Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Guatemala-Stad

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Gerhard: “Van het boeken tot het afleveren van de auto, alles ging geweldig.”

1 van 145 beoordelingen voor Guatemala-Stad
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Guatemala-Stad

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Guatemala-Stad bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 29 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. HYUNDAI VERNA
7 Dagen van 26.04 - 03.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 122 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Hyundai H1
7 Dagen van 26.04 - 03.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 34 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Hyundai Verna
7 Dagen van 26.04 - 03.05.2024
Voorbeeld auto

Zoek een huurauto en ontdek Guatemala

Atitlan-meer

Is Guatemala een stad of een land? Guatemala is de hoofdstad van de gelijknamige republiek. Het is een van de grootste steden in Midden-Amerika. De relatief centrale ligging van de stad maakt het een perfecte plek om een autotocht te beginnen met een huurauto. Vanuit Guatemala kunt u de vulkanische landschappen, hoge meren, tropische bossen en Mayasteden van het land verkennen. Wilt u Mexico verkennen? Dat is geen probleem. Door de perfecte ligging van Guatemala is het ook mogelijk om naar de buurlanden Mexico, Belize en El Salvador te reizen. Bent u op zoek naar een avontuur in Midden-Amerika?

MietwagenCheck is een online prijsvergelijkingsportal die u helpt bij het vinden van de beste deal voor uw volgende autoverhuur rondreis. Dankzij onze vele samenwerkingsverbanden vindt u zeker alle bekende verhuurbedrijven.

Waar kan ik een auto huren in Guatemala?

Er zijn veel verhuurstations op de luchthaven van de stad. Dit is slechts ongeveer 15 minuten rijden met de auto. Dit wordt luchthaven La Aurora genoemd. In de meeste gevallen is het raadzaam om een auto te huren op de luchthaven. De vraag naar huurauto's op de luchthaven is over het algemeen hoog, waardoor de prijzen concurrerender zijn. Daarnaast zijn er vaak speciale aanbiedingen. Dus als je op zoek bent naar een goedkope autohuur in Guatemala, is het een goed idee om een auto te huren op Guatemala City Airport. Bovendien geniet u van een ruimere keuze aan voertuigcategorieën. Een ander voordeel is de lange openingstijden op de luchthaven. Ook als u laat in de avond of heel vroeg in de ochtend landt, is verhuur mogelijk.

In het centrum van de stad vindt u ook verschillende autoverhuurbedrijven. Alle internationale intermediairs Alamo, Europcar, Hertz of Budget zijn vertegenwoordigd.

Driveboo Tip:

Het boeken van een huurauto voor een langere periode verlaagt meestal de huurprijs per dag.

Directe vluchten tussen Europa en Guatemala

Guatemala Oude Stad

Er zijn geen rechtstreekse vluchten vanuit Duitsland naar Guatemala. Er zijn echter veel luchtvaartmaatschappijen die een verbinding met een tussenstop in USA of Mexico bieden. Zijn er rechtstreekse vluchten tussen Europa en Guatemala? Vanuit Madrid zijn er directe vluchten naar Guatemala.

Als u geen direct aanbod vindt, kunt u overwegen om met een huurauto uit een buurland als Mexico te reizen. Zodat ze meer te weten kunnen komen over de Midden-Amerikaanse landschappen op hetzelfde moment. De gemakkelijkste manier zou zijn om een auto te huren via een eenrichtingsverhuur. Op deze manier kunt u de huurauto op een andere locatie accepteren dan waar deze is opgehaald.

het afgiftepunt.

Reisinformatie: Seizoen en klimaat

Wanneer moet ik naar Guatemala reizen? Het droge seizoen tussen november en mei is meestal de beste tijd om te reizen. Vermijd de maanden juni en september. Doordat Guatemala-stad op een hoogte van 1500 meter ligt, is het klimaat gematigd en relatief mild. Aan de Pacifische kust kan het klimaat erg warm zijn.

Guatemala Autoverhuur & Verzekering

Het is belangrijk om de juiste verzekering voor uw verblijf te boeken met een huurauto. Anders kan het vakantiefonds in geval van een schadegeval snel worden geleegd. Welke verzekeringen worden aanbevolen voor een huur in Guatemala? Hier is een kort overzicht van de verschillende verzekeringsuitkeringen:

  • De volledige dekking zonder eigen risico is de verzekering, dat wil zeggen dat u volledig verzekerd bent. In geval van schade bent u op korte termijn aansprakelijk voor de ingehouden waarborgsom. Dit zal echter achteraf door de organisator worden terugbetaald.
  • Een aansprakelijkheidsverzekering is van essentieel belang omdat deze de kosten van schade aan andere personen dekt. Wij raden u aan te kiezen voor een dekking van één miljoen euro of meer.
  • Een extra verzekering voor banden, glas en onderzijde maakt het mogelijk om op de deels niet goed ontwikkelde wegen in Guatemala te rijden, zonder dat u bang hoeft te zijn voor kosten als gevolg van schade.

Huurauto in Guatemala-stad

Neem een paar dagen de tijd om deze spannende Midden-Amerikaanse stad beter te leren kennen. Bezoek de grote musea en probeer de lokale specialiteiten. Hier is een lijst van bezienswaardigheden in de Guatemalteekse hoofdstad:

  • Popol Vuh Museum
  • Museum voor Archeologie en Volkenkunde
  • Archeologische site Kaminaljuyú

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat