Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Guatemala

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor Guatemala
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Guatemala

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Guatemala bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 46 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse
bijv. Hyundai Verna
13 Dagen van 14.08 - 27.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 54 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. TOYOTA AGYA
13 Dagen van 14.08 - 27.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 52 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. Hyundai Verna
13 Dagen van 14.08 - 27.08.2024
Voorbeeld auto

Goedkoop auto huren - Regio Guatemala-stad

Guatemala-stad

Guatemala is een van de 22 regio's van het land. In de regio Guatemala is er natuurlijk de gelijknamige hoofdstad. Hier zijn ook de dichtstbevolkte steden van Guatemala: Guatemala-stad, Villa Nueva, Mixco en Petapa. Van daaruit is de vulkaan Pacaya en het Amatitlan-meer gemakkelijk te bereiken met een huurauto. MietwagenCheck is een prijsvergelijkingsportal die u helpt om de beste aanbiedingen voor huurauto's te vinden. Dankzij onze zoekfilters kunt u gemakkelijk de huurauto vinden die bij u past, vanuit uw eigen huis.

Driveboo Tip:

Wanneer moet ik naar Guatemala reizen? Het beste in het droge seizoen: van november tot mei.

Waar kan ik een auto huren in de regio Guatemala?

De gemakkelijkste manier om een auto te huren is op de luchthaven van La Aurora. Er zijn hier veel autoverhuurstations, dus de prijzen zijn concurrerender. Daarnaast zijn er vaak goede aanbiedingen voor toeristen. Daarnaast zijn er meestal meer auto's beschikbaar. Zo vindt u zeker goede aanbiedingen en voertuigen, zelfs als u op korte termijn online boekt bij MietwagenCheck. Zijn er rechtstreekse vluchten tussen Europa en Guatemala? Vanuit Madrid zijn er directe vluchten naar Guatemala.

De luchthaven La Aurora is gelegen in de buurt van de meeste van de steden die u kunt bezoeken in de regio van de hoofdstad.

ligging Afstand tot de luchthaven reistijd
Guatemala (Stad) 10 km 15 min
Villa Nueva 20 km 20 min
mixco 15 km 15 min
amatitlan 30 km 35 min
petapa 10 km 15 min

Welke verzekeringen moet ik kiezen voor mijn huurauto?

Een goede verzekering is erg belangrijk voor de verhuur in Guatemala. Met de juiste verzekering vermijdt u onvoorziene gebeurtenissen die uw vakantiebudget te boven gaan. Welke verzekering moet ik kiezen voor Guatemala? Er zijn verschillende verzekeringsvoordelen te overwegen:

  • De volledige dekking zonder eigen risico is de verzekering, dat wil zeggen dat u volledig verzekerd bent. In geval van schade bent u op korte termijn aansprakelijk voor de ingehouden waarborgsom. Dit zal echter achteraf door de organisator worden terugbetaald.
  • Een aansprakelijkheidsverzekering is van essentieel belang omdat deze de kosten van schade aan andere personen dekt. Wij raden u aan te kiezen voor een dekking van één miljoen euro of meer.
  • Een extra verzekering voor banden, glas en onderzijde maakt het mogelijk om op de deels niet goed ontwikkelde wegen in Guatemala te rijden, zonder dat u bang hoeft te zijn voor kosten als gevolg van schade.

Bezoek de Guatemala-regio met een huurauto: Roadtrip

Met een huurauto kunt u niet alleen de stad Guatemala verkennen, maar ook gemakkelijk en zelfstandig de hele regio en het hele land verkennen. Guatemala is daarom een perfect land voor een roadtrip. Hier vindt u enkele suggesties over hoe u uw autoverhuur tour kunt organiseren.

Guatemala-stad

Torre de Reformador

Torre de Reformador

Onmiddellijk na aankomst op de luchthaven moet u een paar dagen nemen om de hoofdstad van het land te bezoeken. Wat kan ik doen in Guatemala City? De stad heeft een bijzondere historische charme, hoewel het bijna volledig verwoest werd door een aardbeving in 1773. Naast het historische gedeelte heeft de stad ook een zeer modern aspect. U kunt ze leren kennen door een bezoek te brengen aan het Miguel Angel Asturias National Theatre met zijn futuristische architectuur. Ook aan te bevelen is de Torre del Reformador.

Ontspannen aan het Amatitlanmeer

Amatitlan-meer, Guatemalteek, Guatemala

Met een huurauto bent u vanuit Guatemala-stad snel bij Amatitlan. Wat kan je doen in Amatitlan? In de stad kunt u ontspannen in de thermale baden. U kunt ook de vulkanische zee bewonderen. Het meer is niet zo druk met toeristen als het Atitlan-meer. Kortom, het is een goede plek om onderweg een korte stop te maken.

Wandelen op de vulkaan Pacaya

Vulkaan Pacaya

Wilt u graag wat spanning voor uw vakantie? Word echte ontdekkingsreizigers en ga verder naar de vulkaan Pacaya. De vulkaan is nog steeds actief! Als u niet getraind bent, kunt u de vulkaan op rijden. Maak je geen zorgen, je zult niet alleen zijn op je tour, want veel toeristen kiezen ervoor om met de auto de vulkaan op te rijden. Onderweg zijn er vele etappes met kleine lokale kiosken. Probeer een verfrissend Guatemalteeks drankje van de lokale bevolking.

Driveboo Tip:

Neem contact op met de autoriteiten om te zien of de vulkaan toegankelijk is op de weg naar boven.

Bereik de beste stranden gemakkelijk met een huurauto

Bent u geïnteresseerd in een strandparadijs? Niet alleen Guatemala, maar heel Midden-Amerika staat bekend om zijn paradijselijke stranden en baaien. Vanuit de Guatemalteekse regio kunt u met een huurauto gemakkelijk vele stranden en badplaatsen bereiken. Zowel de Pacifische als de Caribische kust zijn niet ver weg. In het zuiden van het land kunt u het zwarte zandstrand van de badplaats Montericco bezoeken. Welk strand moet ik bezoeken? Veel stranden zijn vol met toeristen. In plaats daarvan reist u naar het strand van El Paredon. Wat kunt u doen op de stranden van Guatemala? Hier kunt u niet alleen zwemmen, maar ook duiken, snorkelen en zelfs kleine schildpadden kijken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat