Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Zadar Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 85 beoordelingen voor de Zadar Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Zadar Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Zadar Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 10 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
5 Dagen van 08.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 10 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Opel Corsa
5 Dagen van 08.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 14 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
5 Dagen van 08.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto

Wilt u komende zomer Zadar in Kroatië met uw eigen huurauto verkennen? Laten we dan gaan! Reserveer de huurauto van tevoren online en haal hem direct na aankomst op de luchthaven van Zadar op. Bezoek de talrijke bezienswaardigheden en rijd met uw huurauto naar het strand. Met uw eigen huurauto bent u altijd flexibel in Zadar en onafhankelijk van het openbaar vervoer in de zomer.

Boek een goedkope huurauto op Zadar Luchthaven

Uitzicht op Zadar

De beste aanbiedingen voor autohuur op de luchthaven van Zadar

Kroatië is het hele jaar door een populaire toeristische bestemming. Zadar is een van de populairste bestemmingen van het land. De bereikbaarheid is ongelooflijk goed dankzij de luchthaven van Zadar. Om op elk moment van uw vakantie flexibel en onafhankelijk te kunnen reizen, is een goedkope huurauto op Zadar Airport een goed idee. Bij ons kunt u de verschillende aanbiedingen van autoverhuurbedrijven op Zadar Luchthaven vergelijken en zo altijd de voordeligste huurauto vinden. Bovendien kunt u kiezen uit een reeks nuttige extra diensten. Verzeker uw goedkope huurauto in Zadar Luchthaven nu.

Verken het stadscentrum met een huurauto vanaf de luchthaven van Zadar

Uitzicht op de haven van Zadar

Een snelle trip naar de haven van Zadar met een huurauto

Waar staat Zadar bekend om? Zadar is een stad in Kroatië en heeft een 3.000 jaar oude geschiedenis en een fantastisch cultureel erfgoed. U vindt hier altijd iets origineels of nieuws, zodat u altijd de bijzondere sfeer van Zadar kunt ontdekken. Het kleurrijke dagelijkse leven van nu en het prachtige verleden zorgen ervoor dat er in Zadar veel bezienswaardigheden en attracties zijn. De beste manier om deze te bereiken is met een goedkope huurauto vanaf Zadar Airport. Er zijn een aantal regionale specialiteiten, sportfaciliteiten, bezienswaardigheden en excursiebestemmingen in de stad. Dit maakt de plaats tot de juiste keuze voor een mooie vakantie die in onvergetelijke herinnering zal blijven. Bekijk de historische monumenten van de stad en slenter door de straten van gepolijste steen om in de voetsporen van het verleden te treden. Zadar wordt omringd door oude muren en is een ware schatkamer van archeologische overblijfselen uit verschillende tijdperken, zoals de Oudheid, de Middeleeuwen en de Renaissance. Maar er zijn ook moderne gebouwen die u hier kunt bewonderen, bijvoorbeeld het eerste zeeorgel ter wereld.

Haal uw huurauto op de luchthaven van Zadar op

Zadar Luchthaven Autoverhuur Bord

Haal uw huurauto op bij Zadar Luchthaven

Waar haal ik mijn huurauto op in Zadar Luchthaven? Op de luchthaven van Zadar zijn er verschillende bedrijven met betrekking tot autoverhuur. Deze bevinden zich in de aankomsthal. Zodra u uw bagage hebt opgehaald, zullen borden u naar de autoverhuurbalies leiden. Deze bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid van de bagagebanden. Eenmaal aangekomen bij het autoverhuurbedrijf, zult u eerst alle noodzakelijke formaliteiten afhandelen met een medewerker en vervolgens naar het ophaalstation gaan. Hier krijgt u dan uw huurauto om comfortabel en flexibel naar uw hotel of naar de verschillende bezienswaardigheden van de stad te rijden.

Voordelen van het ophalen van uw huurauto op Zadar Luchthaven:

  • langere openingstijden en betere service
  • lagere prijzen als gevolg van verschillende leveranciers
  • een verscheidenheid van direct beschikbare modellen

vul uw huurauto in de buurt van Zadar Luchthaven

Tankstation in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven van Zadar

Tankstation in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven van Zadar

U wilt uw huurauto tanken om uw reis voort te zetten en u wilt een tankstation vinden in de directe omgeving van de luchthaven van Zadar? Het dichtstbijzijnde benzinestation bij de luchthaven bevindt zich op Jadranska magistrala. U kunt de D8, zoals deze weg ook wordt genoemd, vanaf de luchthaven bereiken via de D502 en de D424. Het benzinestation OMV ligt op ongeveer negen kilometer van de luchthaven. Haal uw huurauto op bij de autoverhuurder van uw keuze en rijd comfortabel naar Zadar. Huur hier goedkoop een auto.

Met de huurauto van het vliegveld van Zadar naar het centrum van de stad

Straat in Zadar

Snel van de luchthaven naar het stadscentrum

Hoe kom ik van de luchthaven van Zadar naar het centrum van de stad? De luchthaven van Zadar is aangesloten op een goed vervoersnetwerk. Ten eerste, je rijdt op de D502. Vanaf deze weg zijn er verschillende mogelijkheden om uw reis voort te zetten. Hij sluit aan op de D424, die na enkele kilometers op de D8 uitkomt. U kunt deze weg vervolgens gebruiken om langs het water naar het zuiden van Kroatië te rijden en daar andere steden te bezoeken. Bovendien loopt de weg ook naar het noorden. Via de D424 kunt u ook de A1 bereiken, die nog vrij nieuw is en landinwaarts loopt. Indien u rechtstreeks van de huurauto naar Zadar wilt rijden, heeft u ongeveer 20 minuten nodig, aangezien de stad op ongeveer 12 km van de luchthaven ligt. Vanaf de luchthaven neemt u de D502 en volgt u de weg tot u het centrum van Zadar bereikt. Reis comfortabel met de huurauto die u vooraf goedkoop kon huren bij het autoverhuurbedrijf. Kies een geschikte auto en verken het hele gebied.

Ontdek Zadar en omgeving met een huurauto

Ontdek het hart van Zadar: de oude stad

Op verkenning in het hart van Zadar: de oude stad

De oude stad van Zadar is het absolute centrum van de stad. Het is een zeer levendige plaats. Het is gelegen op een schiereiland, gescheiden van de nieuwe stad. Wandel door de mooie oude stad en ontdek de sporen van het verleden. Hier vindt u overblijfselen uit de Romeinse tijd en oude stadspoorten en muren die dateren uit de Middeleeuwen. Maar ook moderne bezienswaardigheden zijn hier te zien. Deze bevinden zich aan de noordelijke punt van het schiereiland, bijvoorbeeld het zee-orgel of het plein "Groet aan de Zon". U ontvangt uw huurauto bij het autoverhuurstation. Van daaruit kunt u flexibel en comfortabel reizen naar elke plaats die u maar wilt.

Excursiebestemmingen in Kroatië Rijtijd vanaf de luchthaven van Zadar Afstand van de luchthaven van Zadar
Oude binnenstad van Zadar 20 min. 13,2 km
Krka watervallen 46 min 71,1 km
Nationaal Park Plitvice Meren 1 uur 23 min. 124,4 km
Zeeorgel 22 min 13.9 km
Paklenica Nationaal Park 1 uur en 3 minuten. 59,5 km

Rijden naar het zeeorgel met uw huurauto vanaf de luchthaven van Zadar

Wilt u met uw huurauto rechtstreeks van ZAD Airport naar het Zeeorgel rijden? Huur goedkoop online een auto bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze en reis naar het Zeeorgel, gebouwd in 2005 door architect Nikola Basic en bekroond in 2006. De treden zijn 60 m lang en leiden naar de zee. Aan de uiteinden van de 35 pijpen staan labiume loodrecht op de oever. De druk van de golven creëert luchtdruk, die vervolgens de tonen en akkoorden laat klinken. Haal uw huurauto op bij de luchthaven ZAD en rijd ook naar het "Saluut aan de Zon" plein.

Rijden naar Narodni Trg. vanaf de luchthaven van Zadar

Het levendige Narodni Trg. volksplein ligt al sinds de Renaissance in het mooie Zadar en is nog steeds een van de belangrijke centra van de stad. Aan de noordkant is de stadswacht. Verder staan er een klokkentoren en de St. Lawrence's kerk op het plein. Ten zuiden van het plein bevindt zich de loggia van de stad, die verschillende keren gerestaureerd en herbouwd is. Huur goedkoop een auto naar keuze en haal hem op bij het autoverhuurstation.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

85 Ervaringen van onze klanten in Zadar Airport

Beoordeling van Marco H.

“Alles is in orde.”

Beoordeling van Marcel A.

“Volledige documentatie. Personeel ter plaatse was erg aardig en vriendelijk. De overdracht en aanvaarding verliepen vlot.”

Beoordeling van Kassem G.

“Alles verliep soepel. Het personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Ongecompliceerd en snel, zo wil je een auto huren.”

Beoordeling van Theresa C.

“We kregen een grotere auto dan geboekt. Ze probeerden ons niet meer verzekeringen te verkopen. Zeer serieuze indruk.”

Beoordeling van Sabine F.

“Alles werkte soepel.”

Beoordeling van Theo H.

“Super mooi. Alles zonder problemen. Steeds weer.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat