Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Internationale luchthaven Boston

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 39 beoordelingen voor de Internationale luchthaven Boston
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Internationale luchthaven Boston

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Internationale luchthaven Boston bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 36 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Chevrolet Spark
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Ford Focus
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Internationale luchthaven Boston

Boek een huurauto op MietwagenCheck en vlieg in de zomer naar Logan International Airport. Er is genoeg te zien en te doen in Boston in de zomer en met uw eigen huurauto bent u altijd mobiel. Neem bijvoorbeeld een walvistocht of ga een rondje winkelen. Onze tip: Sluit uw zomeravonden af met een levendige kroegentocht in Boston.

Autoverhuur op Boston Luchthaven

Onderweg op de luchthaven

Op weg naar de huurauto bij BOS

Een reis naar USA begint ook voor u met een vrij lange vlucht voordat u uw huurauto kunt ophalen op de luchthaven van Boston (Logan International Airport) . Op Boston Airport kunt u kiezen uit verschillende stations voor uw huurauto. Voordat u aan uw reis begint, kunt u gebruik maken van onze onafhankelijke vergelijkingssite, niet alleen om een auto te huren tegen een lage prijs, maar ook om een huurauto op Boston Airport te vinden die voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Verken de metropool met een huurauto vanaf Boston Airport

Weinig andere steden in de Verenigde Staten van Amerika stralen zoveel charme uit als Boston. De metropool ligt in de staat Massachusetts in het oosten van de USA. Er is veel te ontdekken in de stad en ook de omgeving biedt een verscheidenheid aan attracties. Als u de stad met al haar facetten wilt leren kennen, dan is een huurauto voor Boston uitermate geschikt. Onafhankelijk en flexibel, kunt u in de voetsporen treden van een aangrijpende geschiedenis en hebt u de mogelijkheid om op elk moment een nieuw hoogtepunt te ontdekken.

Logan International Airport - Boston Luchthaven Feiten

  • De luchthaven van Boston met de afkorting BOS ligt op slechts 15 km afstand van het stadscentrum.
  • Logan International Airport behoort tot de 20 grootste luchthavens van het land.
  • Het werd geopend op 8 september 1923 en is in de loop der jaren aanzienlijk uitgebreid.
  • De luchthaven beslaat momenteel een oppervlakte van ongeveer 10 km².
  • Tegenwoordig worden op de luchthaven BOS ongeveer 35 miljoen passagiers per jaar geteld en wordt een navenant groot aantal vluchten gerealiseerd.
  • Er wordt gevlogen naar bestemmingen in de USA, Canada, Zuid-Amerika, Azië en natuurlijk Europa.
  • Tot 50 verschillende luchtvaartmaatschappijen landen en opstijgen op de luchthaven BOS.

Breng een heerlijke lente door in Boston

De lente brengt het beste in Boston naar boven. Als u in de lente naar Boston reist, kunt u zich verheugen op het seizoen van de kersenbloesems. Wandel door de parken van Boston en geniet van het fabelachtige uitzicht en de verwarmende lentezon. Met een huurauto kunt u Boston en omgeving perfect verkennen. Als je tijdens je voorjaarsvakantie liever te voet de stad verkent, is dat ook prima. Neem een hapje bij een van de eetkraampjes en begin uw lentetocht door Boston.

Wat zijn de bijzonderheden van Boston Airport?

Logan International Airport BOS heeft 5 terminals. Voor u als reiziger uit Europa is alleen Terminal E van belang, want daar landt uw vlucht op Logan International Airport. De vlucht naar uw thuisland vertrekt ook vanaf deze terminal. Meestal landt hier een Lufthansa-vlucht uit München of Frankfurt am Main. De overige vluchten, die binnenlandse vluchten zijn, vertrekken vanaf de andere terminals A-D.

Autoverhuurbalies op Boston Luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

In de eerste plaats moet u weten dat er op de luchthaven verschillende stations zijn waar u een auto kunt huren en dus ook een overeenkomstig ophaalstation voor de auto, die vooraf goedkoop gehuurd is. Om goedkoop een auto te huren, hoeft u alleen maar ons portaal te gebruiken om de juiste huurauto voor u te vinden. Terminal E en Terminal A bieden stations voor autoverhuur en een bijbehorend ophaalstation. Op Tomahawk Drive vindt u verschillende aanbieders. In ieder geval kunt u goedkoop een auto huren en deze direct op de luchthaven ophalen. In Terminal A is het hoofdgebouw de grote informatie, zodat u ter plaatse nog eens met plezier kunt navragen waar het ophaalstation voor de huurauto zich precies bevindt.

Het ophaalstation voor de huurauto op Boston Airport

U kunt kiezen uit verschillende ophaalstations op de luchthaven. Zowel direct bij de luchthaven BOS als iets verder in de richting van het stadscentrum is er een ophaalstation voor de huurauto. Als u de auto goedkoop huurt en hem niet direct op de luchthaven afhaalt, kunt u gebruik maken van een pendeldienst of van het openbaar vervoer.

Bestemmingen vanuit Boston Luchthaven met de huurauto

Bestemming Afstand tot de luchthaven van Boston Duur
Boston Harbour 12,2 km 20 min.
Crane Beach 57 km 1 uur
Plymouth 68 km 54 min
New York City 348 km 3 uur 50 min

Waar kan ik mijn huurauto bijtanken op Boston Airport?

Huurwagen tanken

De huurauto tanken

Voordat u de auto goedkoop huurt, kunt u door middel van de vergelijking vooraf zien wat de voorwaarden zijn met betrekking tot het tanken. Niet elk autoverhuurbedrijf heeft dezelfde voorwaarden. In de regel moet de huurauto met een volle tank bij het ophaalstation worden afgeleverd. Als u de auto ook op de luchthaven huurt, dan is het natuurlijk handig om een benzinestation in de buurt van de BOS te vinden. Langs de Interstate 90 vindt u verschillende tankstations, zodat u daar kunt tanken voordat u de auto terugbrengt naar het ophaalstation.

Verkeersverbindingen rond de luchthaven

De snelweg 90 ligt vlak naast het vliegveld. Het is de hoofdader tussen de Oostkust en de Westkust. Daarmee heeft u een van de belangrijkste transportverbindingen voor de deur. Andere snelwegen en opritten vertrekken vanaf de Interstate 90 en leiden u naar andere bestemmingen of rechtstreeks naar het stadscentrum.

Interstate 90 is de langste verbinding tussen oost en west van USA. Het begint in Seattle en eindigt hier in Boston.

Sightseeing met een huurautoMenu-Entry

U beslist elke dag op een nieuwe manier wat u nu absoluut vanuit Boston met de huurauto wilt zien. U kunt nu het geld dat u bespaart op hotels en goedkope huurauto's investeren in autorijden en sightseeing zonder een slecht geweten te hebben. Dit zijn de hoogtepunten die je gezien moet hebben:

Skyline van Piers Park, Boston

Skyline van Piers Park

Freedom Trail, Boston

Vrijheidspad

Harvard Universiteit in Boston

Harvard Universiteit in Boston

Piers Park Oost Boston Waterkant

Begin uw tocht door de stad in een huurauto bij misschien wel een van de beste uitzichten op de skyline waar dan ook. Hier bij Piers Park in de East Boston Waterfront, worden de wolkenkrabbers in het water weerspiegeld: adembenemend.

Black Heritage Trail en de Freedom Trail

Om alles tot in detail te leren kennen, kunt u de huurauto het beste bij Boston Common parkeren. Dit is een klein, idyllisch park aan het eind waarvan de paden door de stad beginnen. Boston zit vol geschiedenis en aangrijpende verhalen. Dus wat is er natuurlijker dan in de voetsporen van deze geschiedenis te treden. Je hebt twee paden om je terug in de tijd te brengen. Een daarvan is de Black Heritage Trail en de Freedom Trail.
De Black Heritage Trail kronieken de geschiedenis van de eerste gekleurde mensen in het land. Van het begin van de slavernij tot het einde van de slaven in Massachusetts.

Harvard University

De voorstad Cambridge is niet ver weg en moet zeker bezocht worden. Zoek gerust hotels in de buurt als u er wat langer wilt blijven. Want in deze eerbiedwaardige stad, die nog steeds de charme van de stichters uitstraalt, staat zij, een van de meest begeerde elite-universiteiten van het land: Harvard. U vindt hier ook het Massachusetts Institute of Technology.

Kunst: Museum van Schone Kunsten

Een bezoek aan het Museum voor Schone Kunsten is een absolute must voor iedereen die gepassioneerd is door kunst. Een van de belangrijkste kunstmusea van het land. Je wordt meegenomen naar verschillende tijdperken en culturen. Van de Egyptenaren tot de Chinezen. Ervaar kunstgeschiedenis over de hele wereld en dompel jezelf onder in een fascinerende wereld.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

39 Ervaringen van onze klanten in Internationale luchthaven Boston

Beoordeling van Gio L.

“Enorme keuze bij Mietwagencheck! Waren zeer tevreden.”

Beoordeling van Janina M.

“We hadden een klein ongelukje (wieldop weg), het werd allemaal heel eenvoudig en onbureaucratisch afgehandeld. Alles was echt heel goed.”

Beoordeling van Eugenik A.

“Zeer vriendelijk en beleefd personeel!”

Beoordeling van Zahir D.

“We waren erg blij met de auto (Ford Mustang cabriolet) en zouden zo weer bij Dollar huren.”

Beoordeling van Kathy F.

“Zeer vriendelijke service desk dame....zelf de auto uitzoeken in de ondergrondse parkeergarage. Er was een grote keuze aan voertuigklassen in het wagenpark!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat