Auto huren in Yemen

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Onderweg in Jemen met een huurauto

Architectuur in Jemen

Architectuur in Jemen

Avonturiers die besluiten om in een huurauto door Jemen te rijden, kunnen een aantal onvergetelijke bezienswaardigheden verwachten. U kunt de huurauto ophalen bij Sanaa Airport of in de steden Aden, Ḥāz, Taizz en Rada'a. U vindt het juiste voertuig voor uw reis naar Jemen op MietwagenCheck. Vergelijk het aanbod van autoverhuurbedrijven en boek uw droomauto voor de beste prijs.

Dit moet worden opgemerkt:

Attentie: Om veiligheidsredenen waarschuwen we op dit moment voor reizen naar Jemen! Informeer u voor het begin van uw reis over de landspecifieke veiligheidsinstructies!

Welke bezienswaardigheden moet ik met de huurauto bezoeken?

Al Saleh Moskee, Jemen

Al Saleh-moskee

Mocht u toch besluiten om een rondreis te maken, dan bent u in Jemen altijd mobiel met een huurauto. Zo kunt u flexibel en zelfstandig naar de door u gewenste bestemmingen reizen. U kunt uw huurauto gewoon vooraf online boeken op ons portaal en bij aankomst afhalen bij de huurauto van uw keuze. De volgende hoogtepunten zouden in Jemen op uw agenda moeten staan:

  • Cisternen van Tawila
  • Al Saleh-moskee
  • Dar al-Hajar
  • Shaharah
  • Moeder van Ma'rib
  • Djabal an-Nabi Shu'aib