Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Francisco Mendes International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor de Francisco Mendes International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Francisco Mendes International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Francisco Mendes International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 70 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Daihatsu Sirion
14 Dagen van 03.11 - 17.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 75 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Renault Duster
14 Dagen van 03.11 - 17.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 76 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse SUV
bijv. Renault Duster
14 Dagen van 03.11 - 17.11.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Francisco Mendes International Airport

Reserveer uw gewenste huurauto van thuis uit voor uw aankomst en haal hem direct op de luchthaven van Praia op. De Kaapverdische Eilanden zijn ideaal voor een bezoek in de zomer. Het warme klimaat en de nabijheid van de evenaar maken van het eiland een droombestemming. Met een huurauto kunt u het eiland op eigen gelegenheid verkennen.

Autoverhuur op de luchthaven van Praia

Zicht op Praia van boven

Reserveer de huurauto van uw keuze voor uw rondreis op Kaapverdië vanuit het comfort van uw eigen huis voordat u aan uw vakantie begint, zodat u een vaste reservering voor uw huurauto heeft zodra u aankomt op de luchthaven van Praia (RAI) op Kaapverdië. Met MietwagenCheck kunt u alle auto's van alle aanbieders op de luchthaven vergelijken, de beste prijs zien voor de opties die u interesseren en het aanbod vastleggen dat bij u past. Met een paar klikken, zal uw huurauto klaarstaan wanneer u aankomt in Praia.

Bezienswaardigheden ontdekken in Praia in het voorjaar Bezienswaardigheden

De bezienswaardigheden van een stad of een eiland onthullen veel over haar geschiedenis en cultuur. Daarom is het ook de moeite waard om een ontdekkingstocht met een huurauto te beginnen en alle bezienswaardigheden in Praia te ontdekken. U moet dit echter nooit midden op de dag in de hitte doen. Neem 's morgens of 's avonds de tijd om de bezienswaardigheden te ontdekken en zorg ervoor dat u 's middags een dutje doet wanneer de temperatuur hoog is, of ga misschien in de schaduw aan de stranden zitten en koel van tijd tot tijd af in zee. Zoals u in onze klimaattabel hieronder kunt zien, zijn de temperaturen zelfs in de lente en de herfst ongelooflijk hoog.

Zee en vuurtoren in Praia
  • Presidentieel Paleis
  • Monumento do Diego Gomes
  • Kathedraal Nossa Senhora de Graca
  • Paleis van Justitie
  • Hooggerechtshof
  • Gemeentelijke Markt
  • Santa Maria Eiland

Waar kan ik de huurauto ophalen in Praia Luchthaven?

Weg en bergen in Praia

De luchthaven is klein en overzichtelijk. Bovendien zijn er niet echt veel autoverhuurbedrijven direct op de luchthaven. Toch is het uiterst handig om bij aankomst op de luchthaven al een auto te hebben om de eigenlijke reis mee te beginnen. Het Hertz-kantoor bevindt zich direct in het terminalgebouw. Van hieruit zullen zij u naar de voor u gereserveerde auto leiden. De parkeerplaats is ook dichtbij.
Praia heeft een provinciaal karakter, hoewel het een populaire aanloophaven is voor alle toeristen die naar Kaapverdië reizen. De luchthaven is in de eerste plaats bedoeld voor chartervliegtuigen. Toeristen worden daarom graag met pendeldiensten en taxi's naar Santa Antonio gebracht, waar meer autoverhuurbedrijven zijn gevestigd.

Alleen terug met een volle tank!

Zandduinen en strand in Praia

Huurauto's moeten altijd met een volle tank worden ingeleverd. Daarom moet u eraan denken de auto tijdig voor uw vertrek af te tanken en vervolgens bij het verhuurbedrijf in te leveren. Het dichtstbijzijnde tankstation bij de luchthaven is een Shell-tankstation, dat u vindt op Av. Cidade de Lisboa, in Praia, Kaapverdië. Het is de klok rond geopend. U moet rekening houden met enige wachttijd tijdens de ochtend- en middaguren, aangezien dit de drukste tijd is.

Transportverbindingen vanaf de huurauto op de luchthaven

Berg en landschap in Praia

Helaas zijn er hier en daar vluchtvertragingen. Vooral omdat lijnvluchten meer kans hebben op tijd te zijn dan chartervluchten en deze het merendeel van de landingen in Praia uitmaken. Autoverhuurbedrijven hebben ruime openingstijden en zullen in de meeste gevallen langer open blijven als zij zien dat een vlucht te laat aankomt. Als uw vlucht echter veel vertraging heeft, moet u een plan B maken over hoe u zonder huurauto van de luchthaven wegkomt. Een luchthaventransfer is in dergelijke gevallen helaas niet beschikbaar. U kunt echter nog altijd een taxi boeken.

Alles wat u moet weten over de luchthaven van Praia

De luchthaven is klein, dus verwacht niet te veel diensten (winkels, eten, enz.). Er zijn geldautomaten, souvenirwinkels en kleine eethuisjes voor kleine maaltijden. Dit is natuurlijk niet te vergelijken met grote luchthavens in grote steden. Maar omdat er WLAN is, kunt u de wachttijd zeker goed overbruggen met uw mobiele telefoon of tablet.

Wanneer is het de moeite waard om naar Praia te reizen?

Aangezien Praia op een van de Kaapverdische eilanden ligt, is het in een zeer tropische klimaatzone gelegen. De temperaturen zijn het hele jaar door vrij constant en zeer hoog. Maar in de zomer zijn de temperaturen het hoogst en zijn er de meeste regendagen. Dit maakt het klimaat zeer tropisch, vooral in de zomer, en voor sommigen zelfs ondraaglijk. Hieronder vindt u een klimaattabel die u een globaal overzicht geeft van de temperaturen in Praia gedurende het hele jaar. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om te beslissen wanneer u naar Praia afreist.

Huizen en zee in Praia
Stad Praia aan Zee
Maand Jan Feb Mar Apr Mei Jun Juli Aug. Sep Okt Nov. Dec
Max. Temperatuur in °C 25 25 26 26 27 27 28 29 30 29 28 26 27
Min. temperatuur in °C 20 19 20 20 21 22 23 24 24 24 23 21 21
Zonuren per dag 7 8 8 10 10 10 7 7 7 8 8 7 8
Regenachtige dagen 0 0 0 0 0 0 2 5 6 4 1 1 1
Watertemperatuur in °C 23 22 22 23 23 24 24 25 26 27 27 25 24

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat