Huurauto Internationale Luchthaven Suvarnabhumi

Bangkok Luchthaven Autoverhuur vanaf 20 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Internationale Luchthaven Suvarnabhumi

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Nissan Almera of gelijkwaardig
Nissan Almera
vanaf 20 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Nissan Almera Aut. 4dr A/C
vanaf 26 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Nissan Almera
vanaf 20 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Nissan Almera
vanaf 25 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Toyota Vios of gelijkwaardig
Toyota Vios
vanaf 23 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Toyota Vios Aut. 4dr A/C
vanaf 32 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Toyota Vios
vanaf 23 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Toyota Vios
vanaf 28 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Nissan Sylphy of gelijkwaardig
Nissan Sylphy
vanaf 29 €/dag
Minibus
bijv. Toyota Commuter of gelijkwaardig
Toyota Commuter
vanaf 44 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Toyota Fortuner of gelijkwaardig
Toyota Fortuner
vanaf 42 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Toyota Commuter of gelijkwaardig
Toyota Commuter
vanaf 44 €/dag
SUV
bijv. Nissan X-Trail of gelijkwaardig
Nissan X-Trail
vanaf 40 €/dag
Premium klasse
bijv. Toyota Camry of gelijkwaardig
Toyota Camry
vanaf 58 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Haal een huurauto op bij de luchthaven van Bangkok

Bangkok Luchthaven

Bangkok Luchthaven

Bangkok is groot, lawaaierig en chaotisch - daarom is het zinvol om met een huurauto vanaf Suvarnabhumi Airport BKK te reizen. In het ideale geval heeft u de autoverhuurbedrijven op Suvarnabhumi Airport vergeleken op ons vergelijkingsportaal en een huurauto gereserveerd met alle relevante details en hoeft u deze alleen nog maar op te halen bij het desbetreffende ophaalstation op de luchthaven. Niet alleen huurt u op ons portaal heel goedkoop een auto, u kunt de huurauto ook uitrusten met de gewenste accessoires (kinderzitjes of navigatiesysteem). Op de luchthaven Suvarnabhumi hoeft u alleen maar het huurcontract met het autoverhuurbedrijf te ondertekenen en de huurauto kort te inspecteren voordat u naar uw hotel rijdt.

Algemene informatie over de luchthaven van Bangkok

Suvarnabhumi International Airport is een van de grootste luchthavens ter wereld en verwelkomt aankomende reizigers in een enorme, ultramoderne terminal met een stalen vakwerkdak. Het is de thuisluchthaven van Bangkok Airways, ThaiAirAsia en Thai International Airways. Bovendien vliegen meer dan 80 luchtvaartmaatschappijen regelmatig op de luchthaven, waarvan sommige met de Airbus A380. De nieuwe luchthaven van Bangkok wordt jaarlijks door 50 miljoen reizigers bezocht. Hij is zeer duidelijk ontworpen, maar door zijn afmetingen zijn er lange wandelingen nodig na de landing.

Aankomst op Suvarnabhumi Airport BKK

Nadat u geland bent, gaat u eerst naar de wegwijzers met de tekst Immigration Passport Control. Zodra u uw immigratiestempel hebt, leidt het volgende pad u naar de aangegeven transportband voor het ophalen van de bagage. Het is slechts een paar meter van de immigratiedienst naar uw bagageband, het mededelingenbord bevindt zich direct achter de immigratiebalies. Met uw bagage gaat u door de douane en vervolgens komt u in de enorme aankomsthal, waar zich talrijke loketten bevinden om gratis hotels te regelen en ook elk autoverhuurbedrijf zijn loket heeft.

Ophalen van uw huurauto op de luchthaven van Bangkok BKK

Als u uw huurauto goedkoop via onze website heeft geboekt, hoeft u niet veel meer te doen bij de autoverhuur op Bangkok Airport BKK . U dient de huurovereenkomst te controleren op alle geselecteerde details, deze te ondertekenen en vervolgens uw auto op te halen. Elk autoverhuurbedrijf op Suvarnabhumi Airport heeft zijn ophaalstation in een van de parkeergarages niet ver van de terminal. Aangezien er echter geen pendelbusdienst is, zult u te voet naar de opstapplaats moeten gaan. Elk ophaalstation is ook verdeeld in een ophaal- en een afzetgebied, dus u moet uw huurauto in het juiste gebied zoeken.

Bijtanken van uw huurauto op de luchthaven van Bangkok

Auto tanken

De huurauto tanken

Er is nog een ander aspect dat u met het autoverhuurbedrijf ten laatste op het afhaalstation moet bespreken voordat u uw huurauto ophaalt op Suvarnabhumi Airport . Dit betreft de tankvoorschriften, die ook in Thailand voorschrijven dat een auto met een volle tank wordt ingeleverd en met een volle tank moet worden teruggebracht. Vraag uw autoverhuurbedrijf naar een benzinestation op de internationale luchthaven BKK of in de onmiddellijke omgeving. Wij hebben het voor u nagekeken en kunnen u meedelen dat er op enkele kilometers van de luchthaven twee benzinestations zijn die 24 uur per dag open zijn. Om er te komen, rijdt u met uw huurauto het parkeerterrein van de luchthaven uit, neemt u de met hotels omzoomde weg naar Bangkok en slaat u bij het gebouw van Thai Airways linksaf. Volg de borden naar de busterminal (Thais en Engels) en u ziet een benzinestation aan weerszijden van de terminal.

Wegverkeer in Bangkok - een uitdaging voor veel buitenlandse reizigers

Wegverkeer in Bangkok

Wegverkeer in Bangkok

Ten eerste rijdt u in Thailand links en haalt u rechts in. Dit aspect alleen al vereist van u een verhoogde aandacht gedurende de eerste paar kilometers. Dit komt doordat het zeer drukke verkeer in de hoofdstad op elk moment van de dag concentratie vereist. Tot overmaat van ramp wurmen talloze tuk-tuks zich door het verkeer en moeten zij zich een weg vechten tegen auto's en vrachtwagens. Niettemin zijn chauffeurs in Thailand gereserveerd vriendelijk en helpen ze buitenlandse weggebruikers waar mogelijk. Rijden met een huurauto in Bangkok wordt een waar genoegen na een korte periode van gewenning. Wanneer u echter goedkoop een auto huurt, moet u ervoor zorgen dat u de juiste verzekering hebt en ook eventuele extra bestuurders aan het autoverhuurbedrijf op de luchthaven Suvarnabhumi melden.

Wat zijn de snelheidslimieten in Thailand?

Locatie Maximum snelheid
In steden 60 km/h
Landwegen 90-100 km/u

Welke hoogtepunten in Bangkok kan ik het beste met een huurauto ontdekken?

Ayutthaya van boven, Thailand

Ayutthaya van boven

Rivier Kwai, Bangkok

Rivier Kwai

Oude hoofdstad

Ayutthaya ligt op 85 kilometer rijden van Bangkok. Het was lang geleden de hoofdstad van Thailand en staat daarom vol met historische bezienswaardigheden. U rijdt met uw huurauto over de Ring Road en neemt dan Highway 1 in noordelijke richting. U zult snel merken dat de klokken in de oude hoofdstad veel langzamer lopen dan in de bruisende metropool, de plaatselijke bevolking is meer ontspannen en altijd in voor een grapje. Ayutthaya is een paradijs voor liefhebbers van historische gebouwen, de hele stad is gevuld met indrukwekkende tempels en koninklijke paleizen. Tussendoor zijn er talrijke restaurants en hotels met overwegend Engels sprekend personeel. Trek een paar dagen uit voor sightseeing. Het leven is hier uiterst goedkoop en u vindt in elke prijsklasse een geschikt hotel.

Hua Hin

Goedkoop een auto huren geeft u veel vrijheid tegen een redelijke prijs en stelt u in staat om de schoonheid van Thailand te ontdekken ver weg van Bangkok. We kunnen de rit naar Hua Hin (iets minder dan drie uur) alleen maar aanbevelen. Want de badplaats waar de koning de voorkeur aan geeft, wordt vooral door de plaatselijke bevolking bezocht en geeft u een diep inzicht in de Thaise manier van leven. Verlaat in Bangkok de Ring Road bij de afslag Nakhon Pathom en volg gewoon de borden naar Phet Buri en Hua Hin (Thais en Engels).

Rivier Kwai

Met een goedkope en goed uitgeruste huurauto is de drie uur durende rit naar de brug over de Menam Kwai een opwindend genoegen. Vanaf de Ring Road in Bangkok volgt u eerst Highway 4 en dan National Road 323 richting Kanchanaburi. De brug ligt in een fascinerend landschap, en in de onmiddellijke omgeving vindt u vele restaurants en hotels. Hotel en eten zijn aanzienlijk goedkoper buiten Bangkok, dit aspect spreekt ook voor een paar dagen in de provincie Kanchanaburi.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders