Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Bremerhaven

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Bremerhaven
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Bremerhaven

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Bremerhaven bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 31 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Citroen C3
7 Dagen van 27.06 - 04.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
7 Dagen van 27.06 - 04.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 47 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 27.06 - 04.07.2024
Voorbeeld auto

Autohuur in Bremerhaven

Haven en stad op de achtergrond in Bremerhaven

Om op een ontspannen manier te kunnen genieten van de prachtige streek rond Bremerhaven aan de Noordzee, kunt u een huurauto huren in Bremerhaven. Of u nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, een korte reis of een zakenreis - op ons vergelijkingsportal vindt u altijd de goedkoopste aanbiedingen voor autoverhuur in Bremerhaven. Begin ontspannen en flexibel aan uw vakantie aan de Noordzee met uw huurauto.

Hoe boek ik een huurauto op de juiste manier?

Kaart met Bremerhaven

Met een huurauto van een lokaal autoverhuurbedrijf, die u via de aanbiedingen in de prijsvergelijking goedkoop kunt huren, bent u snel van de luchthaven van Hamburg naar Bremerhaven. Hoewel Hamburg HAM Airport 180 kilometer verderop ligt, is Bremerhaven gemakkelijk te bereiken via de snelweg. Daarnaast is de luchthaven van Bremen een optie voor uw reis. En bovenal is Hamburg Airport ook het dichtst bij de mooie stad aan de Noordzee. Als u voor de eerste keer een huurauto boekt en u weet niet echt waar u op moet letten, bent u van harte welkom om onze blogberichten te lezen. Daar vindt u meer details over de onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent. Anders kunt u eenvoudig de functies en diensten filteren die voor u belangrijk zijn op onze site en gemakkelijk de perfecte huurauto voor uw reis vinden. Vergeet de optie "extra bestuurder" niet en vergeet niet dat u kunt kiezen voor de eenrichtingsverhuur. U kunt de huurauto ook gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode. U hoeft zich geen zorgen te maken bij het boeken als u niet echt zeker weet of een huurauto de juiste is voor u of niet, want u kunt hem toch annuleren.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (allround zorgeloos)
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
billijke regeling van de tanks billijke regeling van de tanks billijke regeling van de tanks
zonder aftrekbaar zonder overdaad
alle kilometers vrij kilometerrendement vrij
Bescherming van glas en banden

Autohuur in Bremerhaven: Let op de clausule extra chauffeurs

U moet ervoor zorgen dat het contract de clausule "extra bestuurder" bevat wanneer u het ondertekent. Want als u een andere persoon de huurauto laat rijden zonder dat de extra bestuurder wordt genoemd en er een ongeluk gebeurt, dan kan in het ergste geval de dekking van de verzekering komen te vervallen. Daarom, als u niet alleen reist, maar vergezeld bent van ten minste één persoon die ook een geldig rijbewijs heeft, sluit dan altijd het contract voor de huurauto die goedkoop is gevonden op het internet met de clausule "extra bestuurder" en verdeel de routes.

De eenrichtingsverhuur voor eenrichtingsverkeer

Bremerhaven van bovenaf

One way car rental is altijd een goede optie wanneer u de auto nodig heeft om van A naar B te komen. In dat geval wilt u de huurauto op één plaats ophalen, bijvoorbeeld op de luchthaven van Hamburg, meereizen naar Bremerhaven en terugbrengen naar de haven omdat u een boottocht heeft geboekt. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de eenrichtingsverhuur voor meerdere dagen, dat wil zeggen dat u de omgeving en de stad Bremerhaven kunt verkennen met een huurauto van een autoverhuurbedrijf op het vliegveld voor meerdere dagen voordat u deze op een andere locatie wilt inleveren. Zo geeft u twee verschillende locaties aan voor het ophaal- en afgiftestation.

Afhandeling van de borg voor huurauto's in Bremerhaven

Met de betaling van de borgsom verzekert het autoverhuurbedrijf zich van een huurauto voor meerdere dagen of zelfs weken. Dit is meestal te wijten aan wanneer u de huurauto ophaalt bij het ophaalpunt van het autoverhuurbedrijf, bijvoorbeeld op de luchthaven. U hoeft de borg niet contant te betalen, maar deze wordt wel van uw creditcard afgeschreven, omdat dit geen betaling is, maar slechts een borg. Zodra u de huurauto na uw reis naar de stad Bremerhaven inlevert bij het autoverhuurbedrijf, wordt de borg volledig terugbetaald.

Ontdek Bremerhaven in de zomer van 2020 met een huurautoMenu-Entry

Haven in Bremerhaven

De havenstad Bremerhaven, gelegen voor de Hanzestad Bremen en aan de Voerde, heeft veel bezienswaardigheden en andere attracties te bieden. Een stedentrip is hier vooral geschikt voor gezinnen met kinderen, die gefascineerd zullen zijn door de oude haven, het Duitse Scheepvaartmuseum, het Klimahaus of de dierentuin van Bremerhaven.

Niet alleen kinderen zullen enthousiast zijn over de dierentuin aan zee, maar u zult hier ook veel te zien krijgen. Met een auto van een plaatselijk autoverhuurbedrijf kunt u vanuit uw accommodatie in de stad gemakkelijk de dierentuin bereiken via de goed aangelegde wegen en uw auto op een van de parkeerterreinen voor de dierentuin parkeren voor een bewogen dag. Naast de gebruikelijke dieren biedt de dierentuin ook het bijzondere kenmerk van een Noordzee-aquarium en wordt voornamelijk gebruikt voor soortenbescherming en onderzoek. In de dierentuinschool kun je ook leren om de natuur te begrijpen.

Het Klimahaus Bremerhaven 8° Ost ligt aan de oude haven en is een expositiehuis waar u een korte reis rond de wereld kunt maken door de verschillende klimaatzones. Zo kun je in één dag door vijf continenten dwalen en hun klimaat ervaren. U kunt in totaal 8 steden in 8 verschillende landen bezoeken. Deze 8 landen zijn: Italië, Zwitserland en Duitsland in Europa, Niger en Kameroen in Afrika, Antarctica, Samoa in Oceanië of Australië en Alaska in Noord-Amerika.

Zonsondergang in Bremerhaven

Het historisch museum van Bremerhaven ligt aan de Geeste en neemt u met zijn verschillende tentoonstellingen mee op een reis door de geschiedenis. Zo kunt u zich hier informeren over diepzeevissen. De geschiedenis van de jaren vijftig en de tijd van het economische wonder wordt u van dichtbij verteld. Op de FMS Gera, het laatste voorbeeld van de Duitse zijtrawlers, kunt u ook de geschiedenis van de diepzeevisserij van dichtbij volgen, want u krijgt een absoluut authentiek beeld van het werk en het leven op een diepzeevissersvaartuig.

Wat heeft Bremerhaven nog meer te bieden?

Loschenturm Bremerhaven

Loschenturm Bremerhaven

  • Maritiem Museum
  • Duits Emigratiehuis (Museum)
  • Vuurtoren Bremerhaven
  • Kunstmuseum Bremerhaven
  • Weser strandresort
  • Onderzeeboot Wilhelm Bauer
  • Zeilstad uitkijkplatform
  • Museum voor de Waddenvisserij

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat