Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Perth (West-Australië)

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor Perth
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Perth (West-Australië)

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Perth bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 41 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse
bijv. Suzuki Baleno
4 Dagen van 07.07 - 11.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. MG 3
4 Dagen van 07.07 - 11.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 47 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. Suzuki Baleno
4 Dagen van 07.07 - 11.07.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Perth en omgeving met een huurauto

Perth is de hoofdstad van West-Australië en een ongelooflijke bestemming voor uw vakantie. Boek vandaag nog een huurauto en ontdek het zelf! Perth biedt toeristen een verscheidenheid aan natuurlijke en stedelijke attracties. Gouden stranden, prachtige parken en spannende winkelmogelijkheden wachten op u in Perth.

De stad is ook een ideale vakantiebestemming voor alle liefhebbers van buitenactiviteiten. Vissen, zwemmen, surfen en zeilen zijn slechts enkele van de vele interessante activiteiten die u kunt ervaren in de hoofdstad van West-Australië.

De rest van West-Australië biedt ook een breed scala aan interessante activiteiten die u kunt verkennen met een huurauto. Met MietwagenCheck kunt u het aanbod van veel verschillende verhuurders met elkaar vergelijken en het aanbod kiezen dat het beste bij u past.

Met een huurauto door Australië

Met een huurauto door Australië

Waar kan ik een auto huren in Perth?

Haal uw huurauto direct op de luchthaven op

Haal uw huurauto direct op de luchthaven op

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om autohuur in de omgeving van Perth. Aangezien het vliegtuig het belangrijkste vervoermiddel is bij het reizen naar Australië, is het vinden van een autoverhuurbedrijf op de luchthaven de gemakkelijkste manier om het voertuig van uw keuze te vinden.

De dichtstbijzijnde luchthaven bij het centrum van de stad is Perth Airport (PER), die slechts 15,6 km verderop ligt. Het maakt niet uit in welke terminal u aankomt - autoverhuurbedrijven zijn te vinden op T1 International, T1 Domestic, T2 Domestic en T3 & T4 Domestic terminals.

Belangrijke verkeersregels met de huurauto in Perth

  • In Australië is links verkeer van toepassing. Als u een onervaren chauffeur bent, kunt u het beste beginnen met oefenen op afgelegen wegen.
  • De straffen voor verkeersovertredingen zijn extreem hoog in Australië. Het is daarom essentieel dat u zich aan de snelheidslimieten houdt. Een maximumsnelheid van 60 km/u geldt binnen plaatsen en 100 km/u buiten plaatsen.
  • Alle passagiers moeten een veiligheidsgordel dragen.
  • Het toegestane alcoholgehalte in het bloed is 0,05%.
  • Het is verboden om de mobiele telefoon tijdens het rijden te bedienen.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig om een auto te kunnen huren in Perth?

Uw EU-rijbewijs wordt geaccepteerd door de politie en autoverhuurbedrijven (indien vertaald in het Engels) in bepaalde staten van Australië. De meeste staten eisen echter dat bestuurders een internationaal rijbewijs hebben. U moet altijd uw originele rijbewijs bij u hebben.

Zijn er wilde dieren in de straten van Perth?

Op je reis door Australië kom je vaak kangoeroes, wombats en koala's tegen. Rij daarom altijd voorzichtig met uw huurauto. Om ook in geval van schade geen verdere kosten te hoeven dragen, raden wij u aan om een volledige verzekering af te sluiten zonder eigen risico. Dus niets staat een stressvrije reis door Australië in de weg.

Koala's in Australië

Koala's in Australië

Attentie: Kangoeroes op straat

Attentie: Kangoeroes op straat

Welke noodnummers moet ik weten in Perth?

  • 000 is het belangrijkste aantal om in een noodsituatie niet te vergeten. Met dit nummer kunt u de politie, brandweer en reddingsdienst 24 uur per dag in heel Australië bereiken.
  • Bel 131 126 om het Vergiftigingen Informatie Centrum te bereiken als u gebeten of gestoken bent door een gevaarlijk of giftig dier.
Dit moet worden opgemerkt:

Als u naar een dokter of ziekenhuis in Australië gaat, moet u de kosten contant betalen. Reischeques en creditcards worden in dergelijke situaties vaak niet geaccepteerd.

Rij met uw huurauto naar de volgende bezienswaardigheden in Perth

parken

Perth biedt vele interessante toeristische attracties voor vakantiegangers. Een van de populaire hoogtepunten is King's Park en de Botanische Tuin, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar eenzaamheid en natuurschoon. Het biedt een prachtig uitzicht op de Swan River. Dit rustige paradijs ligt op slechts een steenworp afstand van het hart van Perth.

stranden

Vlakbij de tuin hebben toeristen de unieke mogelijkheid om te zonnen op een van de adembenemende stranden van de regio. Rij met uw huurauto naar plaatsen als Port Beach, City Beach en Rockingham Beach. Elk van hen wordt gekenmerkt door een uitstekende infrastructuur en vele watersportmogelijkheden.

dierentuin

Gezinnen met kinderen moeten een reis naar de dierentuin van Perth plannen. De stedelijke dierentuin is de thuisbasis van dieren zoals wallaby's, wombats en koala's. De dierentuin is een van de belangrijkste dieren van de stad.

Hillary's Boothaven van Hillary

Hillary's Boat Harbour is een ander hoogtepunt van Perth. Het ligt op slechts 20 km van het stadscentrum. In de omgeving vinden toeristen leuke winkels, gezinsvriendelijke plaatsen en interessante restaurants met traditionele Australische keuken.

Verken de omgeving van Perth met een huurauto

streefcijfer Afstand per huurauto reistijd
Fremantel 22,1 km 28 min
Cavernesham Wildpark 18,3 km 28 min
Pinnacles Woestijn 191 km 2 u 15 min.
Reizen in Australië

Reizen in Australië

Perth is ook een ideaal vertrekpunt om de regio te verkennen. Na een lange tour door de stad is het tijd om de rest van West-Australië te verkennen met een huurauto. Hieronder vindt u enkele van de meest populaire hoogtepunten in de regio:

Fremantel

Gelegen aan de monding van de Swan River, is dit een geweldige plek om te ontsnappen aan de drukke straten van de Australische metropool. De havenstad Fremantle is cultureel en historisch rijk. Tijdens uw verblijf in Fremantle moet u het stadhuis, de Fremantle Prison en het Western Australian Maritime Museum bezoeken.

Cavernesham Wildpark

Het park biedt een goed inzicht in de diversiteit van de Australische fauna en is de thuisbasis van talrijke dier-, vogel-, spin- en vlindersoorten. Het is een hoogtepunt voor gezinnen met kinderen.

Pinnacles Woestijn

Dit is onderdeel van Nambung National Park en een zeer populaire bestemming voor fotografen. Windvormige duinen, gouden kleuren en een diepblauwe lucht zijn de karakteristieke kenmerken van het gebied.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat