Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Hildesheim

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor Hildesheim
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Hildesheim

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Hildesheim bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse Bestelauto
bijv. Opel Vivaro
7 Dagen van 18.04 - 25.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. TOYOTA AYGO
7 Dagen van 18.04 - 25.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 18.04 - 25.04.2024
Voorbeeld auto

Met de huurauto van Hildesheim naar het Harzgebergte

Gezicht op het marktplein in Hildesheim

Met de huurauto door Hildesheim

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. Als u op zoek bent naar een ideale mix van grootstedelijke flair en landelijke liefde, dan vindt u beide in Hildesheim. Deze stad ligt 30 km ten zuidoosten van de hoofdstad van Nedersaksen. De beste manier om de stad en de regio te ontdekken is met een huurauto. Wees slim en vergelijk prijzen vooraf op MietwagenCheck. Profiteer van onze jarenlange ervaring in het vergelijken van huurauto's. Op MietwagenCheck hebben we onze partners met grote zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij u een rondom goede ervaring garanderen.

Boek een huurauto in Hildesheim of Hannover

Aankomst op de luchthaven van Hannover

Haal uw huurauto op bij Hannover Luchthaven

Natuurlijk kunt u ook een auto huren in Hildesheim bij een van de vele verhuurbedrijven. U vindt echter waarschijnlijk een groter aanbod van huurauto's bij de stations op de luchthaven van Hannover (HAJ) , die 30 km verderop ligt. De beursstad maakt indruk met een bijzonder uitgebreid aanbod aan huurauto's. Van hieruit bent u snel in Hildesheim en andere bestemmingen in Nedersaksen.

Autoverhuur op de luchthaven brengt vele voordelen met zich mee

Een huurauto ophalen op de luchthaven is altijd een goede keuze. In tegenstelling tot de stad, heb je hier een aantal voordelen. Zo vindt u hier bijvoorbeeld het ruimste aanbod aan voertuigen. Wanneer u een auto huurt op de luchthaven, profiteert u bovendien van deze andere voordelen:

  • langere openingstijden
  • goedkopere aanbiedingen
  • meertalig personeel

Hoeveel kilometer mag ik rijden met mijn huurauto vanuit Hildesheim?

U kunt het beste kiezen voor de optie alle kilometers vrij. Hier mag je ongelimiteerde afstanden rijden door heel Duitsland. U kunt met de huurauto ook uitstapjes maken naar de buurlanden. Hiervoor kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met het desbetreffende autoverhuurbedrijf. Met de extra optie eerlijke brandstofregeling komt u bijzonder gunstig uit. Hier haalt u uw huurauto op met een volle tank en brengt u hem terug met een volle tank. Een ander voordeel is de mogelijkheid om onmiddellijk te beginnen. U kunt dan ontspannen en nadenken over tankstations in de buurt op uw terugreis.

De borg van een huurauto stelt de autohuur veilig

De borg stelt de huurauto veilig

De borg stelt de huurauto veilig

In het ergste geval bent u veilig als u op MietwagenCheck boekt. Wanneer u uw huurauto ophaalt, laat u meestal een borgsom achter. Het bedrag hangt af van verschillende factoren. Enerzijds de waarde van de gekozen huurauto en de geboekte extra diensten. Wees er zeker van: de aanbetaling is een indicator voor gerenommeerde aanbieders. Dit wordt gewoon gestort met uw kredietkaart. Na onbeschadigde terugzending wordt het bedrag onmiddellijk vrijgegeven.

Driveboo Tip:

Wij raden u aan de huurauto van binnen en buiten te inspecteren wanneer u deze ophaalt. U kunt het beste een video opnemen met uw smartphone , aangezien de betreffende datum en tijd daar worden opgeslagen.

De juiste verzekering voor uw huurauto

Goed verzekerd zijn op MietwagenCheck

Goed verzekerd zijn op MietwagenCheck

Bij alle aanbiedingen op MietwagenCheck is de wettelijke aansprakelijkheid inbegrepen. Dit beschermt u in algemene zaken en is verplicht. Je bent nog beter met een volledig uitgebreide verzekering op de weg. Dit beschermt u in ieder geval. Dankzij de transparantie van MietwagenCheck heeft u het grote voordeel dat u aanbiedingen ziet waarin dit al is opgenomen. Zo komt u er bijzonder gunstig en zeker van af. Profiteer van de beste aanbiedingen en betaal wat u echt nodig hebt en wilt.

Kan ik de borg voor mijn huurauto in Hildesheim ook contant betalen?

Zoals hierboven vermeld, wordt de aanbetaling gewoonlijk per creditcard betaald. Dit is een bijzonder gemakkelijke manier en veilig. In uitzonderlijke gevallen kunt u de borg ook contant betalen. U kunt het beste de huurvoorwaarden controleren voordat u boekt. Dankzij ons transparante portaal vindt u hier alle belangrijke informatie.

Wanneer is de beste tijd om Hildesheim en de omgeving te verkennen met een huurauto?

Hildesheim is een van die steden waar een verblijf op elk moment van het jaar de moeite waard is. Ga met uw huurauto op een unieke ontdekkingsreis in en rond Hildesheim. Verken de oude stad, rijd naar het Steinhuder Meer en waag een poging tot surfen of bezoek kasteel Marienburg bij Nordstemmen. Er is altijd wat te doen en te ontdekken in Hildesheim. De deelstaat Nedersaksen maakt indruk met zijn ongelooflijke diversiteit. De aangrenzende federale staten zijn al even interessant.

Ontdek Hildesheim en omgeving met een huurauto

Hildesheim scoort duidelijk met zijn rustige marktplein. Het heeft vaak gediend als een filmset. Versterk uzelf in de gezellige restaurants. Bezoek de talloze kerken en musea en profiteer van het evenementenprogramma dat het hele jaar door loopt. Bezoek de jaarlijkse tentoonstellingen in het stadhuis en beklim de hoogste kerktoren van Nedersaksen. Ga winkelen op de charmante weekmarkt en sla regionale lekkernijen in.

De mooiste hoogtepunten van Hildesheim in één oogopslag:

  • het marktplein
  • St. Michael's Kerk
  • de Mariendom
  • het werelderfgoed klooster en de rozenstruiken
  • de vakwerkwijk
  • het Roemer- en Pelizaeus-Museum
  • het Knochenhaueramtshaus

Waar kan ik mijn huurauto gratis parkeren in Hildesheim?

Als u niet lang wilt lopen, kunt u uw auto parkeren bij de "P+R Parkplatz Berliner Kreisel". Bovendien vindt u in Hildesheim een uitgebreid en niet al te duur aanbod van parkeerplaatsen, zodat u uw auto al vanaf ongeveer 1,50 EUR per uur kunt parkeren.

Excursies met een huurauto naar de omgeving van Hildesheim en naar het Harzgebergte

Excursiebestemmingen van Hildesheim Afstand per huurauto Tijd
Klooster Marienrode 6,8 km 16 min.
Kasteel Marienburg 16,1 km 21 min
St. Gallus Kerk 16,2 km 26 min
Rasti-Land 24 km 26 min
Luchtvaartmuseum Hannover-Laatzen 28,2 km 21 min
Rijden van Hildesheim naar Hannover

Rijden van Hildesheim naar Hannover

Hildesheim, gelegen onder Hannover, is een perfecte plaats om een omweg te maken naar het grootste meer van Noordwest-Duitsland. Dit wordt het Steinhuder Meer genoemd. Maak een tocht naar het sprookjesachtige en mythische Harzgebergte! Neem de Brockenbahn naar de hoogste berg in Noord-Duitsland. Of verken de vele statige kastelen en paleizen van deze prachtige plek.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat