Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Dachau

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor Dachau
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Dachau

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Dachau bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 45 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
9 Dagen van 27.07 - 05.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 46 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Seat Ibiza
9 Dagen van 27.07 - 05.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 50 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
9 Dagen van 27.07 - 05.08.2024
Voorbeeld auto

Met een huurauto van Dachau over het Dachauer Land

Dachau St. Jacobskerk

Huur een auto goedkoop in Dachau

Met een huurauto kunt u Dachau en de prachtige omgeving op de beste manier verkennen. De rustige vakwerkplaats aan de poorten van München is door het eerste concentratiekamp in de nationaal-socialistische tijd roemloos beroemd geworden. Maar de stad zelf, met haar nabijheid tot München, is elke reis waard. Er is de mogelijkheid om verschillende excursies te maken in de omgeving. Vergelijk met MietwagenCheck het aanbod van alle autoverhuurbedrijven in Dachau en omgeving. Kies de juiste auto voor uw verblijf inclusief nuttige accessoires. Boek in een mum van tijd online om een ontdekkingsreis te beginnen van de Dachauer Moos naar de Donau-Isar Heuvels.

Huur een auto in Dachau: Hier vindt u de juiste huurauto

Onderweg op de luchthaven van München

Onderweg op de luchthaven van München

Zomer, zon, reistijd - snel is de gewenste huurauto al geboekt! Als je hier vroeg boekt, ben je in ieder geval aan de veilige kant. Wees slim en reserveer uw huurauto van tevoren. Als u in Dachau aankomt, staat uw huurauto al klaar en kunt u meteen aan de slag. Vergelijk voor aanvang van de reis de verschillende autoverhuur aanbiedingen in Dachau en het vliegveld van München op 32 km afstand (MUC). Uw droomauto is ook buiten Dachau te vinden.

Alle voordelen van het huren van een auto op de luchthaven van München op een rijtje.

Een huurauto biedt vele voordelen. Ten eerste zijn ze flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. Een huurauto van een internationale luchthaven biedt de volgende extra voordelen:

  • uitgebreid wagenpark van kleine auto's, middenklasse auto's, luxe auto's, cabriolets, stationwagons, SUV's en bestelwagens
  • meertalig personeel
  • langere openingstijden (vooral op zondag)
  • deels goedkopere aanbiedingen

Deze bezienswaardigheden zouden op je to-do lijstje in Dachau moeten staan:

Concentratiekamp in Dachau

Met de huurauto naar het concentratiekamp Dachau

Dachau is een stad met een bijzonder rijke geschiedenis. Wereldwijd is het bekend geworden door het concentratiekamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Elk jaar bezoeken veel mensen de overblijfselen van het concentratiekamp in Dachau. Er werd een gedenkteken opgericht om de slachtoffers te herdenken.

Je zou deze bezienswaardigheden in Dachau moeten bezoeken:

  • Concentratiekamp gedenkteken
  • Dachauer Kasteel
  • Oude Stad
  • Districtsmuseum Dachau

Van de Amper in Dachau met de huurauto naar de Starnberger See

Excursies van Dachau Afstand per huurauto Tijd
Kasteel Nymphenburg 15,7 km 27 minuten.
BMW-Museum 17,5 km 26 minuten.
Weihenstephan 31,2 km 34 minuten.
Museum in het kasteel Wittelsbach 44,6 km 33 minuten.
Botanische Tuin - Japan Tuin Augsburg 50,6 km 44 minuten.
Hoge Kathedraal van Augsburg 51,9 km Achtendertig minuten.
het meer van Starnberg 55,5 km 57 minuten.
Gezicht op de Marienplatz in München

Ontdek de bezienswaardigheden van München

Voor wie affiniteit heeft met auto's is een uitstapje naar het BMWmuseum in München natuurlijk een must. Als u uw auto huurt, dan moet u zeker een excursie plannen. Als u daarentegen de voorkeur geeft aan fysieke genoegens, kunt u naar Freising gaan. Hier kunt u deelnemen aan een rondleiding door de traditionele Weihenstephan-brouwerij. Maar ook de kastelen met hun goed onderhouden parken, de dom van Augsburg of het wildpark in Poing, waar vooral kleine gasten zich moeten vermaken, zijn een dagtocht waard die de tijd doet voorbij vliegen.

Dit is wat u moet overwegen bij het huren van een auto in Dachau

Met de juiste verzekering bent u veilig op de weg. Welke verzekering kiest u voor een huurauto? De beste manier om dit te doen is het afsluiten van een volledig omnium verzekering zonder eigen risico en een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering. Als het ergste gebeurt, ben je aan de veilige kant.

Met de huurauto van Dachau naar Neurenberg

Gezicht op Neurenberg

Met de eenrichtingsverhuur naar Neurenberg

De centrale ligging van Dachau maakt verdere ontdekkingen mogelijk in heel Beieren. Met de eenrichtingsverhuur worden rondreizen bijzonder gemakkelijk. Met de eenrichtingsverhuur haalt u uw huurauto op de ene plaats op en zet u hem af bij een andere. Voor Dachau zou dit bijvoorbeeld in het nabijgelegen Neurenberg kunnen zijn. Is een reis naar Neurenberg de moeite waard? Neurenberg wordt beschouwd als een zeer mooie stad. Vooral in de adventstijd is de kerstmarkt elke keer weer de moeite waard. De Frankische stad ligt in Beieren. De internationale luchthaven van de stad is een goede plek om naartoe te reizen. Hier vindt u verschillende aanbiedingen voor huurauto's op MietwagenCheck.

Om een extra bestuurder te boeken voor uw huurauto van Dachau

Wilt u een omweg maken naar München, naar de Chiemsee of misschien zelfs naar het Berchtesgadener Land? Wanneer u uw auto huurt, denk er dan aan dat u wellicht extra chauffeurs nodig heeft. Een bijrijder ontlast u en maakt de autorit meer ontspannen. In veel aanbiedingen is een extra chauffeur al in de prijs inbegrepen. Bekijk daarom de aanbiedingen in ons portaal.

Van de fotogalerij tot het paleisconcert - Dachau is op elk moment van het jaar een bezoek waard

Dachau biedt vele bezienswaardigheden en historische plaatsen. Of het nu gaat om de oude stad Dachau, het concentratiekampgedenkteken, de "manier van herdenken" of het kasteel van Dachau. Is een reis naar Dachau de moeite waard? Een stedentrip naar Dachau is een omweg of een langer verblijf het hele jaar door waard. Ga in het voorjaar op pad langs de Amper, de Ilm of de Maisach. Ga in de zomer naar de Starnberger See om te zwemmen. Verken de natuurmonumenten rond de stad in de herfst of maak een paar rondjes op de schaatsbaan in de winter. Met een huurauto bent u flexibel in de tijd en kunt u uw reis precies zo organiseren als u wilt.

Met een huurauto van Dachau door het gevarieerde heuvellandschap van de omgeving

Turquoisegroene meren, natuurlijke overstromingsgebieden en aangenaam warme heuvels kenmerken het landschap rond het charmante Dachau. Wandel door de schaduwrijke steegjes van de oude stad, neem een kijkje in het Dachau Museum met zijn landschaps- en genreschilderijen van de 19e en het begin van de 20e eeuw. Neem een kijkje in het Dachau Districtsmuseum en breng zeker een dag door in het concentratiekampgedenkteken. Deze plek herdenkt de bijna 200.000 gevangenen die daar voor hun overleving vochten.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat