Huurauto Luchthaven München

Autoverhuur Munich Airport vanaf 16 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Luchthaven München

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Fiat Panda of gelijkwaardig
Fiat Panda
vanaf 25 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
TOYOTA AYGO
vanaf 26 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 26 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 30 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Ford Eco Sport of gelijkwaardig
Ford Eco Sport
vanaf 29 €/dag
Compactklasse
 • Boekbaar zonder borg
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 29 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 29 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Focus
vanaf 33 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Opel Crossland of gelijkwaardig
Opel Crossland
vanaf 31 €/dag
Minibus
bijv. Skoda Fabia Estate of gelijkwaardig
Skoda Fabia Estate
vanaf 29 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Ford Galaxy 7ST of gelijkwaardig
Ford Galaxy 7ST
vanaf 55 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. FordTourneo of gelijkwaardig
FordTourneo
vanaf 59 €/dag
SUV
bijv. Seat Arona of gelijkwaardig
Seat Arona
vanaf 31 €/dag
Cabrio
bijv. VW Beetle Convertible of gelijkwaardig
VW Beetle Convertible
vanaf 55 €/dag
Premium klasse
bijv. EVERY CATEGORY IS POSSIBLE FROM MINI TO MINI VAN! of gelijkwaardig
EVERY CATEGORY IS POSSIBLE FROM MINI TO MINI VAN!
vanaf 29 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Een auto huren op de luchthaven van München

Luchthaven van München

Luchthaven van München

De hoofdstad München van de Vrijstaat Beieren verkennen met een huurauto? Niets makkelijker dan dat! In de metropool aan de voet van de rivier de Isar wonen ongeveer 1,5 miljoen mensen. Dit maakt München tot de dichtstbevolkte stad van Beieren. München heeft een uitgebreid aanbod aan historische bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er in de stad evenementen die wereldwijd bekend zijn. Als u bent gezwicht voor de charme van de Beierse metropool, komt u waarschijnlijk met het vliegtuig. Gebruik het vergelijkingsportal om de goedkoopste aanbiedingen voor autohuur bij de autoverhuurbedrijven op de luchthaven van München MUC te vinden en reserveer vooraf online. Als u de huurauto direct op het vliegveld in München ophaalt, bent u vanaf het eerste moment mobiel en zelfstandig in München.

Ontdek München in de herfst op uw eigenFustMenu-Entry

De prachtige hoofdstad van Beieren, München is de derde grootste stad van Duitsland en is prachtig gelegen aan de rivier de Isar. De stad staat bekend om zijn unieke architectuur en talloze kerken die in de Romaanse periode zijn gebouwd. In de herfst kunt u een aantal mooie plekken in München ontdekken, die u gemakkelijk met de huurauto kunt bereiken. In de onderstaande lijst vindt u enkele voorbeelden:

Kasteel Neuschwanstein in de zomer

Kasteel Neuschwanstein

 • Marienplatz
 • Verblijf in München
 • olympisch park
 • Allianz-Arena
 • Kasteel Neuschwanstein
 • Hoftuin
 • Oude Stad
 • Eisbach
 • Beieren Filmstad

De beste tijd om naar München te gaan is in de zomer en het vroege najaar, tussen mei en oktober. Na het einde van de winter is er een groot carnavalsfeest en aan het begin van de zomer gaan de biertuinen open. Het beroemde Oktoberfest vindt plaats in de laatste twee weken van september. Het Oktoberfest is het evenement dat München onderscheidt van alle andere Duitse steden. Een herfsttrip naar München is leuk, spannend en ontspannend tegelijk.

Oktoberfeest in München

Oktoberfest

Informatie over de luchthaven van München (MUC)

Gezicht op München

De luchthaven van München is vernoemd naar Franz Josef Strauss en draagt de IATAcode MUC. Met een totale oppervlakte van 1.550 hectare biedt de luchthaven ruimte voor twee terminals en evenveel start- en landingsbanen. Met bijna 400.000 vliegtuigbewegingen en 42 miljoen passagiers per jaar wordt de maximale capaciteit van de luchthaven bijna volledig benut. De luchthaven wordt dan ook geconfronteerd met omvangrijke uitbreidingen, waarbij een verdere start- en landingsbaan en een nieuwe terminal zijn gepland. Vluchten van Europese en internationale luchtvaartmaatschappijen worden momenteel in Terminal 1 afgehandeld. De vluchten die door Lufthansa en haar partnerbedrijven worden uitgevoerd, worden in Terminal 2 afgehandeld. De sfeer in elke terminal is uiterst modern en verrijkt met tal van diensten.

Onderweg op de luchthaven MUC, München

Onderweg op de luchthaven MUC

Terminals 1 en 2 zijn verbonden met het Airport Center dat zich daartussen bevindt. Hier vindt u incheckbalies, reisbureaus, balies van luchtvaartmaatschappijen en de balies van alle autoverhuurbedrijven. U kunt het autoverhuurcentrum gemakkelijk te voet bereiken na het ophalen van uw bagage. U vindt elk autoverhuurbedrijf dat op ons portaal vermeld staat. Aangezien u op onze website al een geschikte auto kon huren tegen een gunstige prijs, zal het gekozen autoverhuurbedrijf u opwachten met een ingevuld contract. Het enige wat je nu nog moet doen is controleren of het contract correct is, dan haal je de auto op bij het ophaalstation.

Tanken met een huurauto op de luchthaven van München MUC

Er zijn veel tankstations rond de luchthaven van München, sommige zijn de klok rond open. Bij andere tankstations variëren de openingstijden in het weekend of op feestdagen. Onderstaande tabel geeft u een kort overzicht van de tankstations die het dichtst bij MUC de luchthaven liggen.

Naam Afstand tot de luchthaven MUC Open
AGIP 3,8 km 24 uur per dag
OMV 8,4 km 24 uur per dag
Esso 9,3 km 4 uur - 10 uur

Van het vliegveld MUC met de goedkope huurauto naar München

Vanaf het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf neemt u de Zentralallee tot aan de uitgang van het vliegveld met de borden A9. Als alternatief kunt u ook via de parallelle Bundesstraße 301 naar München rijden. De andere afslag zou u via landwegen naar de wijk Erding leiden. Op de snelweg duurt het 30 minuten voor de ongeveer 30 kilometer naar München, maar de reistijd kan variëren door het grote verkeersvolume.

De juiste verzekering voor de huurautoMenu-Entry

Autoverhuur verzekering

Kies de juiste verzekering

Met betrekking tot de auto bent u welkom om de goedkoopste aanbieding te kiezen. U moet echter altijd de premieversie van uw verzekering kiezen: dit is een volledig omniumverzekering zonder eigen risico. Dit is de enige manier om uw intentie om een voertuig tegen een gunstige prijs te huren consequent uit te voeren. Waarom? Want met een goedkopere verzekeringsoptie is het mogelijk dat u een deel van de schade moet betalen in geval van een ongeval met een eigen risico. Bij de volledig omniumverzekering zonder eigen risico worden daarentegen ook bij schade geen verdere kosten gemaakt.

Ontdek de omgeving van München met een huurautoMenu-Entry

Het aanbod aan bezienswaardigheden in de Alpiene uitlopers is overweldigend groot. Hieronder vindt u wat informatie over de meest populaire hoogtepunten.

Skigebieden

Wendelsteinberg bij München

Wendelsteinberg

In de winter is het aanbod aan vrijetijdsactiviteiten rond München net zo groot als in de zomer. Winterpret in alle variaties wordt direct buiten de stad of in de omgeving aangeboden. Tijdens het koude seizoen rust elk autoverhuurbedrijf op de luchthaven MUC zijn huurauto's uit met winterbanden. Dit zorgt voor optimale veiligheid bij het huren. Met de juiste uitrusting kunt u naar de volgende skigebieden gaan:

 • Beierse Woud
 • Hocheck
 • De berg Kienader
 • Glonn
 • Beuerberg
 • Wendelsteinberg

Meren

Tegernsee bij München

Tegernmeer

Een auto huren voor een redelijke prijs om de vele meren in de omgeving te ontdekken is in de zomer een uitstekend idee. Het aanbod aan schilderachtige meren bij München is zeer divers. Elk meer presenteert zich in zijn eigen verschijningsvorm en biedt individuele mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. U kunt met een huurauto een dagtocht maken naar de Tegernsee, Starnberger See, Ammersee of Chiemsee. De vrij voorbeeldige selectie kan worden aangevuld met vele bestemmingen. Idealiter kunt u hierover informatie inwinnen bij uw autoverhuurbedrijf op de luchthaven MUC .

Gastronomische aanbiedingen

Als u een auto huurt tegen een lage prijs, wordt het vakantiebudget niet onnodig belast. Dit betekent dat u zich meer kunt veroorloven en bijvoorbeeld het gevarieerde gastronomische aanbod van de regio München kunt ontdekken. In de hele uitlopers van de Alpen vindt u uitstapjesrestaurants met typische biertuinen, vooral in de buurt van de meren of bezienswaardigheden. U kunt hierover ook informatie inwinnen bij uw autoverhuurbedrijf.

Inlevering van de huurauto op de luchthaven MUC

Straat in München

Als u vanuit het centrum komt, neemt u de A92 terug naar het vliegveld, vult u daar uw tank en laat u uw auto niet achter bij het ophaalstation, maar laat u hem achter in de ondergrondse parkeergarage. Aan het einde van de korte retourprocedure hoeft u alleen nog maar de juiste te kiezen tussen de terminals en daar te wachten op uw vertrek. Idealiter kunt u op uw volgende vakantiereis via ons portaal weer een auto huren tegen een gunstige prijs. Als transparant vormgegeven online vergelijkingsportal werken wij samen met elk gerenommeerd autoverhuurbedrijf in het hele land.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders