Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Cuzco

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor Cuzco
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Cuzco

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Cuzco bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 45 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Renault Kwid 1.0
4 Dagen van 27.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 67 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Yaris 1.3
4 Dagen van 27.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 68 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Toyota Raize 1.2
4 Dagen van 27.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto

Autohuur Cusco: Flexibel door de stad van de Inca's

Onderweg in Cusco, Peru

Onderweg in Cusco

Cusco is de voormalige hoofdstad van het Incarijk en kan gemakkelijk met een huurauto worden verkend. In Cusco ontmoet het moderne Peruaanse leven de eeuwenoude tradities. Ga achter het stuur van uw huurauto zitten en ontdek de vele bezienswaardigheden in de Zuid-Amerikaanse stad Cusco, Peru. U vindt de juiste huurauto voor u op MietwagenCheck. Op ons portaal vindt u transparante prijzen van autoverhuur in Cusco in Zuid-Amerika en u kunt de beste deal direct boeken. Kies vooraf uw droomauto online en haal hem direct na aankomst in Cusco op.

Waarop u moet letten met een huurauto in Cusco

In Cusco gelden dezelfde verkeersregels als in heel Peru. In de volgende tabel vindt u alles wat u moet weten over de verkeersregels:

Regels Te overwegen
In principe Rechtsrijdend verkeer
Snelheidslimieten 30-60 km/u in stedelijke gebieden, 60-100 km/u buiten de stad
Veiligheidsriemen Verplicht op alle zitplaatsen
Alcoholgehalte in het bloed 0,5 per miljoen
Dit moet worden opgemerkt:

In geval van nood kunt u de politie bereiken op het alarmnummer 105 en de ambulance en brandweer op 116 of 222 02 22, en in geval van pech belt u 211 99 99.

Wanneer is de beste tijd om naar Cusco te reizen?

Onderweg in Peru

Onderweg in Cusco

In principe kunt u in Cusco in Peru op elk moment van het jaar met een huurauto reizen. Afhankelijk van uw plannen voor Cusco en de omgeving zijn sommige maanden beter dan andere. De warmste maanden zijn gemiddeld januari tot mei en september tot december. Juli daarentegen is de koudste maand van het jaar in Cusco. Als u wilt genieten van het landschap en veel buiten zal zijn, moet u niet gaan in de maanden december tot februari, want dan valt de meeste regen.

Wat kan ik ervaren in Cusco?

Plaza de Armas

Plaza de Armas 's nachts, Cusco

Plaza de Armas 's nachts

Op de Plaza de Armas klopt het hart van Cusco. Laat uw huurauto thuis en geniet van de sfeer op de Plaza de Armas. Veel evenementen, belangrijke bijeenkomsten en feesten vinden hier plaats. U kunt ook traditionele Peruaanse gerechten eten in een van de vele restaurants. Dompel je onder in het Peruaanse leven en geniet van Cusco op het Plaza de Armas.

Coricancha

Coricancha is de heilige tempel van de zon. Op de ruïnes van de oude Peruaanse tempel werden de kerk en het klooster van Santo Domingo gebouwd. Vooral liefhebbers van cultuur, geschiedenis en architectuur komen hier aan hun trekken. De muren binnenin de tempel zijn bedekt met bladgoud en bladzilver. Daarnaast zijn er in het onderste deel van de tempel tuinen en fonteinen waar verslagen stammen hun offergaven deden.

vierge olijfolie

Een van de herkenningspunten van Cusco is het grote Jezusbeeld Cristo Blanco dat hoog boven het centrum van Cusco staat. Het beeld is ontworpen door de kunstenaar Francisco Olazo Allende en gemaakt in de wijk San Blas in de straat Siete Angelitos. Parkeer de huurauto en beklim de Pukamoqo heuvel, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over heel Cusco.

Standbeeld van Cristo Blanco, Cusco

Standbeeld van Cristo Blanco

Gezicht op Cusco

Gezicht op Cusco

Verdere bezienswaardigheden

  • Hatun Romiyoc
  • Saqsayhuman
  • San Blas
  • San Pedro Markt

Ontdek de omgeving van Cusco met een huurauto

Machu Picchu

Denk je meteen aan de oude stad Machu Picchu als je Peru hoort? De Inca-stad ligt in het midden van de Peruaanse Andes op een bergtop. U kunt het beste overstappen van een huurauto op een bus of trein, of u kunt te voet vertrekken. Als u besluit om te voet naar Machu Picchu te wandelen, komt u door enkele van de mooiste landschappen van Peru. Meestal duurt de reis twee tot vier dagen. Wij raden u aan uw reis goed te plannen en voor te bereiden. Zo kunt u zich verheugen op een spannend avontuur dat u zeker aan uw kleinkinderen zult vertellen.

Man met Lama in Machu Picchu

Man met Lama in Machu Picchu

Ruïnes in Machu Picchu

Ruïnes in Machu Picchu

Urubamba-vallei

Markt in Peru

Wandel over de kleurrijke markten

De Urubamba-vallei is de Heilige Vallei van de Inca's. Als je een natuurliefhebber bent, zou het bovenaan de reislijst moeten staan. Als u met een huurauto reist, moet u vanuit Cusco naar het noorden rijden om de Urubamba-vallei te bereiken. U kunt ook met de bus gaan. Kijk uit naar uitgestrekte velden en besneeuwde bergen. Daarnaast moet u zeker een bezoek brengen aan de vele zoutpannen en ruïnes met de huurauto. In de Andesdorpen van de Urubamba-vallei zijn er ook talrijke kleurrijke markten die u niet mag missen. Voor alle actieliefhebbers is een mountainbiketocht door het fantastische landschap een must. Verveling is hier gegarandeerd verleden tijd.

Tambomachay

Tambomachay betekent "bad van de Inca's". U kunt het waterreservaat al na 8 km bereiken met een huurauto vanaf Cusco. Het is een in de rots uitgehouwen ruïne, die het water via verschillende terrassen naar kunstmatige bronnen en kleine nissen leidt. Deze zijn allemaal bedoeld om verschillende effecten te hebben. Zo zou de waterloop rechtsonder een verjongend effect hebben. Als men daarentegen uit het bovenstaande water drinkt, zou dat een zegenend effect hebben. Een bezoek aan Tambomachay is dus zeker de moeite waard met een huurauto van Cusco.

Welke andere steden in Peru zijn ook een reis met een huurauto waard?

Naast Cusco bieden andere steden in Peru tal van hoogtepunten die u niet mag missen. Als je zin hebt in een roadtrip, moeten de volgende steden op je lijstje staan:

Bezienswaardige stad Afstand tot Cusco
Lima 1.100 km
Arequipa 510 km
Trujillo 1.655 km

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat