Auto huren in Botswana

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Beleef het prachtige Botswana met een huurauto

Als u de charme van Botswana van dichtbij wilt ervaren, is de beste manier om het Afrikaanse land te bezoeken met een huurauto. Botswana is voor velen niet het eerste land op de Bucket List, maar het land heeft cultureel en toeristisch veel te bieden. Boek een huurauto op MietwagenCheck voor uw reis en verken Botswana op eigen gelegenheid.

De Big 5 op de route

De Big 5 op de route

Autoverhuur Botswana: Waar kan ik mijn huurauto krijgen?

In Botswana kunt u uw huurauto ophalen in een van de steden of direct op het vliegveld. Met een huurauto in Botswana bent u altijd flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. U kunt een auto huren op de volgende locaties:

Wat zijn de mogelijkheden voor mijn huurauto?

Bij het boeken van uw autohuur in Botswana, selecteert u de volgende opties:

  • Voertuigtype: kleine auto, compacte klasse, minivan, SUV
  • Uitrusting: Airconditioning, Automatisch, Vierwielaandrijving
  • Verzekeringsvoordeel: Volledig compleet zonder overdaad, glas- en bandenbescherming, bescherming van de onderzijde van de auto, zonder overdaad
  • All-inclusive services: eerlijke brandstofvoorschriften, onbeperkt aantal kilometers, extra bestuurder inbegrepen
Driveboo Tip:

Boek een volledige uitgebreide verzekering zonder eigen risico. Zo reist u stressvrij, zelfs in geval van schade en zijn er geen verdere kosten voor u!

Met een huurauto naar spannende plaatsen in Botswana

Chobe Nationaal Park

Een absolute must in Botswana is het Chobe National Park met zijn grote olifantenpopulaties. Rijd met de huurauto door het nationale park en beleef Afrika van zijn oorspronkelijke kant. Chobe National Park is de thuisbasis van de meeste Afrikaanse wilde dieren.

Met de huurauto op safari

Met de huurauto op safari

Jack's Camp

Als je het echte Botswana wilt leren kennen, moet je een auto huren en naar Jack's Camp rijden. Hier komen avonturiers en ontdekkingsreizigers aan hun trekken. Neem een huurauto tour door de Makgadikgadi zoutpannen en geniet van de rust en stilte.

Okavango Delta

De Okavango Delta heeft de bijnaam "De grootste oase ter wereld". Dit is waar de Okavango rivier de woestijn ontmoet, waardoor een uniek landschap ontstaat. De Okavango Delta is ideaal voor een huurauto trip omdat het slechts drie uur van Maun verwijderd is.