Huurauto Atlanta Airport

Autohuur Atlanta luchthaven ATL vanaf 50 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Atlanta Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Ford Fiesta Aut. 2dr A/C of gelijkwaardig
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 51 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 51 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 51 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 51 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Nissan Versa of gelijkwaardig
Nissan Versa
vanaf 52 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Focus Aut. 4dr A/C
vanaf 52 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Nissan Versa
vanaf 52 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Nissan Versa
vanaf 52 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Nissan Sentra of gelijkwaardig
Nissan Sentra
vanaf 52 €/dag
Minibus
bijv. Chrysler Pacifica of gelijkwaardig
Chrysler Pacifica
vanaf 73 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Chrysler Pacifica of gelijkwaardig
Chrysler Pacifica
vanaf 73 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit Minibus of gelijkwaardig
Ford Transit Minibus
vanaf 208 €/dag
SUV
bijv. Chevrolet Colorado of gelijkwaardig
Chevrolet Colorado
vanaf 105 €/dag
Cabrio
bijv. FORD MUSTANG CONVERTIBLE of gelijkwaardig
FORD MUSTANG CONVERTIBLE
vanaf 171 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 3 Series of gelijkwaardig
BMW 3 Series
vanaf 70 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autoverhuur op de luchthaven van Atlanta ATL

Uitzicht over Atlanta, Georgia

Uitzicht over Atlanta

Om er zeker van te zijn dat u na aankomst op de luchthaven van Atlanta onafhankelijk op reis kunt, is het een goed idee om van tevoren een auto te huren bij een plaatselijk autoverhuurbedrijf , die u via de prijsvergelijker op internet al goedkoop heeft kunnen huren voordat u aan uw reis begon, en deze vervolgens hier op de luchthaven op te halen. Zo kunt u uw reis via USA helemaal flexibel beginnen en ook snel doorreizen naar andere staten en steden, zoals Charlotte, Orlando of Washington D.C.

Verken Atlanta met een huurauto

Martin Luther King is het eerste wat in je op moet komen over Atlanta. Want het graf van de grote Amerikaanse vrijheidsstrijder kan hier in de stad worden bezocht. De hoofdstad en grootste stad van Georgië werd de stad van de Olympische Zomerspelen van 1996 en veel van de sites zijn nog steeds open voor zowel toeristen als inwoners. Maar de stad is ook een begrip voor liefhebbers van frisdranken, want de Coca Cola Company is hier gevestigd. Deze en vele andere hoogtepunten in en rond Atlanta zijn hier te bewonderen.

Rijdend door herfstig Atlanta in een huurauto

Verleng de warme dagen en reis in de herfst naar Atlanta. Het kan in de herfst nog erg warm zijn in Atlanta, dus er is genoeg te doen. Als u een auto huurt, bent u altijd flexibel en onafhankelijk. Rijd de natuur in en geniet van een lange wandeling door de herfstige bossen. Atlanta in de herfst heeft voor elk wat wils. De herfst heeft de minste regendagen in Atlanta, zodat u veel tijd buiten kunt doorbrengen. Als het weer u tijdens de herfstmaanden toch in de weg zit, kunt u een van de musea van Atlanta bezoeken.

Alles wat u moet weten over de luchthaven van Atlanta ATL

Teken naar Atlanta Airport

Atlanta Luchthaven bord

De luchthaven ligt op ongeveer 20 kilometer van Atlanta City. Atlanta Airport ATL heeft al verschillende onderscheidingen gekregen voor efficiëntie en service. Bovenal is deze luchthaven de grootste werkgever in Georgia. De luchthaven ATL bedient vele luchthavens in Europa, waaronder enkele grote in Duitsland, zoals de luchthaven van Frankfurt am Main. Atlanta Airport heeft ook een zuidelijke en een noordelijke terminal. Van hieruit kunt u naar de luchthavenspoorlijn, de zogenaamde People Mover, die bedoeld is om reizigers tussen de terminals te vervoeren. In het atrium van de luchthaven tussen de terminalgebouwen vindt u vele winkels die bijna alles verkopen, van souvenirs, schoenen, boeken, kranten en kleding tot elektronica. Verschillende banken hebben hier hun geldautomaten ingericht, zodat u niet gedwongen bent geld te wisselen bij een wisselkantoor, maar direct Amerikaanse dollars kunt opnemen bij de geldautomaat met uw creditcard die wordt geaccepteerd op USA . Als u moet wachten, kunt u dat doen in de vele restaurants en eethuisjes hier op de luchthaven, die een scala aan Grieks, Italiaans, Aziatisch en snel eten bieden. U kunt ook een kopje koffie of een ander drankje krijgen in een van de bars of cafés in de luchthaventerminal.

Een auto huren op de luchthaven ATL

Nadat u de terminal hebt verlaten en uw bagage bij de bagagebanden hebt opgehaald, verlaat u de luchtsluis via het douanegedeelte. Vervolgens komt u in het atrium, dat zich in het midden van de twee terminalgebouwen bevindt en deze in de lengte met elkaar verbindt. Hier vindt u ook het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf, waar u de huurauto goedkoop thuis kon huren door aanbiedingen op internet te vergelijken. Nadat u de borgsom met uw creditcard hebt betaald, kunt u hier de sleutels van uw auto ophalen, die u vervolgens op een van de omliggende parkeerplaatsen kunt ophalen. Om te voorkomen dat uw bagage onbeheerd achterblijft, is het verstandig deze in de bagagedepot achter te laten totdat u uw huurauto heeft opgehaald bij een plaatselijk autoverhuurbedrijf, dat u goedkoop op internet heeft gevonden. De auto's die u kunt huren staan namelijk niet in de onmiddellijke nabijheid, maar u wordt van het ophaalstation in de terminal naar de huurauto gebracht met een shuttlebus die door het autoverhuurbedrijf ter beschikking wordt gesteld. U krijgt de informatie hierover ook rechtstreeks wanneer u de sleutel van de auto bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven afhaalt.

Benzinestations rond de luchthaven

Benzinestation Afstand tot de luchthaven van Atlanta
BP 2,6 mijl
Shell 2,3 mijl
Renbaan 2,9 mijl

Welke verkeersregels moet ik volgen op de USA ?

Wegverkeer in Atlanta

Wegverkeer in Atlanta

Elke staat in de USA heeft andere verkeersregels, maar de belangrijkste zijn overal dezelfde. Dit zijn enkele van de verkeersregels die gelden op de USA :

 • Rechtsaf slaan bij een rood licht is toegestaan.
 • Inhalen toegestaan aan beide zijden van de weg
 • Niet stoppen bij bushaltes, brandkranen en rood gemarkeerde stoepranden
 • Geen dragen van open alcoholische dranken

Het is een eigenaardigheid in de Verenigde Staten en ook in Georgia dat men bij een rood licht rechtsaf mag slaan als men ervoor gezorgd heeft het overige verkeer niet te hinderen. Als u door een politiepatrouille wordt aangehouden, blijft u zitten met uw handen aan het stuur totdat de politieagenten u vragen iets anders te doen. Geëiste boetes worden gewoonlijk onmiddellijk in contanten betaald. Zoek liever op internet naar meer informatie over hoe je je in het verkeer moet gedragen. Op deze manier staat u aan de veilige kant wanneer u met de huurauto over de Amerikaanse wegen rijdt.

Bezienswaardigheden rond Atlanta ontdekken met de huurautoMenu-Intrede

Atlanta was gastheer van de Olympische Zomerspelen van 1996. De vele gebouwen en parken die nu voor het grote publiek toegankelijk zijn, getuigen daar nog steeds van. Met de huurauto van het autoverhuurbedrijf, die u op Atlanta Airport ATL hebt afgehaald en via de aanbiedingen in de prijsvergelijker voor uw vakantie goedkoop hebt kunnen huren, bent u dus ook snel in het Centennial Olympic Park. Dit is ook de plaats waar de plaatselijke bevolking veel tijd doorbrengt tijdens concerten in de zomer en op de ijsbaan in de winter. De waterfonteinen zijn een uitnodigend gezicht. Sportliefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan het aquarium waar u kunt zwemmen met walvishaaien of een honkbalwedstrijd van de Atlanta Braves bijwonen in het stadion.

Atlanta Aquarium

Atlanta Aquarium

Atlanta Centennial Olympic Park

Atlanta Centennial Olympic Park

Attracties in en rond Atlanta

Maak tijdens uw vakantie in Atlanta een uitstapje naar de World of Coca-Cola, hier kunt u zowel de toekomst als de geschiedenis van het drankbedrijf ontdekken. Een ander hoogtepunt is de rit met de huurauto, die u goedkoop via internet kon huren, naar de nieuwszender CNN, die u kunt bezoeken. Als u in geschiedenis geïnteresseerd bent, mag u het graf van Martin Luther King natuurlijk niet missen. Hier staat ook het huis waar hij geboren is, dat u ook kunt bezoeken. Als u geïnteresseerd bent in interessante tentoonstellingen, bent u bij het Museum of Design en het High Museum of Art aan het juiste adres.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders