Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Kahului Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 145 beoordelingen voor de Kahului Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kahului Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Kahului Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 36 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Ford Fiesta
10 Dagen van 30.05 - 08.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
10 Dagen van 30.05 - 08.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse SUV
bijv. Chevrolet Bolt Electric
10 Dagen van 30.05 - 08.06.2024
Voorbeeld auto

Wel, heb je genoeg van de koude winter en zou je graag eens in een huurauto door Hawaï cruisen? Boek dan vandaag nog uw vlucht naar Kahului Airport op Maui en vergelijk het huurauto aanbod op onze portal MietwagenCheck. Binnenkort zit u in uw eigen huurauto en rijdt u van Kahului naar de mooiste plekjes op Maui. Kijk uit naar een warme en vooral spannende winter met uw huurauto op Hawaii.

Autoverhuur op de luchthaven van Maui

Maui Luchthaven Startbaan

Aangekomen op de luchthaven Maui (OGG) op het gelijknamige eiland, kan het ontspannen met een huurauto, gereserveerd via een online boeking bij MietwagenCheck, de welverdiende vakantie in gaan. Ontdek het tropische eiland met zijn adembenemende landschappen en prentenboekstranden, individueel en flexibel tijdens een rondreis met uw huurauto.

Voorjaarstocht langs 's werelds mooiste kustweg op Maui

Verheug u op een voorjaarsreis naar Maui met adembenemende zonsopgangen en een onvergetelijke roadtrip in een huurauto langs de mooiste kustweg ter wereld. Tijdens uw tocht rijdt u door weelderige tropische vegetatie en bezoekt u waanzinnig mooie watervallen. Als u in het voorjaar naar Maui reist, kunt u zich verheugen op een adembenemend landschap en veel herinneringen. U kunt zich ook verheugen op talrijke evenementen en gebeurtenissen op Maui. Slenter over een van de plaatselijke markten en geniet daarna van de lentezon op het strand. Maui is altijd een reis waard, maar vooral in de lente.

Kan ik direct vanaf de luchthaven van Maui een auto huren?

Acht verschillende autoverhuurbedrijven bevinden zich direct bij de luchthaven van Maui. Het autoverhuurgebouw bevindt zich op het trottoir direct aan het einde van de bagageband. De shuttlebussen voor autoverhuur stoppen direct achter het autoverhuurgebouw.

Autoverhuur
  • Avis
  • Begroting
  • Dollar
  • Onderneming
  • Hertz
  • Nationaal
  • Thrifty

Hoe kom ik op de luchthaven van Maui?

Van Lahaina
Weg naar Maui

Weg naar Maui

Gebruik Honoapiilani Highway (HI-30) in zuidelijke richting voor ongeveer 16 mijl. Sla rechtsaf naar Kuihelani Highway (gaat later over in Dairy Road) en reis ongeveer 6 mijl. Steek de Hana Highway over (de naam van de weg verandert in Keolani Place) en rijd ongeveer 1,5 mijl van het kruispunt naar de luchthaventerminal. Reserveer de huurauto eenvoudig vooraf online op MietwagenCheck. Op ons portaal hebt u de keuze tussen talrijke voertuigmodellen en verdere uitrustingskenmerken. Na uw aankomst op Kahului Airport kunt u de huurauto direct ophalen. Op die manier bespaart u niet alleen kostbare vakantietijd, maar ook geld voor een taxi. Kijk uit naar onvergetelijke dagen op Maui. Met de juiste huurauto wordt uw tijd in Hawaï een droomvakantie.

Van Kihei

Rijd noordwest op de South Kihei Road of Piilani Highway. Sla rechtsaf naar Mokulele Highway (richting Kahului en de snelwegafrit naar Puunene Avenue). Sla rechtsaf bij de kruising van Dairy Road. Steek de Hana Highway over (de straatnaam verandert in Keolani Place) en reis ongeveer 1,5 mijl van het kruispunt naar de terminal.

Driveboo Tip:

De route naar de luchthaven is ook goed bewegwijzerd langs alle toegangswegen.

Wat moet ik weten over de luchthaven van Maui?

Maui Bay zonsondergang

Eiland Maui, Hawaii

Kahului Airport, ook wel Maui Airport genoemd (code: OGG). ligt aan de noordelijke rand van de landverbinding tussen Haleakala en de westelijke bergketen op het eiland Maui. De luchthaven heeft een oppervlakte van 6 km2 en ligt vijf kilometer ten oosten van de stad Kahului.

Kahului is de op één na drukste luchthaven van de staat Hawaï en de nieuwste wat faciliteiten betreft.

De exploitatiemaatschappij van de luchthaven van Kahului is ook verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van de luchthavens van Hana (HNM) en Kapalua-West Maui (JHM) op het eiland Maui; van de luchthavens van Molokai en Kalaupapa op het eiland Molokai; en van de luchthaven van Lanai (LNY) op het eiland Lanai.

Reizen van en naar de luchthaven van Maui.

Luchthaven shuttle "Maui Express".

De informatie- en ticketbalie bevindt zich in de bagageruimte. Reserveren is niet nodig. De balie is open van 5.30 uur tot de laatste vlucht van de dag.

De bus rijdt op een route tussen de luchthaven van Kahului en accommodaties in de gebieden Honokawai, Ka'anapali, Kahana, Kahului, Kihei, Lahaina, Makena, Napili en Wailea.

Neem contact op met Roberts Hawaii voor specifieke tarieven naar uw bestemming.

Bus

De County of Maui exploiteert openbaar vervoer dat ook de luchthaven aandoet. De "Upcountry" en "Haiku Islander" routes stoppen op de luchthaven van Kahului. De Maui-bus stopt bij de aangewezen haltes voor de terminal. Alle diensten werken zeven dagen per week, inclusief alle feestdagen. Er zijn geen andere transfers op de routes. Alle voertuigen zijn toegankelijk voor gehandicapten en drempelvrij.

Busroutes op Maui Airport
  • Route 40 (Upcountry Islander)
  • Route 35 (Haiku Islander)
Driveboo Tip:

Voor exacte en actuele tijden, tarieven en bagagebeleid, gelieve contact op te nemen met de respectievelijke aanbieders.

Bagagetransport in de bus

Een middelgrote koffer, rugzak of draagtas is toegestaan, niet groter dan de standaard handbagage, en moet onder of voor de stoel passen of op de schoot van de passagier worden geplaatst, zodat hij niet in het gangpad uitsteekt of de andere passagiers hindert.

Taxi

Luchthaventaxi's, ook taxi's genoemd, bevinden zich voor het bagageafgiftegebouw. Kahului Airport taxidienst wordt uitgevoerd door Robert's Tours & Transportation, Inc.

Hoofd Terminal, Centraal Gebouw
Hoofd Terminal, Gates 17 - 27

Interessante feiten over het eiland Maui

Panoramafoto van het eiland Maui Hawaii

Maui no ka 'oi. "Maui is de beste." Veel bezoekers hebben dit Hawaiiaanse gezegde over het eiland uitgesproken, en veel van diezelfde bezoekers die Maui hebben bezocht, vertellen het door aan anderen. Het is dan ook geen wonder dat de lezers van het tijdschrift Conde Nast Traveller Maui al 22 jaar op rij hebben uitgeroepen tot het beste eiland van de USA .

Hoewel Maui een basisdekking van het openbaar vervoer heeft, zijn veel plaatsen toch niet per bus bereikbaar, zodat de meeste bezoekers een auto huren. Gelukkig is het huren van een auto op Hawaii relatief goedkoop. De hotelresorts rond Kihei, Wailea en Lahaina hebben ook een busdienst die de resorts verbindt met nabijgelegen winkels en attracties.

Bezoek Hana met uw huurauto via een unieke weg

Weg naar Hana, Hawaii

Weg naar Hana

Maak een mooie tocht over Highway 36 (Hana Hwy) en zie watervallen, weelderig groen en stranden langs de weg. Sommige zijn niet zichtbaar vanaf de weg, maar de meeste liggen op betrekkelijk korte loopafstand. Een privé arboretum en botanische tuin (tegen betaling), ook wel de "Tuin van Eden" genoemd, heeft pauwen, bamboetuinen, en uitzicht op de Puohokamoa watervallen. De rondreis zal moeilijk zijn in één dag, dus misschien wilt u in Hana blijven om het in twee dagen op te splitsen. Wainapanapa State Park, 3 km ten oosten van Hana, heeft huisjes te huur. Er zijn nog andere leuke plaatsen om te verblijven in en rond Hana.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat