Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Guapiles

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor Guapiles
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Guapiles

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Guapiles bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 70 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
10 Dagen van 18.02 - 28.02.2024
Voorbeeld auto
vanaf 83 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. SUZUKI SWIFT
10 Dagen van 18.02 - 28.02.2024
Voorbeeld auto
vanaf 75 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
10 Dagen van 18.02 - 28.02.2024
Voorbeeld auto

Guápiles op eigen houtje verkennen met een huurauto

Jungle in Guápiles

Guápiles is een van de beroemdste steden van Costa Rica en een van de gebieden waar bananen worden geteeld. Het ligt in de provincie Limón en zeer dicht bij de centrale hooglanden en de Caribische kust. Dankzij het tropische klimaat heeft Guápiles veel regenwouden in nationale parken en in deze regenwouden vind je veel verschillende soorten planten en dieren die je in Europa niet zult vinden. U heeft de mogelijkheid om veel te wandelen of een roadtrip te maken in Guápiles en door de provincie Limón te rijden in de richting van Puerto Limón. Boek daarom voor een ontspannen vakantie een huurauto, zodat u gemakkelijk kunt gaan en staan waar u wilt. Zonder een beroep te hoeven doen op het openbaar vervoer of andere middelen.

Tips voor het boeken van een huurauto een huurauto

Waarom heb ik een creditcard nodig om een huurauto te boeken?

Luiheid in Costa Rica

De creditcard is een modernere manier om een grote hoeveelheid geld diefstalbestendig te vervoeren. U heeft de creditcard nodig om een huurauto te boeken, omdat u bij het huren van een auto een borg moet betalen. De borg is meestal een behoorlijk bedrag en omdat het voor de verhuurder gemakkelijker en veiliger is om het bedrag te blokkeren in plaats van het als contant geld te houden, is er meestal een creditcard nodig om een huurauto te boeken. De borg is een waarborg voor het verhuurbedrijf. Als u de auto beschadigt, dekt het verhuurbedrijf de kosten met uw borg. Of als u de snelheidslimieten niet respecteert en een snelheidsovertredingsticket krijgt, betaalt de verhuurder de boete met de borg. Het resterende bedrag wordt uiteraard terugbetaald. Dus als u geen schade aan de huurauto toebrengt en u zich aan de verkeersregels en het gesloten contract houdt, krijgt u het volledige bedrag van de borgsom terug. De storting is dus een soort onderpand, dat je meestal weer volledig terugkrijgt.

Annuleren van een huurauto

Annulering van een huurauto is zeer eenvoudig en gratis tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode. Het is daarom de moeite waard om zo vroeg mogelijk een huurauto te boeken om een vroegboekkorting te krijgen. Als u de huurauto toch niet nodig heeft, om welke reden dan ook, kunt u deze eenvoudigweg annuleren door ons een e-mail te sturen. Vanaf 72 uur voor de huur moet u ons ook telefonisch op de hoogte brengen, zodat de annulering vlot kan worden afgehandeld. Houd er rekening mee dat sommige verhuurders alleen gratis annuleren tot 48 uur voor de huur.

Eenrichtingsverhuur en extra chauffeurs maken uw reizen gemakkelijker

Guápiles Regenwoud

Met de eenrichtingsverhuur kunt u gemakkelijk van plaats A naar plaats B komen zonder dat u de hele weg terug hoeft te rijden om de huurauto in te leveren. Je hoeft alleen maar twee verschillende locaties in te voeren als verhuur- en retouropbrengstations, wat je brandstof bespaart, je stalen zenuwen geeft en je meer tijd geeft om andere plaatsen te verkennen. De extra bestuurdersmogelijkheid, waarmee u één van uw reisgenoten de mogelijkheid geeft om achter het stuur van de huurauto te zitten, zodat u niet de hele afstand alleen hoeft te nemen. Voor een kleine meerprijs per dag kunt u om beurten rijden, wat betekent dat alle verzekeringspolissen automatisch worden overgedragen aan de extra bestuurder. Vergeet niet dat als u een persoon laat rijden de huurauto die niet is vermeld als de extra bestuurder, alle verzekeringspolissen onmiddellijk zal vervallen.

Procedure voor het online boeken

Playa Bonita bij Griekenland

Playa Bonita bij Griekenland

Het online boeken van een huurauto is zeer eenvoudig en neemt niet veel tijd in beslag. In het begin geeft u gewoon aan waar u naartoe wilt reizen en wanneer u de huurauto nodig heeft. Daarna start u de zoekopdracht, waarna u al enkele resultaten krijgt aangeboden. U kunt deze resultaten dan eenvoudig aanpassen met de juiste filters om er zeker van te zijn dat u tevreden bent. In onderstaande lijst staan enkele voorbeelden van mogelijke filters. Allereerst dient u aan te geven met hoeveel mensen u reist, of met hoeveel mensen u in uw huurauto rondrijdt. Houd er rekening mee dat als u een huurauto met meer dan 10 zitplaatsen wilt reserveren, een rijbewijs klasse B niet voldoende is. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om uw favoriete voertuigklassen en -types uit te filteren. Als je geen voorkeuren hebt, des te beter, want dit geeft je een grotere keuze. Een andere categorie die u kunt filteren zijn de voertuigeigenschappen, maar zelfs deze zijn niet verplicht. Als u in een land rijdt waar links rijden verplicht is, raden wij u aan de functie "Automatisch" te selecteren om de omschakeling voor u te vergemakkelijken. Tot slot is het belangrijkste de inclusieve en verzekeringstechnische voordelen. Zonder verzekering kunt u geen auto rijden en de bijgeleverde diensten zijn gewoon een leuk pluspunt voor u. Als u niet echt kunt beslissen of u niet elk afzonderlijk wilt filteren, kunt u ook kiezen voor een van onze drie servicepakketten.

 • Volledige en diefstalbeveiliging
 • Eerlijke tankregulering
 • Terugbetaling van het overschot
 • Alle kilometers vrij
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Airconditioning
 • 4-5 deuren
 • Automatisch
 • Handmatig schakelen
 • Glas- en bandenverzekering
 • Navigatiesysteem inbegrepen

Rijden in Costa RicaMenu-Entry

Kolibrie in de jungle

In Costa Rica moet je altijd defensief en geconcentreerd rijden, want Costa Ricanen rijden meestal chaotisch en ietwat agressief. Bovendien volg je zelden de verkeersregels, dus oriënteer je niet op andere weggebruikers en houd je aan elk verkeersbord dat je passeert. Rijden op stranden is verboden, tenzij er geen andere verbinding is tussen twee plaatsen en vergeet niet om naast het nationale rijbewijs ook het internationale rijbewijs mee te nemen. Als u geen internationaal rijbewijs heeft, vergeet dan niet om dit vroeg genoeg aan te vragen bij het Verkeersbureau. Om u te helpen uw weg te vinden, hebben we ook de snelheidslimieten uitgeschreven:

 • In de stad: 40 km/u
 • Op landwegen en snelwegen: 80 km/u

Temperaturen en reistijd

De temperaturen in Guápiles zijn het hele jaar door zeer constant en schommelen niet veel. Maar er is een tropisch klimaat en hete temperaturen die soms ondraaglijk zijn. De beste tijd om naar Guápiles te reizen is van oktober tot april. In deze maanden is het aantal regenachtige dagen het laagst en is de luchtvochtigheid niet erg hoog, dus het is niet onaangenaam benauwd. Als u in de warmste maanden naar Guápiles wilt reizen, moet u tussen april en juni reizen, maar de temperaturen kunnen soms ondraaglijk zijn, omdat de temperatuur 's nachts minimaal 19°C daalt, dus als u iets gevoeliger bent, moet u een periode tussen oktober en april kiezen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat