Auto huren in Kameroen

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Ontdek Kameroen flexibel met een huurauto

Kameroen heeft zich ontwikkeld tot een populaire vakantiebestemming en is ideaal voor een rondreis met de huurauto. Als u met een huurauto in Kameroen reist, ervaart u pure afwisseling. Ontdek fascinerende landschappen, verschillende stammen, moderne steden en een verscheidenheid aan spannende bezienswaardigheden. De beste manier om de must-sees van Kameroen te verkennen is met een huurauto. U vindt het juiste voertuig voor uw reis op MietwagenCheck. Op ons portaal kunt u het aanbod van autoverhuurbedrijven vergelijken en uw droomauto voor de beste prijs boeken.

Onderweg met een huurauto

Onderweg met een huurauto

Kameroen in feiten, cijfers & gegevens

  • Plaats: Centraal-Afrika
  • Hoofdstad: Yaoundé
  • Buurlanden: Nigeria, Tsjaad, de Centraal-Afrikaanse Republiek, de Republiek Congo, Gabon en Equatoriaal-Guinea.
  • Bevolking: 25 miljoen
  • Valuta: CFA-Frank BEAC

Waar kan ik een huurauto vinden?

Huurauto pick-up gemakkelijk gemaakt

Huurauto pick-up gemakkelijk gemaakt

In Kameroen kunt u een huurauto ophalen in de hoofdstad Yaoundé, in Duala en op het vliegveld van Douala. Boek uw gewenste voertuig comfortabel van tevoren vanuit huis. U kunt hem dus direct na aankomst in Kameroen ophalen bij een van de ophaalstations.

Dit zijn de hoogtepunten in Kameroen

De hoofdstad Yaoundé

In de moderne hoofdstad Yaoundé ontmoet je zeer open-minded mensen. Neem een huurauto mee naar een museum, slenter door een van de kleurrijke markten en geniet van de drukte van de straat. Yaoundé zal je zeker betoveren. Als u een beetje rust nodig heeft, neem dan een huurauto voor een excursie in het berglandschap ten noordoosten van de hoofdstad.

De regenwouden van Sanga

In ieder geval moet u ook het regenwoud bij de rivier de Sanga met de huurauto bezoeken. Hier merk je nog iets van de originaliteit van Kameroen. Als je geluk hebt, krijg je een aantal van de dieren te zien. Het regenwoud van Kameroen is beroemd om zijn biodiversiteit.

Meer must-sees

U moet ook een huurauto meenemen naar deze hoogtepunten:

Bestemming van de excursie Afstand tot Yaoundé Reistijd
Manengouba 355 km 5 uur 55 min.
Ekom Watervallen 345 km 5 uur 50 min.
Lobé Watervallen 295 km 4 uur 30 min.
Nationaal Park Lobéké 790 km 11 h
Monument van de hereniging 2 km 5 min.