Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Julius Nyerere International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Gerhard: “Van het boeken tot het afleveren van de auto, alles ging geweldig.”

1 van 145 beoordelingen voor de Julius Nyerere International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Julius Nyerere International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Julius Nyerere International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 36 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Toyota Premio 1.5
10 Dagen van 22.10 - 31.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Suzuki Alto 4 Doors Automatic or similar
10 Dagen van 22.10 - 31.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Suzuki Alto
10 Dagen van 22.10 - 31.10.2024
Voorbeeld auto

Autohuur op de luchthaven van Dar es Salaam

Strand in Dar es Salaam

Strand in Dar es Salaam

Dar es Salaam is de grootste stad van het land met bijna 6 miljoen inwoners. Daarom is het natuurlijk ook het economische en culturele centrum van Tanzania. Maar de hoofdstad van het land is de veel kleinere Dadoma. Heb je zin in een avontuur in Tanzania? Het maakt niet uit waar u uw huurauto wilt ophalen, Tanzania biedt alle basisvereisten voor een spannende autoverhuur tour. Het kunnen ervaren van spannende dingen onderweg, zelfs met een huurauto, is voor de meeste mensen de meest individuele vorm van reizen. Als vakantieganger geniet u van volledige onafhankelijkheid en spontaniteit. Ga gewoon naar MietwagenCheck om prijzen te vergelijken, een huurauto te boeken en laat je niet beperken in de tijd door reisgroepen. De grootste en belangrijkste passagiers- en commerciële luchthaven van Tanzania is de internationale luchthaven Dar es Salaam. De belangrijkste passagiers- en commerciële luchthaven is Dar es Salaam International Airport en zal worden ontwikkeld tot een luchtvaarthub in West-Afrika. MietwagenCheck biedt niet alleen hier, maar ook in het hele land gedistribueerde autoverhuur via onze partners en agenten.

Waar vind ik de beste aanbiedingen voor autoverhuur?

Autoverhuurbedrijf

Om een goede prijsaanbieding te krijgen voor uw volgende reis naar Afrika, moet u de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven en aanbieders online vergelijken voor uw reis. Met de zoekmachine van MietwagenCheck wordt deze vergelijking voor u gemakkelijk gemaakt. Voer gewoon uw reisperiode en leeftijd online in en klik op de zoekknop. Onmiddellijk verschijnen alle aanbiedingen die mogelijk zijn voor de ingevoerde locatie. Op basis van prijs en beschikbaarheid. Nu kunt u de aanbiedingen filteren op uw wensen en ideeën. Heb je een kleine auto nodig? Ze stellen zichzelf vragen zoals: Waar vind ik een voertuig met vierwielaandrijving voor de verhuur? Zijn er ook huurauto's met automatische versnellingsbak? Maak je geen zorgen, de filterinstellingen tonen je alleen aanbiedingen met je specificaties. Welke aanbieders zijn beschikbaar op huurwagencontrole? Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van autoverhuurstations op de locatie van de verhuur. Als u een auto wilt huren op het vliegveld in Tanzania op het vliegveld in Dar es Salaam, kunt u gebruik maken van de lokale provider First.

Waar kan ik een auto huren in Tanzania? Naast het vliegveld van de grootste stad Dar es Salaam zijn er nog verschillende andere acceptatiestations. U kunt de prijzen voor de volgende locaties online vergelijken met MietwagenCheck. U kunt huurauto's ophalen op het vasteland van Tanzania of op het droomeiland Zanzibar, dat bij het land hoort.

Wat kan ik doen met de huurauto in Tanzania?

Qua oppervlakte is Tanzania bijna drie keer zo groot als Duitsland. Daarom moeten er veel lange afstanden worden afgelegd in landelijke gebieden. Daarom is Tanzania een land dat perfect geschikt is voor een huurauto. Wat doe je in Tanzania?

Ontdek Dar es Salaam
Dar es Salaam

Dar es Salaam

Wilt u Afrikaanse bezienswaardigheden verkennen met een huurauto? Wilt u kunst- en cultuurexposities bezoeken? Wil je ontspannen op het strand? De grootste stad van het land zit vol met diversiteit en veelzijdige activiteiten. De botanische tuin is de groene long van de stad en nodigt uit om te blijven hangen. Waarom stop je niet bij South Beach. Na een korte rit bent u weg van de drukte van de stad en kunt u al uw zorgen vergeten.

Kilimanjaro
Kilimanjaro, Tanzania

Ben je klaar voor de trekking van je leven? Neem een huurauto naar de Kilimanjaro, beklim deze en ervaar de fascinerende natuur van de regio. Begin aan een reis die gekenmerkt wordt door contact met de lokale bevolking en de natuur. Het is mogelijk om te kiezen tussen verschillende routes en parcoursen. Dus bijna iedereen kan een bergwandeling maken.

Serengeti
Serengeti, Tanzania

Het valt niet te ontkennen dat de Serengeti een van de beroemdste nationale parken ter wereld is. Een onvergelijkbare eindeloze uitgestrektheid van de grassavanne is de thuisbasis van een opwindend natuurverschijnsel: de grote trek. Meer dan een miljoen gnoes komen elk jaar naar Kenia op zoek naar vers gras. U steekt de met krokodillen geteisterde rivieren over. Je kunt de Serengeti-woestijn zelf besturen. Dit is echter alleen mogelijk als u een goed onderhouden terreinwagen heeft gehuurd.

Afstanden per huurauto

Hoe ver is de Serengeti-woestijn van het vliegveld Dar es Salaam? Hoeveel kilometer scheidt de stad van het vliegveld? Hier ziet u een tabel met afstanden en reistijden tussen verschillende plaatsen in Tanzania.

Plaatsen Reistijd Afstand
Dar es Salaam Stad 30 minuten 13 km
Serengetiwoestijn 18 uur 950 km
Kilimanjaro (plaats in de buurt) 9 uur 30 min. 550 km
Dodoma - hoofdstad 8 uur 30 min. 450 km
Mombasa, Kenia 9 uur 45 min. 510 km

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat