Auto huren in Angola

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Ontdek Angola met de huurauto

Niet veel toeristen verdwalen naar Angola. Maar het land in het zuidwesten van Afrika heeft veel te bieden en is gemakkelijk te verkennen met een huurauto. In Angola kunt u ontspannen op een van de betoverende stranden of op safari gaan met een huurauto. Wat uw idee van de perfecte Angola reis ook is, met de juiste huurauto kunt u flexibel naar alle gewenste bestemmingen reizen.

Met een huurauto door Angola

Met een huurauto door Angola

Waar kan ik mijn huurauto in Angola ophalen?

In Angola kunt u zowel op de vliegvelden als in de stadscentra een huurauto afhalen. U hoeft alleen maar het gewenste voertuig vooraf online te boeken. Autoverhuur is te vinden op deze locaties:

Driveboo Tip:

Als u de huurauto al op het vliegveld ophaalt, bent u vanaf het eerste moment mobiel in Angola.

Dit zijn de hoogtepunten in Angola

De hoofdstad Luanda

Parkeer uw huurauto en verken de hoofdstad van Angola, Luanda, te voet. Vooral de benedenstad van Luanda met zijn haven is de moeite waard. Bezoek het Legermuseum en het Mugostinho Neto Mausoleum. Wie wat watersporten wil doen, kan met de boot naar het eiland Mussulo gaan. Vooral enthousiaste surfers komen hier aan hun trekken.

Kissama Nationaal Park

Neem een huurauto naar Kissama National Park en ervaar de indrukwekkende flora en fauna. Een van de hoogtepunten van het nationale park is de Kalandula, de hoogste waterval van het land. Daarnaast is een wandeling op de gedoofde vulkaan Tunda Vala de moeite waard. Vanaf de top heeft u een prachtig uitzicht op de kust van Angola en de Atlantische Oceaan.

Verdere bezienswaardigheden

U mag ook de volgende hoogtepunten niet missen. De tabel toont u de afstand tot de betreffende bestemming en de geschatte reistijd per huurauto.

Bestemming van de excursie Afstand tot Luanda Reistijd
Ruacana-watervallen 1320 km 17 uur 20 min.
Uitzichtpunt van de maan 62 km 1 uur 5 min.
Serra da Leba 935 km 13 uur 5 min.
Lobito-baai 515 km 7 uur 40 min.
Praia Amélia 945 km 13 uur 45 min.