Auto huren in Ierland

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Ierland: De populairste autohuur bestemmingen

Autoverhuur in Ierland - ontdek het "Groene Eiland" met de auto

Onderweg in Ierland met de huurauto

Reizen in Ierland met een huurauto

Ontdek Ierland met een huurauto en geniet van het groene landschap. Vergelijk het aanbod van autoverhuur in Ierland op AutohuurCheck. In onze autoverhuur vergelijking vindt u huurauto's van alle grote autoverhuurbedrijven in Ierland. Wij raden u aan uw auto ruim van tevoren te reserveren, omdat dit meestal leidt tot lagere prijzen. Heeft u vragen over het boeken? Neem dan contact op met ons serviceteam via chat of telefoon. Wij helpen u graag met uw vragen over het boeken van een huurauto.

Dingen die u moet weten over Ierland

Het eiland Ierland ligt ten westen van Groot-Brittannië en grenst in het noorden aan Noord-Ierland. Over het geheel genomen is Ierland niet groter dan de deelstaat Beieren. Het is iets meer dan 70.000 vierkante kilometer groot en wordt omringd door de Ierse Zee en de Atlantische Oceaan. Het is vooral populair om een auto te huren in Dublin en van daaruit een road trip te beginnen.

Autohuur op de luchthaven in Ierland

MietwagenCheck werkt met alle grote autoverhuurbedrijven op de luchthavens in Ierland. Vergelijk de prijzen voor autoverhuur op ons portaal en boek uw huurauto voor uw vakantie in Ierland. U kunt uw huurauto direct na aankomst op een van deze luchthavens in Ierland ophalen:

Geniet van het landschap van Ierland!

Weg in Ierland

Weg in Ierland

Ierland wordt heel vaak het "Groene Eiland" genoemd. Dit komt door de ongeveer 40 tinten groen die te zien zijn als men over de uitgestrektheid van het eiland kijkt. Het landschap van Ierland is onmiskenbaar veelzijdig. Tijdens een rondreis met een gehuurde auto heeft men het gevoel dat men door uit het raam te kijken naar een andere tijd wordt getransporteerd. Historische cultuurschatten herinneren ons aan een middeleeuws Ierland en talloze muren herinneren ons aan een modern kunstwerk.

Ierland verkennen met een huurauto is een ervaring

Er zijn vele mogelijkheden om met een huurauto door Ierland te reizen. Bijzonder populair zijn de kusttochten, bijvoorbeeld van Belfast naar Londonderry. Maar ook de volgende plaatsen zijn een bezoek waard met een huurauto:

  • Galway
  • Cork
  • Klippen van Moher
  • Tempelbar
  • Ring van Kerry
  • Blarney Kasteel
  • Kylemore Abdij
Dit moet worden opgemerkt:

Let op: Ierland is een land met links verkeer!