Huurauto Lörrach

Huurauto Lörrach vanaf 24 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Lörrach

Kleine auto
Kleine auto
bijv. FIAT 500 of gelijkwaardig
FIAT 500
vanaf 23 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500 2dr A/C
vanaf 27 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
FIAT 500
vanaf 23 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Fiat 500 2dr A/C
vanaf 25 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. SEAT LEON of gelijkwaardig
SEAT LEON
vanaf 29 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Skoda Scala 5dr A/C
vanaf 35 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
SEAT LEON
vanaf 29 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Skoda Scala 5dr A/C
vanaf 32 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. OPEL INSIGNIA of gelijkwaardig
OPEL INSIGNIA
vanaf 31 €/dag
Minibus
bijv. OPEL INSIGNIA SPORTSTOURER of gelijkwaardig
OPEL INSIGNIA SPORTSTOURER
vanaf 32 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Volkswagen Sharan of gelijkwaardig
Volkswagen Sharan
vanaf 63 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. VW T6 of gelijkwaardig
VW T6
vanaf 78 €/dag
SUV
bijv. MAZDA CX-5 of gelijkwaardig
MAZDA CX-5
vanaf 32 €/dag
Premium klasse
bijv. Audi A6 of gelijkwaardig
Audi A6
vanaf 58 €/dag
Vrachtwagen
bijv. GR.5 MAN 8.180 KOFFER of gelijkwaardig
GR.5 MAN 8.180 KOFFER
vanaf 303 €/dag
Van
bijv. Renault Master Van of gelijkwaardig
Renault Master Van
vanaf 65 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Mietwagen Lörrach: Ontdek Baden-Württemberg met de auto.

Gezicht op Lörrach en kasteel

Lörrach in het zuiden van Baden ligt in een schilderachtige omgeving in het Markgräflerland. Tegelijkertijd maakt de stad deel uit van de trinationale agglomeratie Bazel. Basel Mulhouse Freiburg Airport ligt op slechts 14 kilometer afstand in de Elzas. Dit betekent dat u Lörrach vanaf de luchthaven in de kortst mogelijke tijd kunt bereiken met een huurauto van een autoverhuurbedrijf. Via ons portaal vindt u gegarandeerd ook een autoverhuurbedrijf dat goedkope huurauto's aanbiedt en waar u uw huurauto direct op de luchthaven kunt afhalen. Wanneer u via ons een auto huurt op het vliegveld, ontvangt u aanbiedingen die gunstig zijn en alle vragen over de verzekering en borg verduidelijken.

In de herfst en winter met een huurauto door Lörrach en omgevingMenu-Entry

Gezicht op Lörrach in de winter

In de herfst daalt de temperatuur weer en bereidt u zich voor op de komende winter. De winter betekent dat het kerstseizoen weer begint en je eindelijk weer kunt uitkijken naar de sneeuw. In Lörrach kunt u in de herfst een mooie wandeling door het herfstpark in het Grüttse landschapspark boeken. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met de plantenwereld en de Grüttersee in de groene oase met sportfaciliteiten, speeltuinen en barbecueplaatsen. Overigens vindt u niet alleen inheemse maar ook exotische struiken en bomen.
Maar Lörrach is niet alleen mooi in de herfst maar ook in de winter en is ook een wintertoeristisch paradijs. Hier vindt u een gevarieerd aanbod als u een recreatieve sportman/vrouw of actieve vakantieganger bent. Er zijn ongeveer 20 winterwandelingen, 3 rodelbanen, 21 skitochten en nog veel meer. U kunt zich ook verheugen op de kerstmarkt in Lörrach in de winter en een korte reis naar Zwitserland maken. Met een huurauto bent u volledig flexibel op de weg en hoeft u niet te wachten op het openbaar vervoer in de kou.

Met de auto naar de hoofdstad van het "Duitse Toscane

Basel Mulhouse Luchthaven Freiburg

Zodra u met een huurauto van het vliegveld op uw bestemming bent aangekomen, bevindt u zich niet voor niets in een regio die ook wel bekend staat als "Het Toscane van Duitsland". Want Lörrach is de grootste stad in het Markgräflerland, dat bekend staat om zijn bijzonder goede klimaat: de mediterrane lucht stroomt vanuit het Rhônedal via de Bourgondische poort naar het Markgräflerland. Dit zorgt voor een zeer mild klimaat met bijzonder veel zonnige dagen en de hoogste temperaturen in heel Duitsland.
Lörrach is bijzonder goed gelegen als u de regio met de auto wilt verkennen in een huurauto die op het vliegveld wordt opgehaald. Het prachtige Markgräflerland strekt zich uit van de zuidwestelijke uitlopers van het Zwarte Woud, met het schilderachtige Kandertal en Wiesental, tot aan het Oberrheintdal, waar de stad Lörrach ligt, ook wel de "hoofdstad" van de regio genoemd. Met een huurauto kunt u ook Schopfheim, de oudste stad van het Markgräflerland, zeer snel bereiken.

De stad ligt in het hart van een trinationaal Eurodistrict...

Gezicht op Lörrach

Lörrach, gelegen in het uiterste zuidwesten van Duitsland, is ook ideaal voor verdere verkenningen met een huurauto. De uitlopers van het Zwarte Woud beginnen al in het noorden van de stad, terwijl Lörrach in het zuiden direct aan Zwitserland grenst. Het is zeker de moeite waard om hier een huurauto te huren. Want met de auto bent u in een mum van tijd in het Rijndal en in de steden Weil am Rhein en Basel. U vindt gegarandeerd een autoverhuurbedrijf dat u via ons online platform een geschikte huurauto aanbiedt tegen een redelijke prijs.
Lörrach ligt op minder dan vijf kilometer afstand van de grensdriehoek Duitsland-Frankrijk-Zwitserland en behoort tot de driehoek Eurodistrict Bazel. Dit heeft het grote voordeel dat de stad, die ongeveer 50.000 inwoners telt en slechts een middelgrote stad is, direct verbonden is met een internationale luchthaven.
Naast romantische landschappen heeft het ook een stedelijke flair. Het Eurodistrict Bazel heeft bijna 830.000 inwoners. Als u een auto huurt via het MietwagenCheck portaal in een lokaal autoverhuurbedrijf, bent u zeer snel in de Franse stad Mulhouse en in de Duitse stad Freiburg.

Lörrach Highlights: Welke huurwagenbestemmingen zijn er in en rond Lörrach te ontdekken?

Gezicht op Lörrach 's nachts
 • Kasteel Rötteln
 • Oude marktplaats
 • Nieuwe marktplaats
 • Lörrach Castle Yard
 • Museum van de drie landen
 • Stichting Beeldhouwer Rudolf Scheurer
 • Szczecin Kasteel
 • Rosenfels Park
 • Hefboompark
 • Grütt Landschapspark
Romantisch kasteel Rötteln
Kasteel Rötteln in Lörrach

Het gevarieerde aanbod van deze regio omvat talrijke bezienswaardigheden, die gemakkelijk te bereiken zijn met een huurauto van een autoverhuurbedrijf. Het herkenningspunt van Lörrach is bijzonder opvallend: de burcht Rötteln. Het is een van de grootste kasteelcomplexen in het zuiden van Baden. Vanaf het kasteel, dat op een berg ligt, heeft u een fantastisch uitzicht op Lörrach met zijn omliggende gemeenten en op Bazel in Zwitserland.
De eerste gedocumenteerde vermelding van de burcht Rötteln dateert uit 1259, waarbij de oudste delen van de burcht waarschijnlijk uit het begin van de 11e eeuw stammen. Vernietigd en in verval, werden de overblijfselen van het kasteel in de 20e eeuw veiliggesteld en gedeeltelijk gereconstrueerd. Van half maart tot eind oktober is kasteel Rötteln ook van binnenuit te bezichtigen.

De oude en de nieuwe markt
Gebouw in Lörrach

De speciale aanbiedingen van Lörrach omvatten ook een voetgangerszone die centraal gelegen is rond de Oude Markt. Op sommige plaatsen, zoals de Kirchenstraße, vindt u nog steeds gestandaardiseerde "modelhuizen" uit 1756. Het oude marktplein is ook een ideaal vertrekpunt voor het verkennen van de Lörrach-sculpturenroute. Het biedt 22 stations met fantasievolle fonteinen en sculpturen.
Ten westen van de Oude Markt ligt het Nieuwe Marktplein van Lörrach, dat vooral bekend is om zijn weekmarkt: de weekmarkt van Lörrach bestaat al sinds het begin van de 15e eeuw en staat bekend als een van de grootste en mooiste weekmarkten in de hele regio. Een grote verscheidenheid aan aanbiedingen zijn hier verleidelijk op dinsdag, donderdag en zaterdag.
Hieronder vallen typische producten uit de regio, die meestal door de producenten zelf te koop worden aangeboden. Hier vindt u vers fruit en groente, heerlijk brood en goede taarten, alcoholische dranken en bloemen. Daarnaast zijn er meestal ook regionale specialiteiten, zoals kaas, vlees, pasta, champignons en jam. Vanwege het unieke klimaat worden ook lokaal geteelde perziken, artisjokken en aubergines aangeboden.

Kastelen en parken in Lörrach
Wijnveld in Lörrach

Eigenlijk is alleen de naam "Stettener Schlösschen" een kasteel. Dit voormalige herenhuis in renaissancestijl uit de 17e eeuw met zijn opvallende trappentoren, laatgotische bouwelementen en kleine parkje is echter zeer de moeite waard om te bezoeken.
Vanaf het vliegveld kunt u ook met de auto zeer snel een van de Lörrach parken bereiken. Een van deze parken is het Rosenfels-Park in het zuiden van Lörrach. Dit park omvat de in 1876 gebouwde Villa Rosenfels, een kleine dierentuin en een concertgebouw uit 1965, de tweede locatie van het populaire Lörrach-stemfeest, naast het Oude Marktplein.
Het Hebelpark is zeer gunstig gelegen direct in het centrum van de stad. Het werd volledig herbouwd in 2016 en herbergt een groot standbeeld van de regionale dichter Johann Peter Hebel, evenals de Villa Aichele.
Met een huurauto kunt u ook het Grütt landschapspark, dat ter gelegenheid van de State Garden Show van 1983 werd opgericht, zeer snel bereiken. Dit park is het grootste groene gebied in Lörrach. Het omvat het kleine Grüttmeer, een beekje dat door het hele park loopt en een rozentuin.

Borg, verzekering en eenrichtingsverhuurMenu-Entry

Bazel aan de Rijn, bij Lörrach

Bazel aan de Rijn, bij Lörrach

Wanneer u een auto bij ons huurt, kunt u uiteraard een volledig dekkende verzekering zonder eigen risico afsluiten, die ook geldt voor een eventuele extra bestuurder. De vele aantrekkelijke aanbiedingen omvatten niet alleen een volledige verzekering zonder eigen risico, waarin ook de extra bestuurder is inbegrepen, maar ook de mogelijkheid van een enkele reis.
Als u met de gehuurde auto een rondreis wilt maken, kunt u de auto met een eenrichtingsverhuur comfortabel op het vliegveld ophalen en later in Lörrach of een andere stad afzetten. Ons portaal toont u vele aantrekkelijke aanbiedingen voor het huren van een auto, zoals de eenrichtingsverhuur, een verzekering met volledige dekking zonder eigen risico, zelfs voor een extra bestuurder. Bij ons krijgt u alle vragen over verzekering en borg, een extra bestuurder en u krijgt gegarandeerd een huurauto voor Lörrach die aan al uw eisen voldoet en die ook nog eens goedkoop is.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders