Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Atlanta Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 15 beoordelingen voor de Atlanta Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Atlanta Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Atlanta Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 49 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Hyundai Accent
8 Dagen van 10.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 60 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
8 Dagen van 10.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 51 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Mitsubishi Mirage
8 Dagen van 10.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto

Wilt u de winterse flair van de hoofdstad van Georgië ontdekken? U kunt uw huurauto direct ophalen op Jackson Atlanta International Airport en uw reis in alle comfort beginnen. Beleef Kerstmis of zelfs Nieuwjaar op de USA en maak van uw wintervakantie uw eigen avontuur.

Autoverhuur op de luchthaven van Atlanta ATL

Uitzicht over Atlanta, Georgia

Uitzicht over Atlanta

Om er zeker van te zijn dat u na aankomst op de luchthaven van Atlanta onafhankelijk op reis kunt, is het een goed idee om van tevoren een auto te huren bij een plaatselijk autoverhuurbedrijf , die u via de prijsvergelijker op internet al goedkoop heeft kunnen huren voordat u aan uw reis begon, en deze vervolgens hier op de luchthaven op te halen. Zo kunt u uw reis via USA helemaal flexibel beginnen en ook snel doorreizen naar andere staten en steden, zoals Charlotte, Orlando of Washington D.C.

Verken Atlanta met een huurauto

Martin Luther King is het eerste wat in je op moet komen over Atlanta. Want het graf van de grote Amerikaanse vrijheidsstrijder kan hier in de stad worden bezocht. De hoofdstad en grootste stad van Georgië werd de stad van de Olympische Zomerspelen van 1996 en veel van de sites zijn nog steeds open voor zowel toeristen als inwoners. Maar de stad is ook een begrip voor liefhebbers van frisdranken, want de Coca Cola Company is hier gevestigd. Deze en vele andere hoogtepunten in en rond Atlanta zijn hier te bewonderen.

Geniet van de bloesems van de lente in Atlanta

De lente in Atlanta trekt elk jaar vele bezoekers met zijn prachtige azalea's en magnolia's in bloei in de parken en tuinen. Kies ervoor om de lente in Atlanta door te brengen en geniet van de fantastische bloesems. De hele staat Georgia heeft zoveel te bieden dat u het beste een auto kunt huren, zodat u flexibel genoeg bent om op alle gewenste plaatsen te komen. Lente in Atlanta betekent leven in bloei. Neem een huurauto vanuit Atlanta naar de bergen om te wandelen of te klimmen, verken de vele meren en rivieren per kajak of geniet van de lentezon met een wandeling langs de kust. Zoals u ziet, is Atlanta de perfecte bestemming voor een droomlente.

Alles wat u moet weten over de luchthaven van Atlanta ATL

Teken naar Atlanta Airport

Atlanta Luchthaven bord

De luchthaven ligt op ongeveer 20 kilometer van Atlanta City. Atlanta Airport ATL heeft al verschillende onderscheidingen gekregen voor efficiëntie en service. Bovenal is deze luchthaven de grootste werkgever in Georgia. De luchthaven ATL bedient vele luchthavens in Europa, waaronder enkele grote in Duitsland, zoals de luchthaven van Frankfurt am Main. Atlanta Airport heeft ook een zuidelijke en een noordelijke terminal. Van hieruit kunt u naar de luchthavenspoorlijn, de zogenaamde People Mover, die bedoeld is om reizigers tussen de terminals te vervoeren. In het atrium van de luchthaven tussen de terminalgebouwen vindt u vele winkels die bijna alles verkopen, van souvenirs, schoenen, boeken, kranten en kleding tot elektronica. Verschillende banken hebben hier hun geldautomaten ingericht, zodat u niet gedwongen bent geld te wisselen bij een wisselkantoor, maar direct Amerikaanse dollars kunt opnemen bij de geldautomaat met uw creditcard die wordt geaccepteerd op USA . Als u moet wachten, kunt u dat doen in de vele restaurants en eethuisjes hier op de luchthaven, die een scala aan Grieks, Italiaans, Aziatisch en snel eten bieden. U kunt ook een kopje koffie of een ander drankje krijgen in een van de bars of cafés in de luchthaventerminal.

Een auto huren op de luchthaven ATL

Nadat u de terminal hebt verlaten en uw bagage bij de bagagebanden hebt opgehaald, verlaat u de luchtsluis via het douanegedeelte. Vervolgens komt u in het atrium, dat zich in het midden van de twee terminalgebouwen bevindt en deze in de lengte met elkaar verbindt. Hier vindt u ook het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf, waar u de huurauto goedkoop thuis kon huren door aanbiedingen op internet te vergelijken. Nadat u de borgsom met uw creditcard hebt betaald, kunt u hier de sleutels van uw auto ophalen, die u vervolgens op een van de omliggende parkeerplaatsen kunt ophalen. Om te voorkomen dat uw bagage onbeheerd achterblijft, is het verstandig deze in de bagagedepot achter te laten totdat u uw huurauto heeft opgehaald bij een plaatselijk autoverhuurbedrijf, dat u goedkoop op internet heeft gevonden. De auto's die u kunt huren staan namelijk niet in de onmiddellijke nabijheid, maar u wordt van het ophaalstation in de terminal naar de huurauto gebracht met een shuttlebus die door het autoverhuurbedrijf ter beschikking wordt gesteld. U krijgt de informatie hierover ook rechtstreeks wanneer u de sleutel van de auto bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven afhaalt.

Benzinestations rond de luchthaven

Benzinestation Afstand tot de luchthaven van Atlanta
BP 2,6 mijl
Shell 2,3 mijl
Renbaan 2,9 mijl

Welke verkeersregels moet ik volgen op de USA ?

Wegverkeer in Atlanta

Wegverkeer in Atlanta

Elke staat in de USA heeft andere verkeersregels, maar de belangrijkste zijn overal dezelfde. Dit zijn enkele van de verkeersregels die gelden op de USA :

  • Rechtsaf slaan bij een rood licht is toegestaan.
  • Inhalen toegestaan aan beide zijden van de weg
  • Niet stoppen bij bushaltes, brandkranen en rood gemarkeerde stoepranden
  • Geen dragen van open alcoholische dranken

Het is een eigenaardigheid in de Verenigde Staten en ook in Georgia dat men bij een rood licht rechtsaf mag slaan als men ervoor gezorgd heeft het overige verkeer niet te hinderen. Als u door een politiepatrouille wordt aangehouden, blijft u zitten met uw handen aan het stuur totdat de politieagenten u vragen iets anders te doen. Geëiste boetes worden gewoonlijk onmiddellijk in contanten betaald. Zoek liever op internet naar meer informatie over hoe je je in het verkeer moet gedragen. Op deze manier staat u aan de veilige kant wanneer u met de huurauto over de Amerikaanse wegen rijdt.

Bezienswaardigheden rond Atlanta ontdekken met de huurautoMenu-Intrede

Atlanta was gastheer van de Olympische Zomerspelen van 1996. De vele gebouwen en parken die nu voor het grote publiek toegankelijk zijn, getuigen daar nog steeds van. Met de huurauto van het autoverhuurbedrijf, die u op Atlanta Airport ATL hebt afgehaald en via de aanbiedingen in de prijsvergelijker voor uw vakantie goedkoop hebt kunnen huren, bent u dus ook snel in het Centennial Olympic Park. Dit is ook de plaats waar de plaatselijke bevolking veel tijd doorbrengt tijdens concerten in de zomer en op de ijsbaan in de winter. De waterfonteinen zijn een uitnodigend gezicht. Sportliefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan het aquarium waar u kunt zwemmen met walvishaaien of een honkbalwedstrijd van de Atlanta Braves bijwonen in het stadion.

Atlanta Aquarium

Atlanta Aquarium

Atlanta Centennial Olympic Park

Atlanta Centennial Olympic Park

Attracties in en rond Atlanta

Maak tijdens uw vakantie in Atlanta een uitstapje naar de World of Coca-Cola, hier kunt u zowel de toekomst als de geschiedenis van het drankbedrijf ontdekken. Een ander hoogtepunt is de rit met de huurauto, die u goedkoop via internet kon huren, naar de nieuwszender CNN, die u kunt bezoeken. Als u in geschiedenis geïnteresseerd bent, mag u het graf van Martin Luther King natuurlijk niet missen. Hier staat ook het huis waar hij geboren is, dat u ook kunt bezoeken. Als u geïnteresseerd bent in interessante tentoonstellingen, bent u bij het Museum of Design en het High Museum of Art aan het juiste adres.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

15 Ervaringen van onze klanten in Atlanta Airport

Beoordeling van Meret S.

“Snelle en vriendelijke afhandeling aan de balie. Ook kreeg ik een goede briefing over de huurauto.”

Beoordeling van Tom W.

“Zowel het ophalen als het terugbrengen verliep vlot. Het personeel ter plaatse was zeer bekwaam en vriendelijk.”

Beoordeling van Alex H.

“Het personeel ter plaatse was zeer vriendelijk. Ik had een snelle en probleemloze transactie. Ik kreeg zelfs een gratis upgrade!”

Beoordeling van Tim K.

“De geboekte huurauto werd netjes en snel overhandigd. Graag weer.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat