Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Autoverhuur zonder creditcard? Goed gedaan. Zoek & boek nu aanbiedingen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 50846 beoordelingen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Autoverhuur zonder creditcard? Goed gedaan. Zoek & boek nu aanbiedingen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Een huurauto boeken zonder creditcard - Hoe doe ik dat?

Een huurauto is een uitstekende manier om de omgeving te verkennen tijdens de reis. Het addertje onder het gras is dat veel autoverhuurbedrijven een creditcard nodig hebben om een auto te kunnen huren. Bij Driveboo vindt u echter aanbiedingen van verschillende autoverhuurbedrijven, die u ook zonder creditcard kunt boeken. U kunt in veel gevallen ook betalen met een automatische incasso (SEPA) of met een EC-kaart.

Waar kan ik een huurauto boeken zonder creditcard?

  • Autoverhuur zonder creditcard Tenerife

  • Autoverhuur zonder creditcard Mallorca

  • Autoverhuur zonder creditcard Kreta

Een veelgestelde vraag is of een huurauto ook zonder creditcard kan worden geboekt, want niet iedere bestuurder van een huurauto heeft een creditcard. Momenteel accepteren de meeste autoverhuurbedrijven slechts één betaalmethode - de creditcard. Op onze vergelijkingswebsite vindt u echter ook aanbiedingen zonder creditcard.

Voor het begin van de huur moet de hoofdbestuurder een borg voor de auto betalen. Hij doet dit met een creditcard op zijn naam. De borg wordt tijdens de huurperiode op de creditcard geblokkeerd. Als het gehuurde voertuig onbeschadigd wordt ingeleverd, zal het lokale autoverhuurbedrijf het geblokkeerde bedrag op de creditcard vrijgeven (dit kan soms tot 14 dagen duren). Aangezien andere betaalmethoden deze zekerheid op dit moment niet bieden, is het moeilijk om een huurauto zonder creditcard te krijgen. Ook het boeken van een huurauto zonder aanbetaling is momenteel slechts beperkt mogelijk.

Wat zijn de alternatieven voor het huren van een auto met een creditcard?

Huurauto boeken met contante betaling

Als u geen creditcard heeft, heeft u bij geselecteerde autoverhuurbedrijven de mogelijkheid om de verschuldigde borg contant of met uw Maestro-kaart te betalen. Dit betekent dat u geen creditcard nodig heeft. Op dit moment kunt u de contante storting bijvoorbeeld gebruiken bij onze partners Sunny Cars, TUICars en enkele andere aanbieders.

Huurauto boeken per EC-kaart

Steeds meer autoverhuurbedrijven accepteren debetkaarten, d.w.z. kaarten die rechtstreeks gekoppeld zijn aan een betaalrekening, vaak gewoonweg EC-kaarten genoemd. Indien de boeking en betaling van de huurauto met de EC-kaart mogelijk is, wordt de huurprijs voor aanvang van de huurperiode van uw rekening afgeschreven. Het autoverhuurbedrijf behoudt zich ook het recht voor om het bedrag van de waarborg van de rekening te innen en aan het einde van de huurperiode terug te storten.

Huurauto boeken via automatische incasso

Een andere mogelijkheid om een huurauto te boeken zonder creditcard is om te betalen via automatische incasso, ook SEPA genoemd. Om dit te doen, hoeft u alleen maar IBAN uw en BIC bij de reservering aan te geven. Het bedrag wordt dan meestal twee tot drie weken voor het begin van de huurperiode afgeschreven. Met deze "Geen-Waarborg" pakketten kunt u een auto huren zonder creditcard en borg.

Autoverhuur zonder creditcard: gericht zoeken bij Driveboo

Dankzij de super gemakkelijke zoekfunctie op onze site, heeft u de mogelijkheid om alleen die aanbiedingen te zien waar geen creditcard nodig is voor de boeking van de huurauto.

  1. Voer zoals gebruikelijk de gewenste bestemming en de duur van de reis in het zoekveld. Wij controleren dan de beste aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven voor u.
  2. Vervolgens kunt u via de filterfunctie aan de linkerzijde bij "Inbegrepen service/extras" de optie "zonder creditcard / borg" selecteren. 
Driveboo Tip:

Indien het filter "zonder creditcard / borg" niet aanklikbaar is of lichtgrijs is, betekent dit dat wij (nog) geen autoverhuuraanbiedingen hebben zonder borg van de lokale autoverhuurbedrijven op dit moment.

Aanbiedersoverzicht: Autoverhuur zonder creditcard

Autoverhuur Alternatieve betaalmethoden Bijzondere kenmerken
Sunnycars PayPal, SEPA (automatische incasso), contante storting Het verschuldigde bedrag wordt 14 dagen voor de huur afgeschreven. Met uitzondering van "Geen-Waarborg"-aanbiedingen, moet de creditcard worden voorgelegd voor de verschuldigde borgstelling, de contante waarborgsom is gedeeltelijk te betalen plus een vast tarief voor brandstof.
AutoEurope SEPA (automatische incasso) Het verschuldigde bedrag wordt 28 dagen voor de ingang van de huur per automatische incasso afgeschreven.
Hertz SEPA (automatische incasso) Alleen mogelijk in Duitsland (als inwoner), alleen huurauto's tot en met de middenklasse.
Europcar SEPA(automatische incasso) Borg gelijk aan een derde van de huurprijs is vereist, alleen auto's tot en met de hogere middenklasse.
TUICars Contante betaling De contante storting moet gedeeltelijk worden betaald plus een vast bedrag voor brandstof.
Enterprise EC-betaling Alleen mogelijk in Duitsland, de betaling wordt ter plaatse gedaan.
Alamo EC-betaling Alleen mogelijk in Duitsland, de betaling wordt ter plaatse gedaan.
Dit moet worden opgemerkt:

Aangezien de voorwaarden van de afzonderlijke autoverhuur-bedrijven en -bemiddelaars op elk moment kunnen veranderen, moet u bij elke boeking op driveboo.nl zeker een kijkje nemen bij de huurvoorwaarden voor uw aanbod.

Heeft u vragen over autohuur zonder creditcard? Aarzel niet om contact op te nemen met ons serviceteam - onze experts helpen u graag bij het boeken van uw huurauto.

Autoverhuur zonder creditcard in het buitenland

Een huurauto is vooral de moeite waard voor een verblijf in het buitenland. Er zijn echter maar weinig autoverhuurbedrijven die de mogelijkheid bieden om in het buitenland een auto te huren zonder creditcard.

Vooral in de USA is het bijna onmogelijk om een auto te huren zonder een algemeen geaccepteerde creditcard. Alleen wie in het bezit is van een Visa, Amex of MasterCard kan genieten van van een huurauto in de USA.

Is het mogelijk om een huurauto in het buitenland te boeken zonder creditcard?

Ja, onze partner Sunny Cars heeft bijvoorbeeld een interessant aanbod voor populaire bestemmingen zoals Mallorca, Menorca, Ibiza, Gran Canaria en Tenerife. Bij Sunny Cars betekent het Geen-Waarborg pakket dat u een huurauto kunt krijgen zonder dat u een borg hoeft te betalen. De betaling gebeurt via automatische incasso of PayPal. Omdat er geen borg wordt gevraagd, is een creditcard niet nodig.

Belangrijke informatie over het ophalen van een huurauto

Om ervoor te zorgen dat u in geval van schade alleen hoeft te betalen voor de schade die eigenlijk uw eigen schuld is, raden wij u aan alle bestaande gebreken te documenteren wanneer u uw huurauto ophaalt en deze te laten bevestigen door het personeel van de autoverhuurder ter plaatse.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat