Auto huren in Andorra

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Huurauto Andorra: ontdek het kleine vorstendom Andorra: ontdek het kleine vorstendom op uw eigen manier

Het kleine Prinsdom Andorra ligt tussen Frankrijk en Spanje in de Pyreneeën en is ideaal voor een reis met een huurauto. Met de huurauto rijdt u naar de hoofdstad Andorra la Vella, waar tal van boetieks u uitnodigen om te winkelen. Maar ook natuurliefhebbers en vooral wintersporters komen in Andorra aan hun trekken. Boek vandaag nog uw droomauto bij MietwagenCheck en kijk uit naar een afwisselende vakantie in Andorra!

Activiteiten in Andorra

Hoewel Andorra een zeer kleine staat is, is er nog veel te doen. Vooral als u een huurauto heeft in Andorra, kunt u uw plannen aanpassen en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Wintersporten in Andorra
Uitzicht over Encamp, Andorra

Uitzicht over Encamp, Andorra

Andorra is een waar paradijs voor wintersporters. Maak de skipistes van Andorra onveilig op ski's of snowboard of probeer iets heel anders: ijsduiken. In het bergmeer La Canaleta kunt u - uitgerust met droogduikpakken, duikmasker en zuurstoftank - de bizar gevormde ijsformaties onder water bewonderen.

Wandelen in Andorra

Als de sneeuw op de bergen van Andorra gesmolten is, kunt u uw huurauto parkeren in een van de parkeergarages en een wandeling door het platteland maken. Als u geen tent bij u heeft, zijn er berghutten beschikbaar als overnachtingsaccommodatie. In de bergen van Andorra kunt u de stress van het dagelijks leven achter u laten en ontspannen.

Verdere hoogtepunten

Bezoek ook deze hoogtepunten in Andorra met een huurauto:

  • Engolasters van het meer
  • Estanys de Tristaina
  • Casa d'Areny Planolit
  • Kerk van Santa Coloma d'Andorra
  • Museu Casa Rull
  • Sant Miquel d'Engolasters

Excursies met een huurauto in de omgeving van Andorra

Omdat u altijd flexibel en onafhankelijk bent met een huurauto, kunt u ook vanuit Andorra naar de steden in de buurlanden rijden. Vooral Toulouse of Barcelona liggen op korte rijafstand van Andorra la Vella met een huurauto. Bovendien zijn deze steden een bezoek waard:

bestemming voor een dagtocht Afstand tot Andorra la Vella reistijd
Girona 215 km 2 u 50 min.
Figueres 185 km 3 u 10 min.
Zaragoza 300 km 3 u 25 min.
Montpellier 370 km 4 u 15 min.
Bordeaux 425 km 4 u 45 min.