Huurauto John F. Kennedy International Airport

Autohuur New York Airport JFK vanaf 31 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Huur een auto op New York Airport voor minder

Zonsondergang New York

U kunt het beste online een huurauto reserveren op een prijsvergelijkingsportal voordat u aan uw reis begint. Op deze manier kunt u het JFK direct ophalen bij het ophaalstation van de autoverhuur op New York Airport. Met Car RentalCheck vindt u de beste aanbiedingen voor een huurauto op de luchthaven. Vaak zijn alle huurauto's al volgeboekt of erg duur ter plaatse. Online boeken bespaart u veel tijd en geld. Bij het binnenkomen van het land moet USA je eerst de toegangsprocedures doorlopen. Daarna kunt u direct met uw bagage naar het autoverhuurbedrijf gaan en uw huurauto kiezen of afhalen. De meeste aanbieders hebben een servicestand in het terminalgebouw. Neem contact op met het personeel ter plaatse waar u uw huurauto kunt ophalen.

Met de huurauto van het vliegveld naar de stad

Het ophaalstation voor huurauto's op John F. Kennedy Airport is gunstig gelegen. Twee goed ontwikkelde snelwegen verbinden de luchthaven van en naar de luchthaven: de Van Wyck Expressway in het westen en de JFK Expressway in het oosten. Beide leiden rechtstreeks van het autoverhuurbedrijf naar het zuidelijke deel van de Belt Parkways, dat in het westen en oosten door Queens en Brooklyn loopt. Wie met de gehuurde auto van het vliegveld naar het noorden in de richting van Manhattan wil rijden, neemt vanaf het ophaalstation de Van Wyck Expressway die overgaat in de Interstate 678. De rijtijd met de gehuurde auto tussen de autohuur op de luchthaven en Manhattan bedraagt - afhankelijk van de verkeerssituatie - tussen 45 minuten en 2 uur. Het benzinestation, de werkplaats en de wasstraat bevinden zich direct ten noorden van de luchthaven op de JFK Airport Plaza. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf het autoverhuurstation via de Van Wyck Expressway en de JFK Expressway.

Verkeerstips voor bestuurders van huurauto's in NYC

New Yorkse straten

Wie na aankomst op de luchthaven de omgeving en de stad New York wil NYC verkennen, moet ook aandacht besteden aan de Amerikaanse verkeersregels. Er zijn veel vragen over autoverhuur in het buitenland. Wat vult de USA? Hoe rijd ik op de snelwegen? Naast de snelheidslimieten zijn er nog een aantal andere zaken waar we rekening mee moeten houden. Er zijn ook enkele speciale regels in New York.

Let daarom op de volgende informatie:

 • Op snelwegen: zo min mogelijk rijspoelwissels
 • Geen stoppen op het kruispunt
 • Loodvrije benzine = gewoon gas
 • Super loodvrije benzine = plus gas
 • SuperPlus Loodvrije benzine = superieur gas
 • Snelwegen/ Snelweg: 65 mph
 • Stedelijk: 25-45 mph

Waarmee vul ik de auto in de USA?

Duitse benaming Aanwijzing USA Octaangetal
Normale benzine Loodvrij regulier gas 87
Super Loodvrije benzine plus gas 89
SuperPlus Loodvrije Benzine ultiem gas 92

Huur een auto tegen lage kosten en verken New York

New York City en zijn omgeving bieden een schat aan bezienswaardigheden en attracties. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de twee internationale luchthavens JFK en Newark Liberty door een autoverhuurbedrijf. Daarom is het de moeite waard om een auto te huren op het vliegveld. Met een huurauto zijn reizigers onafhankelijk van het openbaar vervoer en kunnen ze spontaan een spannende tocht maken.

New York, New York: beroemde gebouwen, straten en plaatsen

Geen enkele andere gemeente in New York heeft zoveel beroemde bezienswaardigheden als Manhattan. Het is niet ver van zowel Newark Airport als John F. Kennedy International Airport. Het eiland met zijn kenmerkende skyline is een van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld. Er wonen hier ongeveer 27.800 mensen per km². Wall Street, Broadway, 5th Avenue en Times Square mogen niet worden gemist tijdens een sightseeing tour. Voor een onvergetelijk uitzicht over Manhattan zijn de observatieplatforms van het Empire State Building of de Top of the Rock op Rockefeller Plaza perfect.

Ontspanning en cultuur in New York City

Zicht op Central Park

Zicht op Central Park

Vrijheidsbeeld van New York

Vrijheidsbeeld

Parken, dierentuinen en musea

Enkele van de beroemdste musea ter wereld NYC kunnen worden bezocht: Het American Museum of Natural History, het Guggenheim Museum of het Museum of Modern Art, om er maar een paar te noemen. Museumbezoek in New York kan zeer goedkoop zijn. In sommige gevallen is de toegang gratis, in andere musea kan de bezoeker betalen wat hij wil. De groene zones van de metropool nodigen uit tot ontspanning. Wie met een huurauto van een autoverhuurbedrijf naar Manhattan rijdt, moet een uitstapje maken naar het wereldberoemde Central Park. Hier vindt u de Central Park Zoo, de Manhattan Zoo. De andere vier stadsdelen hebben hun eigen dierentuin.

Vrijheidsbeeld en Ellis Island

Deze excursie is een must voor reizigers uit New York: een bezoek aan het Vrijheidsbeeld op Liberty Island en Ellis Island maakt deel uit van een langer verblijf. Alleen al tussen 1892 en 1954 immigreerden meer dan 12 miljoen mensen naar de Verenigde Staten via Ellis Island. De eilanden in Upper New York Bay zijn het best te bereiken met de veerboot vanaf Battery Park op het zuidelijke puntje van Manhattan. Er zijn goede parkeermogelijkheden in dit gebied, dus het is gemakkelijk om er te komen met een huurauto van een autoverhuurbedrijf. Hoogtepunten van de excursie zijn het bezoek aan het Vrijheidsbeeld en het Immigratiemuseum.

Met de auto vanaf het vliegveld op ontdekkingstocht in New York

Voor uitstapjes in de omgeving is NYC het de moeite waard om een auto te huren tegen een redelijke prijs. Puur landschap is te vinden in de Hamptons in het noordoosten van Long Island. De voormalige vissersdorpen langs de lange, lichtgekleurde zandstranden zijn ideaal om te ontspannen. Wie bij het autoverhuurbedrijf een grotere huurauto heeft geboekt en langere tochten wil maken, kan bijvoorbeeld in twee uur tijd naar Philadelphia rijden. In de stad met zijn unieke geschiedenis kunnen de Liberty Bell en de Independence Hall worden bezocht. De Amerikaanse hoofdstad Washington is met de auto in ongeveer vier tot vijf uur te bereiken. Met een huurauto van een autoverhuurbedrijf kunt u ook prachtige tochten maken naar de pittoreske landschappen in de staat New York ten noorden van de metropool. De Hudson-vallei en het Catskill-gebergte trekken elk jaar talrijke bezoekers met hun charmante landschappen.

Skyline van Philadelphia

Skyline van Philadelphia

Washington Monument

Met de huurauto naar het Washington Monument

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders