overzicht van de beschikbare auto's van alle aanbieders. Vergelijk de prijzen en bespaar uiteindelijk!

Autoverhuur Sylt: Waar kan ik mijn huurauto parkeren?

Strand in Sylt

Door de populariteit en de grote drukte heeft de bevolking van Sylt vaak te maken met overvolle parkeerplaatsen. Daarom kan parkeren op Sylt duur zijn als niet bekend is hoe. Daarom is het goedkoper om niet aan de kant van de weg te parkeren. Nog in maart 2017 werden de parkeertarieven in Westerland verhoogd bij parkeerautomaten voor parkeren langs de weg. Daarom is het belangrijk om deze parkeerplaatsen te vermijden en te parkeren in officiële parkeerplaatsen en parkeergarages. De tarieven zijn beduidend lager. Buiten de stad vindt u voldoende parkeergelegenheid op populaire hotspots.

Moet ik een borg betalen?

Huizen en vuurtoren op Sylt

Of u een borgsom moet betalen hangt af van het soort verzekering dat u kiest en van uw verhuurbedrijf. In de meeste gevallen wordt van u verwacht dat u een borgsom betaalt. De hoogte van de aanbetaling is ook afhankelijk van verschillende factoren. Sommige aanbieders brengen over het algemeen een aanbetaling in rekening aan beginnende klanten, zelfs als er wordt gekozen voor"uitgebreid zonder eigen risico". Anderen rekenen hogere stortingen voor hogere waarde autotypen. Als er geen complicaties zijn tijdens de huurperiode, wordt de borg teruggestort op de creditcard. In de meeste gevallen moet de creditcardhouder ook de chauffeur zijn, daarom moet u een creditcard meenemen met uw naam en voldoende dekking.

Autoverhuur Sylt: Tanken

Bijtanken op Sylt is over het algemeen geen probleem. Hoewel het aanbod van benzinestations niet echt overvloedig is, is het eiland klein genoeg om een benzinestation te vinden, zelfs met een bijna lege tank. Helaas zijn de benzine- en dieselprijzen op Sylt iets hoger dan op het vasteland. Als u voor langere tijd op het eiland bent, kan het de moeite waard zijn om de bus op een dag te vullen met goedkopere benzineprijzen.

Panorama van Sylt

Met wie kan ik in geval van nood contact opnemen?

Op de Duitse wegen is ADAC een goede plek om contact op te nemen als u een kleine storing of probleem heeft. Als uw verzekeringspakket een nooddienst omvat, kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw verhuurder. Natuurlijk, in het geval van een ongeluk moet de politie worden gebeld. Als u gewond raakt, moet u de plaatselijke hulpdiensten verwittigen en een ambulance bellen.

Noodsituatie Telefoonnummer
Politie 110
Brandweer 112
Pechhulpdienst ADAC 0 180 2 22 22 22
Auto op Sylt
Auto op een straat in Sylt

Ontdek Sylt met de huurauto

Een huurauto is de perfecte metgezel voor een bewogen vakantie op Sylt. Het is fantastisch om langs de kustwegen achter de duinen te rijden en de stranden te ontdekken. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het eiland op populaire startpunten voor wandelingen en de meest bekende bezienswaardigheden. Als u een rondreis plant, bijvoorbeeld naar Denemarken of Sleeswijk-Holstein, kunt u het eiland op een ontspannen manier verlaten met de autotrein of de veerboot. Praat vooraf met uw autoverhuurbedrijf, vooral als u van plan bent om naar het buitenland te reizen.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders