Auto huren in Columbia

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Columbia: De populairste autohuur bestemmingen

Huurauto Colombia: Start uw ontdekkingstocht flexibel en onafhankelijk van elkaar

Onderweg in de straten van Bogotá

Onderweg in de straten van Bogotá

Ontdek het ongelooflijke Colombia van Zuid-Amerika op een flexibele en onafhankelijke manier met een huurauto. Rij met je droomauto door Colombia en laat je betoveren door het fascinerende landschap. Bij MietwagenCheck vindt u de juiste huurauto voor uw reis naar Colombia. Op ons portaal kunt u uw droomauto individueel samenstellen. Selecteer eenvoudigweg het gewenste voertuigmodel (kleine auto, compacte klasse), SUV....) en de bijbehorende apparatuur (airconditioning, automatische, vierwielaandrijving). Met de juiste huurauto bent u perfect uitgerust voor uw reis naar Colombia!

Autoverhuur in Colombia: Dit zijn de stations voor uw huurwagen

Reserveer vooraf uw gewenste voertuig op MietwagenCheck. U kunt het dus direct ophalen bij een van de autoverhuurbedrijven in Colombia. Op deze locaties vindt u onder andere stations:

opstapplaats Afstand tot de luchthaven BOG
Bogota 12 km
Medellín 420 km
Barranquilla 1005 km
Villavicencio 120 km
Santa Marta 955 km

U kunt uw huurauto ook direct na aankomst op een van de volgende luchthavens in Colombia ophalen:

Dit moet worden opgemerkt:

Vergeet niet de volledige uitgebreide verzekering zonder eigen risico! In geval van schade zullen geen verdere kosten worden gemaakt.

Ontdek de hoogtepunten in Colombia met een huurauto

Ik weet zeker dat je je niet verveelt in Colombia. Of u nu een cultuur-, natuur- of sportliefhebber bent - hier krijgt u gegarandeerd uw geld. De meest comfortabele manier om te reizen is met een huurauto. Mis deze hoogtepunten niet:

Parque Nacional Natural Tayrona

Het Parque Nacional Natural Tayrona ligt tussen de Sierra Nevada bergketen en de Colombiaanse Caribische kust en loopt tot aan de monding van de Piedras rivier. Hier vindt u prachtige stranden, natuurlijke jungle en een unieke dierenwereld.

Ciudad Perdida
Avontuur Ciudad Perdida

Avontuur Ciudad Perdida

Ga op zoek naar de Ciudad Perdida - de "Verloren Stad"! Verlaat de huurauto en dwaal door de jungle van Colombia. Slapen in hangmatten, kennismaken met de inheemse bevolking en douchen in de rivieren. U zult deze reis nooit meer vergeten. Je kunt dat aan je kleinkinderen vertellen. Dit is puur avontuur in Colombia!

Verdere hoogtepunten
  • San Andrés
  • Eilanden van Rosario
  • Catedral de Sal
  • Museo del Oro
  • monser rate
  • Laguna de Guatavita
  • Castillo San Felipe de Barajas