Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Hilden

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Hilden
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Hilden

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Hilden bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 20 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
7 Dagen van 17.04 - 24.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
7 Dagen van 17.04 - 24.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 24 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 17.04 - 24.04.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Hilden en de Rijn-Ruhr-metropoolregio met een huurauto

Ontdek Solingen by Hilde met een huurauto

Ontdek Solingen bij Hilde met de huurauto

De stad Hilden, met ongeveer 55.000 inwoners in Noordrijn-Westfalen, is gemakkelijk te verkennen met een huurauto en ligt tussen de grote steden Düsseldorf, Wuppertal en Solingen. Hilden ligt ook in de agglomeratie Rijn-Ruhr en midden in het Ruhrgebied, dat met 5,1 miljoen inwoners de grootste gesloten agglomeratie van Duitsland is en de op twee na grootste agglomeratie van Europa, na Moskou en Londen. Met Hilden als ideale uitvalsbasis, waarom zou u geen auto huren en deze unieke regio met een huurauto verkennen. Hilden is ook zeer vaak een bestemming voor zakenreizigers vanwege de nabijheid van de beurs- en industriecentra van Keulen, Düsseldorf en het Ruhrgebied. Met MietwagenCheck kun je het aanbod van autoverhuurders in Hilden vergelijken en online een huurauto Hilden reserveren.

De beste aanbiedingen voor autoverhuur in Hilden.

Haal uw huurauto op bij de nabijgelegen luchthaven

Haal uw huurauto op bij de nabijgelegen luchthaven

Waar kan ik een auto huren in Hilden? Filialen van alle bekende autoverhuurbedrijven zijn te vinden in de buurt van het stadscentrum. Door de nabijheid van Düsseldorf International Airport en Keulen/Bonn Airport is Hilden vanuit de hele wereld snel en gemakkelijk per vliegtuig te bereiken. De internationale luchthaven van Düsseldorf (DUS) ligt op slechts een half uur rijden van Hilden. Keulen/Bonn Airport (CGN), ook bekend als Keulen Bonn Airport, is een internationale commerciële luchthaven aan de zuidoostelijke rand van Keulen. Het ligt op ongeveer 50 km afstand van Hilden. Deze twee luchthavens hebben ook een ruim aanbod aan autoverhuur en autoverhuurdiensten.

Opmerkingen over het wegverkeer en de parkeersituatie in Hilden

Parkeerplaatsen zijn snel gevonden in Hilden

Parkeerplaatsen zijn gemakkelijk te vinden in Hilden

Hoe kom ik in de stad Hilden? De stad ligt in het gebied van het knooppunt Hildener Kreuz en is gemakkelijk te bereiken via de snelwegen A3, A46 en A59. Via de A3 bij het knooppunt Hilden, via de A46 bij de knooppunten Erkrath (27) en Hildener Kreuz (28) en via de A59 Düsseldorf-Benrath (22). Bovendien lopen verschillende federale wegen en landwegen door het stadsgebied en verbinden Hilden met de naburige steden in het Ruhrgebied. In de talrijke parkeergarages, parkeergarages en ondergrondse parkeergarages vindt u altijd een geschikte parkeerplaats, zodat u de winkelmogelijkheden en voorzieningen in het centrum van Hilden in een paar stappen kunt bereiken.

Een uitstapje naar Hilden is het hele jaar door de moeite waard

Keulen ligt op een steenworp afstand van Hilden

Keulen ligt op een steenworp afstand van Hilden

Is een reis naar Hilden de moeite waard? Met zijn ligging tussen het Bergisches Land en het Rijnland, biedt Hilden een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten. Rijnse sereniteit en Bergische tradities kenmerken de stad. Het stadscentrum bruist ook na sluitingstijd, vooral op de oude markt, die uitnodigt om bij mooi weer te blijven hangen dankzij de efficiënte en gevarieerde gastronomie met openluchtcatering.

Huur een auto op de luchthaven en ontdek Hilden

Luchthaven Afstand van Hilden Duur
Düsseldorf DUS 30 km 26 minuten
Keulen / Bonn CGN 47 km 40 minuten.
Dortmund DTM 72 km 54 minuten
Frankfurt aan de Main FRA 207 km 1 uur en 50 minuten

Met de huurauto bezienswaardigheden in Hilden ontdekken

In het centrum van Hilden vindt u nog een aantal historische herenhuizen, waarvan sommige in vakwerk zijn opgetrokken. Tot de belangrijkste gebouwen behoren het oude stadhuis en het marktplein. Een andere bezienswaardigheid is de 13e-eeuwse Hervormingskerk op het marktplein. Het Wilhelm Fabry Museum, dat vlak naast een historische graanstokerij is gevestigd, is gewijd aan het leven en werk van Hildens beroemdste inwoner - Wilhelm Fabry, wondchirurg en grondlegger van de wetenschappelijke chirurgie - en aan medisch-historische onderwerpen in tijdelijke tentoonstellingen. Er vinden ook regelmatig artistieke thematentoonstellingen plaats, die nationale aandacht trekken. Culturele hoogtepunten zijn de Vastenavondoptocht met carnaval in februari en de Hilden Jazz Days in mei. Hildens gastronomie is gevarieerd en goed, geniet van de zon en een typisch Alt-biertje op het marktplein of probeer een van de gerechten van de Rijnlandse keuken, zoals "Himmel und Erde" (hemel en aarde) - een gerecht van gebakken bloedworst, geroosterde uien, aardappelpuree en appelmoes; een Rijns Sauerbraten (zuur gebraden varkensvlees) of Düsseldorfer Senfrostbraten (mosterd gebraden varkensvlees).

Op stap met het gezin in Hilden

Hilden biedt ook een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten. Naast het stadspark en verschillende kleinere parken en speeltuinen heeft Hilden twee grote zwembaden: het Hildorado, een bekend overdekt zwembad, en het Waldbad, dat dicht bij de natuur ligt aan de rand van het bos. Verder zijn er de "LUX-Lichtspielen", een kleine bioscoop met drie zalen, een midgetgolfbaan en bowlingbanen. De Hildener Heide en het stadsbos zijn aantrekkelijke bestemmingen voor sporters en mensen die op zoek zijn naar recreatie. U kunt de natuur beleven op bewegwijzerde wandelpaden. De Neanderlandsteig nodigt uit om te gaan wandelen.

Uitstapjes met de huurauto naar de omgeving van Hilden - Düsseldorf en het Ruhrgebied Düsseldorf

Uitzicht op het mooie Düsseldorf

Met een huurauto van Hilden naar Düsseldorf

Düsseldorf ligt in het Rijnland, een streek die bekend staat om zijn gastvrijheid en levensvreugde. Diverse contrasten bepalen het beeld van de stad en haar inwoners. Tussen Rijnlandse vrolijkheid en kosmopolitische charme ontvouwt zich een hele rijkdom aan bezienswaardige attracties. De oude binnenstad van Düsseldorf is legendarisch. Overdag is het een populair winkelgebied en 's avonds en in het weekend wordt het de "langste bar ter wereld": Er zijn meer dan 260 bars, pubs, schilderachtige brouwerijen en cafés op slechts één vierkante kilometer. De oude stad is de bakermat van het "Altbier", het donkere bier van hoge gisting dat bijzonder goed smaakt in de historische huisbrouwerijen . Hier zijn de Köbesse (obers) ruw en hartelijk, hier komt ook de volgende Alt ongeordend.

Welke bezienswaardigheden in het Ruhrgebied mag u niet missen?

  • Mijnbouwmuseum Bochum
  • Tetrahedron Bottrop
  • DASA Dortmund
  • Havenrondvaart in Duisburg
  • Wereldcultuurerfgoed Zollverein in Essen
  • Openluchtmuseum in Hagen
  • Henrichenburg scheepslift in Waltrop

De industriële sfeer is het culturele erfgoed dat de stadsgezichten van het Ruhrgebied vorm geeft en dat door de mensen in stand wordt gehouden. Dit is, samen met het brede aanbod aan culturele activiteiten, de reden waarom het Ruhrgebied, samen met Essen, is uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa 2010 .

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat