Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Heilbronn

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor Heilbronn
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Heilbronn

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Heilbronn bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 22 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Smart EQ ForTwo
7 Dagen van 17.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo
7 Dagen van 17.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 17.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto

Heilbronn goedkoop en flexibel te verkennen met een huurauto

Vakantie in Duitsland is vooral populair in 2021! Als u een reis naar het mooie Heilbronn maakt, kunt u uw verblijf individueel en goedkoop plannen met behulp van een huurauto. Waar is Heilbronn gevestigd? De stad ligt in het noorden van Baden-Württemberg aan de rivier de Neckar en wordt omlijst door een heuvelachtig tot bergachtig landschap. Tussen stedelijke flair en ontspannen natuur biedt de stad veel. Met een huurauto verplaatst u zich zelfstandig en vrij, zodat u alle facetten van de stad in uw eentje kunt leren kennen. In Heilbronn en omgeving en op een luchthaven naar keuze vindt u tal van autoverhuurbedrijven. Hier kunt u de door u gewenste auto krijgen en uw vakantie of zakenreis goedkoop, flexibel en comfortabel beginnen. Hoe eerder u besluit een auto te huren, hoe beter wij u kunnen bieden.

Rijd met een huurauto van het vliegveld naar de stad.

Stuttgart Luchthaven

Luchthaven Stuttgart snel bereikt

Als u bijvoorbeeld met het vliegtuig vanuit Berlijn of een andere stad aankomt, landt u op de luchthaven van Stuttgart (STR). De luchthaven ligt ongeveer 70 kilometer ten zuiden van Heilbronn en daarom is er veel tijd nodig om er met een huurauto naartoe te rijden. U kunt direct na de landing een auto huren op de luchthaven van Stuttgart en deze gebruiken om flexibel naar uw bestemming te rijden. Een alternatief is Frankfurt am Main Airport, dat een breder scala aan binnenlandse en internationale verbindingen biedt. De luchthaven ligt ongeveer 140 kilometer ten noorden van Heilbronn. Reizen vanaf de luchthaven met een huurauto heeft het voordeel dat u uw reis zelfstandig kunt plannen en uw bagage comfortabel kunt opbergen in de kofferbak.

autoverhuur in Heilbronn: bezoek de marktplaats.

Heilbronn Stadhuis

In het spoor van de sierlijke klok op het stadhuis

Neem uw huurauto mee naar de markt van Heilbronn voor een bezoek aan het historische stadscentrum. Hier vindt u onder andere het stadhuis, dat in de 16e eeuw werd gebouwd. De gevel is versierd met een sierlijke astronomische klok. Links daarvan vindt u het historische Käthchenhaus, dat is gemaakt van massief zandsteen. Het is genoemd naar het beroemde toneelstuk "Das Käthchen von Heilbronn" van Heinrich von Kleist.

Huur een auto goedkoop en rij naar de Kilian's kerk.

Heilbronn Kilianskirche

Op naar de Kiliansbrücke in Heilbronn

Een van de meest indrukwekkende gebouwen in Heilbronn is de Kilian's Church, die u zeker moet bezoeken tijdens uw verblijf. Het is ook gelegen op het marktplein. Het gebouw in renaissancestijl is het meest opvallend vanwege de chique westtoren, die boven de daken van de stad uittorent. Als u de toren beklimt, kunt u genieten van een prachtig uitzicht over Heilbronn en de omgeving. In de kerk bevindt zich het indrukwekkende 15e eeuwse altaar van de Maagd Maria, met de hand gesneden door de kunstenaar Hans Seyfer.

Neem een huurauto mee naar Experimenta

De nieuwsgierige gasten moeten een bezoek brengen aan de Experimenta. Deze is ondergebracht in een voormalig pakhuis op het Kraneninsel. Het is een interactieve, wetenschappelijke tentoonstelling met spannende leer- en ervaringswerelden. Bezoekers van alle leeftijden kunnen interessante feiten over wetenschap en technologie leren. Het Experimenta biedt plaats aan 150 interactieve tentoonstellingen en aan verschillende laboratoria en ateliers.

Reis met de huurauto naar de Trappensee

Kasteel Trappensee bij Heilbronn

Reis met de auto naar de Trappensee

Rijdend naar het oosten van de stad brengt u naar de Trappensee. Het meer en het aangrenzende Pfühlpark worden beschouwd als een populair recreatiegebied. Hier kunt u zich afzetten en genieten van de natuur. Aan de oever van het meer ligt ook de Trappenseeschlösschen, die u kunt bezoeken. De kleine waterburcht dateert uit de barokke periode.

Bezoek de wijnbouwzone met de huurauto

Wijngaarden van Heilbronn

Op naar mooie hutten op de wijngaarden

Heilbronn heeft de bijnaam "Stad van de Wijn" omdat het verschillende grote wijngaarden heeft. De stad maakt deel uit van het Württembergse wijngebied en ligt in het Neckar-bekken, waardoor het aangrenzende Heilbronnse gebergte ideaal is voor het verbouwen van wijn. Bezoek de wijnbouwgebieden met uw huurauto, wandel door de regio en neem deel aan een wijnproeverij of proeverij. Kenners kunnen zich verheugen op rassen als Trollinger, Riesling, Schwarzriesling, Samtrot, Lemberger en Kerner.

Veilig op de weg in een huurauto met de juiste verzekering

Veilig op de weg met de juiste verzekering

Veilig op de weg met de juiste verzekering

Om uw reis zorgeloos en veilig te beginnen, heeft u verschillende verzekeringen nodig. Een aansprakelijkheidsverzekering behoort tot de standaard, die alle aanbiedingen van Mietwagen-Check.de automatisch bevatten. Verdere verzekeringen zoals een sleutelvervanging of een diefstalverzekering zijn ook de moeite waard. Gebruik de filters op ons vergelijkingsportal om geschikte aanbiedingen te vinden waarin de gewenste verzekeringen al zijn opgenomen. Wanneer u uw voertuig huurt, krijgt u vaak extra verzekeringen aan de balie aangeboden. Controleer uw inbegrepen voordelen voordat u boekt.

Rijden met een huurauto in Heilbronn: Volledig omniumverzekering zonder eigen risico

Mietwagen-Check.de raadt u aan een volledige omniumverzekering zonder eigen risico af te sluiten. Het maakt niet uit of u uitsluitend in Heilbronn rijdt of bijvoorbeeld naar Stuttgart of Berlijn. Met de volledig omnium verzekering zonder eigen risico bent u goed verzekerd. De eenvoudigste manier is om via ons vergelijkingsportal aanbiedingen te vinden die al een volledige verzekering zonder eigen risico omvatten.

Autoverhuur in Heilbronn: Borg

Wanneer u een auto huurt, betaalt u een borgsom als waarborg voor de aanbieder. In de meeste gevallen wordt uw creditcard hiervoor gebruikt. Enkele aanbieders accepteren als alternatief een betaling in contanten. U kunt het exacte bedrag van de borg opzoeken in de huurvoorwaarden van de betreffende auto. Het verhuurbedrijf bepaalt het bedrag afhankelijk van de waarde van de auto, extra uitrusting en andere factoren. Het is het beste om alle aanbiedingen op Mietwagen-Check.de te vergelijken om aanbiedingen te vinden die allround goedkoop zijn.

Eenrichtingsautoverhuur in Badem-Württemberg

U heeft de keuze om de huurauto in te leveren bij hetzelfde station waar u hem heeft opgehaald. U kunt de auto ook op een andere locatie inleveren. Het tweede geval heet one way rental. Als u bijvoorbeeld een rondreis door het zuiden van Duitsland wilt maken of een roadtrip van Heilbronn naar Stuttgart, is een eenrichtingsverhuur aan te bevelen. Een reis door Duitsland van Heilbronn naar Berlijn is ook denkbaar. U kunt uw voertuig ook gewoon op de luchthaven van Stuttgart huren en op een ander station inleveren. Op deze manier kunt u uw reis goedkoop en flexibel maken en bent u niet gebonden aan een bepaalde locatie. U kunt de auto bijvoorbeeld in Baden-Württemberg huren en in Berlijn inleveren.

Extra bestuurder in de huurauto

Als u met familie, vrienden of collega's reist, is een extra chauffeur aan te bevelen. Uw extra bestuurder toont gewoon zijn identiteitskaart bij het ophalen van de auto. Bij veel verhuur is de extra bestuurder al gratis inbegrepen. Gebruik ons vergelijkingsportal om geschikte aanbiedingen te vinden voor een redelijke prijs. Als u vragen heeft over extra bestuurders of andere onderwerpen met betrekking tot huurauto's in Heilbronn, neem dan contact op met ons serviceteam.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat