Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Bamberg

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor Bamberg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Bamberg

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Bamberg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse Bestelauto
bijv. Opel Vivaro
7 Dagen van 11.04 - 18.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Smart EQ ForTwo
7 Dagen van 11.04 - 18.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 34 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 11.04 - 18.04.2024
Voorbeeld auto

Huur een auto in het mooie Bamberg

Uitzicht op Bamberg

Ontdek Bamberg met uw huurauto

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. Huur een auto in Bamberg en ontdek de prachtige bierstad. MietwagenCheck werkt samen met alle grote autoverhuurbedrijven in Bamberg. Zo kunt u profiteren van geweldige aanbiedingen in onze transparante prijsvergelijking. Boek een huurauto en ontdek het Frankische Zwitserland en de vele idyllische dorpjes rond Bamberg.

Waar ligt Bamberg? Bamberg ligt in Opper-Franken en is een van de belangrijkste economische centra in de regio. De universiteitsstad Bamberg ligt op zeven heuvels, heeft ongeveer 73000 inwoners en is beroemd om zijn goed bewaarde historische oude binnenstad. De ongeveer 1200 historische gevels en kleine steegjes geven de stad een romantisch tintje en nodigen uit om te blijven hangen. Bamberg staat ook bekend om zijn eeuwenoude biertraditie. Bezoekers kunnen de lokale bieren proeven tijdens een kroegentocht of een rondleiding door een brouwerij.

Dompel u onder in het historische Bamberg, bezoek de ontelbare goed bewaarde gebouwen uit vervlogen tijden. Maak een uitstapje naar het schilderachtige Upper Franconia. Als u een auto huurt, bent u snel in het centrum van Bamberg en even snel in de natuur. Opper-Franken en het prachtige Beierse landschap wachten op u!

Bamberg en verken flexibel de regio Opper-Franken

Oude stadhuis van Bamberg

Naar de mooiste bezienswaardigheden van Bamberg

U wilt comfortabel en onafhankelijk door de stad Bamberg en de regio Opper-Franken reizen? Met een huurauto bent u flexibel en snel op uw bestemming. Autoverhuur Check helpt u aanbieders en prijzen te vergelijken en laat u kiezen uit een grote selectie van autoverhuurbedrijven in Bamberg, zodat u zeker weet dat u de juiste auto voor u heeft. Wil je een cabriolet of heb je een busje nodig? De brede selectie van autoverhuurbedrijven in Bamberg heeft een breed scala van modellen om uit te kiezen. Reserveer vooraf en bespaar kostbare tijd ter plaatse!

Waar haal ik mijn huurauto op in Bamberg?

Haal uw auto op bij de luchthaven van Neurenberg en ontdek de stad

Haal uw auto op bij de luchthaven van Neurenberg en ontdek de stad

In het stadscentrum en industriegebied van Bamberg vindt u veel van de gebruikelijke autoverhuurbedrijven. Als u op de luchthaven van Neurenberg (NUE) aankomt, kunt u hier uw huurauto ophalen en meteen op weg gaan. De luchthaven van Neurenberg ligt op ongeveer 55 km van het centrum van Bamberg.

Waar u op moet letten als u een auto huurt

Een auto huren is eenvoudiger dan u denkt. Bij MietwagenCheck kunt u ze op een bijzonder transparante manier boeken. Om de belangrijkste vragen over uw huurvoertuig te verduidelijken, sommen wij hieronder de belangrijkste punten op.

Onderzoek de huurauto voordat u begint met uw autohuur en maak foto's. Vraag naar de voorwaarden van het contract, de verzekeringsmogelijkheden en de regelingen voor het tanken. Een volledig uitgebreide verzekering zonder eigen risico wordt aanbevolen. Wat het tanken betreft, is een vol/vol-regeling het meest praktisch: je haalt de auto op met een volle tank en brengt hem op dezelfde manier weer terug. De ingehouden borgsom wordt aan u vrijgegeven nadat u de huurauto heeft ingeleverd. Als u een navigatiesysteem, een kinderzitje of andere apparatuur nodig hebt, kunt u dat het beste van tevoren navragen. Deze kunnen van aanbieder tot aanbieder verschillen, dus het loont de moeite om goed te kijken.

Met een huurauto door Bamberg

Historische oude binnenstad van Bamberg

Ontdek de historische oude stad van Bamberg

Bezoek de oude binnenstad van Bamberg en parkeer uw huurauto aan de rand van de stad. Slenteren door de historische steegjes is de beste manier om de stad te leren kennen. De kronkelige steegjes, fonteinen en historische gevels zijn betoverend en doen vroegere tijden herleven. Slenter door de eilandstad en de voormalige vissersnederzetting Klein Vendig of maak een wandeling door de tuindersstad. De romantische omgeving nodigt uit om te blijven hangen.

Bamberg heeft ook een ruim aanbod aan theaters en musea - cultuurliefhebbers komen hier ruimschoots aan hun trekken. Kom meer te weten over actuele culturele evenementen en combineer uw verblijf met een concert of theaterervaring.

Bamberg - De hoogtepunten in een oogopslag

De oude binnenstad van Bamberg bestaat uit meer dan 1200 historische gebouwen en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het spreekt vanzelf dat er hier veel te ontdekken valt! Wij bevelen de volgende plaatsen aan om te bezoeken:

  • Kathedraal van Bamberg
  • Historisch Museum
  • Het oude stadhuis
  • De voormalige vissersnederzetting Klein Venedig
  • Het klooster van Michelsberg
  • De historische oude stad
  • De nieuwe residentie met de rozentuin

Bamberg culinaire verkenning

In Bamberg kunt u het beste regionaal dineren en de heerlijke Oberfrankische gerechten uitproberen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de traditionele Zwetschgenbames, een met pruimenhout gerookte runderham, Schäuferla (varkensschouder) of de Bamberger Hörnla (typische Bambergse aardappel)? Kies een typisch dessert zoals appeltaart. Probeer de bieren van de streek zoals Märzen, Ungespundetes en Kellerbiere. Bamberg staat voor echte bierkeldertraditie, beroemde mouterijen, heeft een brouwerijmuseum op de Michaelsberg en is de thuishaven van de Duitse bieracademie.

Bamberg is traditioneel en jong tegelijk - dat weerspiegelt zich ook in de gastronomie. Traditionele restaurants en trendy pubs zijn even goed vertegenwoordigd in de universiteitsstad en het aanbod aan restaurants, cafés en bars is groot en gevarieerd. Of u nu Frankisch of internationaal wilt eten - in Bamberg vindt u zowel verfijnde gastronomie als eenvoudige en voordelige maaltijden voor elke smaak en gelegenheid.

Met een huurauto door Opper-Franken

Verken Bayreuth met een huurauto

Met de huurauto van Bamberg naar Bayreuth

Rond Bamberg in Opper-Franken zijn er tal van aantrekkelijke bestemmingen die u met uw huurauto op een ontspannen manier kunt ontdekken.

Bierbrouwen heeft een lange traditie in Opper-Franken. In de regio zijn ongeveer 300 kleine en middelgrote brouwerijen gevestigd. Deze kunnen prachtig bezocht worden tijdens een brouwerij tour.

Wie nog zin heeft in stad en cultuur moet Bayreuth bezoeken. Bayreuth ligt op ongeveer 62 km van Bamberg en is met een huurauto in ongeveer een uur te bereiken. De historische stad, die bekend staat om het Richard Wagner Festival, heeft een indrukwekkend aantal musea, kastelen en historische gebouwen, en een zeer goed aanbod van evenementen.

Reizigers die van sport houden, kunnen wandel- of fietstochten maken door het Oberfrankische landschap. Negen goed uitgebouwde fietstochten leiden door het landelijke Oberfranken en nodigen uit tot verkenning. Klimvrienden voelen zich waarschijnlijk aangetrokken tot de Frankische Schweiz en wie ontspanning en wellness zoekt, is in goede handen in een van de populaire kuuroorden van Oberfranken. Vijf erkende kuuroorden en tien klimatologische kuuroorden beloven wellness en recreatie.

Afstand van Bamberg naar de mooiste steden in Beieren:

Stad in Beieren Reistijd van Bamberg Afstand van Bamberg
München 2 h 30 min 231,9 km
Neurenberg 57 min 63,5 km
Würzburg 1 uur en 6 minuten. 94,9 km
Bayreuth 48 min 65,9 km
Passau 2 uur 54 min. 278,4 km

Vind een huurauto met MietwagenCheck

Plant u een reis naar Oberfranken, maar heeft u nog geen geschikte auto? Met MietwagenCheck kunt u alle lokale autoverhuurbedrijven en hun aanbiedingen vergelijken. Informeer naar de beschikbare modellen, prijzen en huurvoorwaarden en reserveer gemakkelijk en direct de door u gewenste auto. Met de autoverhuur vergelijking vindt u snel het juiste aanbod en kunt u zich concentreren op andere dingen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat