Huurauto Darmstadt

Autoverhuur Darmstadt vanaf 38 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Darmstadt

Kleine auto
Kleine auto
bijv. TOYOTA AYGO of gelijkwaardig
TOYOTA AYGO
vanaf 40 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 40 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Ford KA 3dr A/C
vanaf 55 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
TOYOTA AYGO
vanaf 40 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. VOLKSWAGEN GOLF of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 48 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 48 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
VW Golf 5dr A/C
vanaf 62 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 48 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. SKODA OCTAVIA of gelijkwaardig
SKODA OCTAVIA
vanaf 50 €/dag
Minibus
bijv. VOLKSWAGEN GOLF of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 49 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. FORD GALAXY of gelijkwaardig
FORD GALAXY
vanaf 75 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. FORD TOURNEO of gelijkwaardig
FORD TOURNEO
vanaf 100 €/dag
SUV
bijv. NISSAN QASHQAI of gelijkwaardig
NISSAN QASHQAI
vanaf 49 €/dag
Premium klasse
bijv. IF YOU ARE FLEXIBLE IN CHOOSING A VEHICLE, THEN TRY OUR SURPRISE CAR AT A BUDGET PRICE. WE OFFER ANYTHING UP TO A PASSENGER VAN of gelijkwaardig
IF YOU ARE FLEXIBLE IN CHOOSING A VEHICLE, THEN TRY OUR SURPRISE CAR AT A BUDGET PRICE. WE OFFER ANYTHING UP TO A PASSENGER VAN
vanaf 47 €/dag
Van
bijv. VOLKSWAGEN CADDY of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN CADDY
vanaf 83 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Huurauto Darmstadt: Symbiose van wetenschap en cultuur

Darmstadt stadscentrum

Ontdek de binnenstad van Darmstadt flexibel

Vakanties in 2021 in Duitsland zijn bijzonder populair. Verken Hesse en Darmstadt individueel met een huurauto. Waar is Darmstadt gevestigd? In het zuiden van Hessen, in het Rijn-Maingebied, ligt de districtsvrije stad Darmstadt. Met ongeveer 155.000 inwoners is het de vierde stad van Hessen, na de metropool Frankfurt, de staatshoofdstad Wiesbaden en de grote stad Kassel in het noorden van Hessen. Onderzoek en wetenschap zijn echter niet de enige belangrijke onderwerpen in Darmstadt. De stad heeft een interessante geschiedenis en biedt bewoners en gasten culturele hoogtepunten en talrijke bezienswaardigheden. Vooral in de omgeving zijn er veel bezienswaardigheden die bijzonder goed met de auto te verkennen zijn. Daarom is het ook voor de inwoners van de stad de moeite waard om een auto te huren voor een weekendje weg om het Rijn-Maingebied te verkennen.

Onderweg in de stad van de wetenschap

Frankfurtse skyline

Ontdek Frankfurt am Main met een huurauto

De stad staat ook bekend als de stad van de wetenschap en is ideaal om te verkennen met een huurauto. Er zijn een groot aantal autoverhuurbedrijven in Darmstadt, die u hier bij MietwagenCheck kunt vergelijken wat betreft het aanbod van PKW, maar ook wat betreft de prijs. Darmstadt dankt zijn bijnaam als wetenschapsstad aan zijn talrijke universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstituten. Bijzonder vermeldenswaard zijn de Technische Universiteit van Darmstadt en de EHD, die meer dan 40.000 studenten hebben. Onder de onderzoeksinstellingen bevinden zich topfaciliteiten zoals het European Space Operations Centre, het GSI Helmholtz Centre for Heavy Ion Research en drie instituten die deel uitmaken van de Fraunhofer Society. Ook de in Darmstadt gevestigde bedrijven en grootschalige ondernemingen in de communicatie- en IT-sector voeren hier toegepast onderzoek uit. De nabijheid van de stad tot de metropool Frankfurt am Main heeft onder andere bijgedragen aan deze ontwikkeling; met een huurauto bent u er in ongeveer 20 - 30 minuten.

De mooiste steden van Hessen:

 • Frankfurt am Main
 • Wiesbaden
 • Darmstadt
 • Kassel
 • Marburg
 • Fulda
 • Hanau
 • Wetzlar

Huurauto Darmstadt: een stad door de eeuwen heen

Russisch-orthodoxe kerk in Darmstadt

Op naar prachtige bezienswaardigheden in Darmstadt

De regio was al in voorchristelijke tijden gevestigd. De huidige stad is waarschijnlijk gesticht door de Franken in de vroege Middeleeuwen. De naam van de stad Frankfurt, de oversteekplaats van de Franken, gaat ook terug op hun vestigingsactiviteiten. Eeuwen later, in 1330, kreeg de zich gestaag ontwikkelende nederzetting stadsrechten, gecombineerd met het recht om markten te houden. Dit betekende een economische opleving en het begin van een periode van welvaart. Dit kreeg een bittere terugslag toen Darmstadt een nogal onbeduidende tweede verblijfplaats van de keurvorst van Hessen werd, wat een mooie titel opleverde, maar gepaard ging met economische lasten. Pas toen Landgrave Georg de nevenlijn van Hesse-Darmstadt stichtte en van Darmstadt zijn residentie maakte, kwam de geschiedenis van de stad op gang. In de eeuwen daarna ontwikkelde Darmstadt zich tot een centrum van cultuur en handel. Een voorbeeld hiervan is de kunstenaarskolonie op Mathildenhöhe. Talrijke historische gebouwen en monumenten getuigen van de bewogen geschiedenis van de stad, die zich ondanks diverse tegenslagen gunstig heeft ontwikkeld. Vandaag de dag krijgt de bezoeker een vriendelijke, charmante metropool voorgeschoteld die, ondanks het pulserende leven, een bijzondere sfeer behoudt en niet hectisch overkomt.

Huurauto Darmstadt: Uitstekende transportverbindingen

Onderweg op de luchthaven van Frankfurt

Luchthaven Frankfurt: 25 kilometer van Darmstadt

Darmstadt is zeer gemakkelijk te bereiken met de lange afstandsbus, de trein en ook met het vliegtuig. De internationale luchthaven Frankfurt (FRA) ligt op 25 kilometer afstand. Frankfurt Airport is een van de grootste luchthavens in Duitsland. Er is een directe busverbinding tussen Darmstadt en Frankfurt Airport. Bij Darmstadt ligt een commercieel vliegveld en het vliegveld Egelsbach, ongeveer 15 kilometer ten zuiden van Frankfurt Airport.

Het hoofdstation van Darmstadt biedt zeer goede verbindingen via de Main-Neckar spoorlijn en de Odenwald spoorlijn en de Rijn-Main spoorlijn. Dit biedt uitstekende verbindingen met de regio en ook met grote steden verder weg, zoals Karlsruhe, Stuttgart, München en in noordelijke richting naar Kassel, Göttingen, Hannover en Hamburg.

U kunt een huurauto krijgen op de luchthaven, in de buurt van het centraal station en op tal van andere autoverhuurbedrijven in de stad. Zorg er echter wel voor dat u van tevoren een prijsvergelijking maakt om erachter te komen welk autoverhuurbedrijf u een goede deal voor uw huurauto zal geven.

Autohuur in Darmstadt biedt veel voordelen.

Geniet van het comfort van een huurauto. Wees onafhankelijk van het openbaar vervoer. Organiseer uw tijd flexibel volgens uw eigen wensen. Met een huurauto zit u letterlijk op de bestuurdersstoel van uw eigen reis.

De huurauto geeft u een hoge mate van flexibiliteit en onafhankelijkheid. Het geeft u veel vrijheid om spontane beslissingen te nemen, wat weer ten goede komt aan uw vakantieprogramma. Zelfs als u in Darmstadt op zakenreis bent, geniet u van de voordelen die de huurauto biedt. Daarnaast is er een grote keuze aan voertuigtypes beschikbaar bij de autoverhuur. Waarom trakteer je jezelf niet eens op een heel ander type voertuig! Huur een cabriolet of een SUV en geniet van een compleet nieuwe rijervaring.

De juiste verzekering voor uw huurauto in Darmstadt

Kies de juiste verzekering

Veilig op de weg met de juiste verzekering

Niet voor niets biedt de autohuur haar klanten een allround pakket aan op het gebied van verzekeringen. De volledig omniumverzekering zonder eigen risico dekt u in ieder geval. Als u hebt gekozen voor de volledig omniumverzekering zonder eigen risico, bent u risicoloos op de weg.

Wees in ieder geval verzekerd. Daarom is de volledig omniumverzekering zonder eigen risico het allroundpakket op het gebied van de verzekering van de huurauto. De volledig omniumverzekering zonder eigen risico betaalt zich altijd uit. Selecteer individuele filters voor nog meer flexibiliteit.

We helpen u ook graag met onze servicepakketten.

Service pakket inclusieve diensten
Basis Eerlijke brandstofregulering; volledige bescherming tegen diefstal
Plus + Geen overdaad; Alle kilometers vrij
Allround zorgeloos + Glas- en bandenbescherming

Bespaar geld: In sommige gevallen is het Plus-pakket zelfs goedkoper dan het Basis-pakket. Vergelijk de vele aanbiedingen voor Darmstadt en omgeving.

Conclusie voor autoverhuur in Darmstadt

Is het de moeite waard om een auto te huren in Darmstadt? Het is de moeite waard om Darmstadt met een huurauto te ontdekken. Bewonder de bezienswaardigheden en geniet van de bijzondere sfeer van deze charmante stad. Maak van de gelegenheid gebruik om één of twee excursies in de regio te maken met uw huurauto. Bezoek de bruisende metropool Main, of de romantische plaatsen aan de Bergstrasse, het beroemde Odenwald, of de charmante steden aan de Rijn en de Main.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders