Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Honolulu International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 19 beoordelingen voor de Honolulu International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Honolulu International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Honolulu International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 38 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Chevrolet Spark
6 Dagen van 20.04 - 26.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
6 Dagen van 20.04 - 26.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. VW Jetta
6 Dagen van 20.04 - 26.04.2024
Voorbeeld auto

Bloemenketting, Hawaiiaans shirt en het beroemde Waikiki-strand - daar staat Honolulu om bekend. Honolulu en Hawaï worden ook beschouwd als een absolute droomvakantiebestemming in de zomer. Om nog meer uit uw Hawaii-reis te halen, is het aan te raden om tijdig een huurauto te reserveren op Honolulu Airport. Of het nu gaat om een huwelijksreis naar Hawaii of een actieve surfvakantie - met een goedkope huurauto is een droomvakantie in Hawaii voorgeprogrammeerd. Vergelijk de prijzen van autoverhuur bedrijven op Mietwagen-Check aanbiedingen en krijg een snel overzicht van alle aanbiedingen op Honolulu Airport.

Autoverhuur op Honolulu International Airport HNL

Bloemenketen in Honolulu, Hawaii

Welkom in Honolulu

Het ophalen van uw huurauto op Honolulu International Airport HNL is niet moeilijk. Mits u vooraf het aanbod van elk plaatselijk autoverhuurbedrijf met MietwagenCheck heeft vergeleken en vervolgens uw geschikte huurauto eenvoudig en comfortabel van thuis uit of onderweg met een online boeking heeft gekozen. De luchthaven heeft een groot aantal passagiers en het is daarom raadzaam om vroeg te reserveren door online te boeken in de prijsvergelijker, zodat u ook een huurauto krijgt die aan uw eisen voldoet.

Overzicht van autoverhuurbedrijven op Honolulu Luchthaven

Zes verschillende autoverhuurbedrijven bevinden zich direct op de luchthaven:

  • Voordeel
  • Avis
  • Begroting
  • Onderneming
  • Hertz
  • Nationaal

Informatiebalies bevinden zich in de bagagehal. De autoverhuurkantoren bevinden zich op de begane grond, tegenover de bagageband in zone G. Pendelbussen naar huurauto's stoppen op de aangewezen plaatsen buiten de bagageband op de begane grond.

Lente in Honolulu: verken met een huurauto

Breng de lente door in Honolulu en ga op verkenning met een huurauto. Geniet van de lentezon en ontdek de mooiste stranden in en rond Honolulu. Als u van wandelen houdt, is de lente een prima tijd om een van de natuurpaden van Hawaï te bewandelen. Verheug u op een weelderig groen landschap en prachtige uitzichten. Maak van uw voorjaarsvakantie in Honolulu uw eigen avontuur waar u nog lang over zult napraten.

Moet ik de auto volgooien als ik hem inlever?

Bijtanken in Honolulu

Bijtanken in Honolulu

Het meest gebruikelijke beleid van autoverhuurbedrijven ten aanzien van tanken is "vol/vol", wat betekent dat de huurauto met een volle tank wordt ontvangen en teruggebracht. Het exacte tankbeleid hangt af van het autoverhuurbedrijf en de regio waar u de auto huurt. Bij het boeken in de prijsvergelijker kunt u direct in de aanbieding van uw keuze zien welke tankregeling de aanbieding met zich meebrengt of u kunt zelf de tankregeling kiezen. Er zijn verschillende benzinestations in de buurt van de luchthaven:

Benzinestation Afstand tot luchthaven
Hickam 1,9 mijl
Garlow Petroleum 2,1 mijl
HNL 2,6 mijl

Autoverhuur en ander vervoer op Honolulu Luchthaven HNL

Vliegtuig boven Honolulu

Honolulu Luchthaven

Wilt u uw huurauto niet ophalen bij het autoverhuurbedrijf op het vliegveld, maar liever in de binnenstad? Een andere optie om naar Honolulu te gaan is de SpeediShuttle, een goedkope gedeelde taxi voor maximaal 7 passagiers. De haltes zijn gunstig gelegen op de begane grond naast bagageband C, evenals bij de Internationale Terminal, voor de Commuter Terminal en op de middenberm van de weg buiten bagageband H. SpeediShuttle personeel in rode Aloha shirts zijn te vinden in elke bagageband hal en bij elke halte om uw vervoer te regelen. Bussen stoppen buiten de 2e verdieping en rijden ongeveer elke 30 minuten. Natuurlijk zijn er ook taxi's op de luchthaven. Deze worden ook wel taxi's genoemd en worden geëxploiteerd door het bedrijf AMPCO Express. Taxi's vindt u langs de bagageband buiten het gebouw in de middenstrook van de rijweg. U herkent het personeel aan de gele hesjes met de woorden "Taxi Dispatcher" op de rug, deze zullen u naar de juiste taxi verwijzen. Het tarief buiten de piekuren van Honolulu Airport naar Waikiki bedraagt ongeveer 45 dollar plus een toeslag van 50 cent voor elk stuk bagage. De reistijd wordt altijd per taximeter berekend.

diensten op de luchthaven van Honolulu HNL

De luchthaven biedt verschillende mogelijkheden voor passagiers die op hun vlucht wachten. Overal op de luchthaven zijn winkels en restaurants te vinden. Culinaire mogelijkheden variëren van cafés en fastfood tot Hawaiiaanse specialiteiten. Bezoekers kunnen ook genieten van de gratis Hawaï-show in de lobby, een wandeling maken door de culturele tuinen of de verschillende kunstwerken en tentoonstellingen bekijken. De culturele tuinen tonen de invloed van het Hawaiiaanse, Chinese en Japanse erfgoed op het "eilandleven" in de staat Hawaii. Paden, bruggen en stapstenen verbinden de drie tuinen. Onder deze tuinvijvers en meren stromen kleine beekjes die de vermenging van de culturen op Hawaii symboliseren. In de tuinen zijn ook beeldhouwwerken van verschillende kunstenaars te vinden.

Een rondreis op het eiland O'ahu met een huurauto

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven HNL Reistijd
Pearl Harbor Memorial 6 km 15 minuten.
Honolulu Downtown (Centrum) 11 km 15 minuten.
Waikiki Beach 14 km 25 minuten
Pearl City 14 km 20 minuten.
Wahiawa 29 km 30 minuten.
Kailua 32 km 30 minuten.
Sea Life Park Hawaii 35 km 40 minuten.
Waimea Baai / Vallei 49 km 45 minuten.

O'ahu is het op twee na grootste eiland van de archipel met 1574 km2. In het oosten van het eiland is de Koolau Range, in het westen is het de Waianae Range. In het midden bevindt zich een betrekkelijk vlak plateau. De meestal zonnige zuidkust van het eiland is gemaakt van koraalkalksteen en is wit. Daar ligt het dichtstbevolkte gebied van de archipel, de City and County of Honolulu met zijn beroemdste wijk Waikiki. De oostkust heeft een relatief smalle vlakke rand, het is er regenachtig en weelderig. De noordkant is winderig en ideaal voor surfers. Het westelijke deel van het eiland is nauwelijks ontwikkeld voor toerisme. Het eiland wordt vrijwel geheel langs de zuidkust doorsneden door de Interstate H1, de H2 loopt van Wahiawa in het centrum naar Honolulu, de H3 van Kailua in het oosten naar Honolulu.

Bezienswaardigheden in Honolulu ontdekken met de huurautoMenu-Entree

Diamond Head Krater, Hawaii

Diamond Head Krater

Waimea Bay, Hawaii

Waimea Bay

  • De Diamond Head Krater
  • Het Halona Blaasgat
  • De kromme baai Hanauma Bay
  • Kane'ohe Bay
  • Het Polynesisch Cultureel Centrum
  • Waimea Falls Avonturenpark
  • Waimea Bay
  • Dole Plantation
  • Arizona Memorial bij Pearl Harbor
  • Nuunanu Pali Uitkijkpost

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

19 Ervaringen van onze klanten in Honolulu International Airport

Beoordeling van Thomas E.

“Alles werkte vlot en het boekingsproces was ook super en gemakkelijk!”

Beoordeling van Sabrina L.

“Alles verliep vlot en er waren geen problemen.”

Beoordeling van Hannah U.

“Mijn geboekte huurauto was overboekt en dus kreeg ik een ander voertuig. Na twee dagen werd mijn geboekte voertuig naar mijn accommodatie gebracht en omgeruild - geweldige service.”

Beoordeling van Bernd R.

“Alles werkte perfect met Mietwagencheck en we kregen een goedkope huurauto. De systemen ter plaatse bleken die dag niet goed te werken, dus het afgeven van de sleutel duurde even....autoprijzen bij de leverancier rechtstreeks waren ook een stuk duurder dan bij Mietwagencheck, dus het was zeer de moeite waard om de auto daar te boeken...”

Beoordeling van Sam F.

“Alles ging geweldig en de omgeving is prachtig. Het is alleen soms wat moeilijk om een tankstation te vinden.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat