Huurauto Lörrach

Huurauto Lörrach vanaf 26 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Huurauto Lörrach: Ontdek Baden-Württemberg per auto

De Zuid-Badense stad Lörrach ligt in een schilderachtige omgeving in Marktgräflerland. Tegelijkertijd maakt de stad deel uit van de trinationale metropool Bazel. De EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg ligt op slechts 14 kilometer afstand in de Elzas. Daarom kunt u Lörrach vanaf het vliegveld in zeer korte tijd bereiken met een huurauto van een autoverhuurbedrijf. Aankomst EuroAirport Bazel Mulhouse Freiburg

Met de auto naar de hoofdstad van "Duits Toscane".

Zodra u op uw bestemming van de luchthaven met een huurauto bent aangekomen, bevindt u zich in een regio die om goede redenen bekend staat als "Toscane van Duitsland". Lörrach is de grootste stad in het Markgräflerland, dat bekend staat om zijn bijzonder gunstige klimaat: de mediterrane lucht stroomt van het Rhônedal via de Bourgondische poort naar het Markgräflerland. Dit zorgt voor een zeer mild klimaat met bijzonder veel zonnige dagen en de hoogste temperaturen in heel Duitsland.

Lörrach is bijzonder gunstig gelegen als u de regio met de auto wilt verkennen met een huurauto die op de luchthaven wordt opgehaald. Het prachtige Markgräflerland strekt zich uit van de zuidwestelijke uitlopers van het Zwarte Woud, met het schilderachtige Kandertal en het Wiesental, tot aan het Bovenrijnendal, waarin de stad Lörrach ligt, die ook wel de "hoofdstad" van de regio wordt genoemd. Met een huurauto bent u van daaruit ook zeer snel in Schopfheim, de oudste stad van het Markgräflerland.

De stad ligt in het hart van een trinationale Eurodistrict...

Lörrach, gelegen in het uiterste zuidwesten van Duitsland, is ook ideaal voor verdere verkenningen per huurauto. In het noorden van de stad beginnen de uitlopers van het Zwarte Woud al, in het zuiden grenst Lörrach direct aan Zwitserland. Het is zeker de moeite waard om hier een auto te huren. Want met de auto bent u in een mum van tijd in het Rijndal en in de steden Weil am Rhein en Basel. Via ons online platform vindt u gegarandeerd een autoverhuurbedrijf dat u een geschikte huurauto aanbiedt, die ook nog eens goedkoop is.

Lörrach ligt op minder dan vijf kilometer van het drielandenpunt Duitsland, Frankrijk en Zwitserland en maakt deel uit van het trinationale Eurodistrict Bazel en de regio TriThena. Dit heeft het grote voordeel dat de enige middelgrote stad met ongeveer 50.000 inwoners direct verbonden is met een internationale luchthaven.

Naast romantische landschappen is hier ook een stedelijke flair te vinden. Het Eurodistrict Bazel heeft iets minder dan 830.000 inwoners. Als u een auto huurt via het MietwagenCheck portaal bij een lokaal autoverhuurbedrijf, bent u ook zeer snel in de Franse stad Mulhouse en in de Duitse stad Freiburg.

Welke huurautobestemmingen zijn er in en rond Lörrach te ontdekken?

Spannende bestemmingen in en rond Lörrach Afstand tot het centrum van de stad
Kasteel Rötteln 3,8 km
Oude markt 1,4 km
Nieuwe markt 1,8 km
Binnenplaats van het kasteel Lörrach 1,7 km
drielandenmuseum 1,5 km
Beeldhouwer Rudolf Scheurer Stichting 3,7 km
Kasteel van Stetten 113 km
Rosenfels Park 1,5 km
hendelpark 1,2 km
Grütt Landschapspark Grütt 2,2 km

Met de huurauto naar het romantische kasteel Rötteln

Kasteel Rötteln in Lörrach De vele aanbiedingen van deze regio omvatten tal van bezienswaardigheden die met een huurauto vanuit een huurauto uitstekend te bereiken zijn. Opvallend is vooral het herkenningspunt van Lörrach: de burcht Rötteln. Dit is een van de grootste kastelen in Zuid-Baden. Vanaf het kasteel, gelegen op een berg, heeft u een fantastisch uitzicht op Lörrach met de omliggende gemeenten en op Bazel in Zwitserland.

De eerste documentaire over de burcht Rötteln dateert van 1259. Waarschijnlijk gaan de oudste delen van de burcht terug tot het begin van de 11e eeuw. De overblijfselen van het kasteel werden in de 20e eeuw in de tussentijd vernield en vergaan en in delen gereconstrueerd. Van half maart tot eind oktober is Burg Rötteln ook van binnenuit te bezoeken.

Lörracher Highlights: De oude en de nieuwe marktplaatsen

Lörrach's speciale aanbiedingen omvatten ook een voetgangerszone centraal gelegen rond de oude markt. Op sommige plaatsen, zoals in de Kirchenstraße, zijn er nog steeds gestandaardiseerde "modelwoningen" uit 1756. Het oude marktplein is ook een ideaal vertrekpunt om de Lörrach-sculpturenroute te verkennen. Het biedt 22 stations met fantasierijke fonteinen en sculpturen.

De Neuer Marktplatz van Lörrach ligt ten westen van de oude markt. Deze is vooral bekend om zijn wekelijkse markt: De Lörrach weekmarkt bestaat sinds het begin van de 15e eeuw en staat bekend als een van de grootste en mooiste weekmarkten in de hele regio. Op dinsdag, donderdag en zaterdag is een breed aanbod verleidelijk.

Hiertoe behoren typische producten uit de regio, die gewoonlijk door de producent zelf te koop worden aangeboden. Hier vindt u verse groenten en fruit, heerlijk brood en gebak, alcoholische dranken en bloemen. Daarnaast zijn er ook regionale specialiteiten zoals kaas, vlees, pasta, champignons en jam. Door het unieke gunstige klimaat zijn er ook lokaal geproduceerde perziken, artisjokken en aubergines in het aanbod opgenomen.

Speciale aanbiedingen voor kunst en cultuur in Lörrach

De Burghof Lörrach is bijzonder gunstig gelegen in het centrum van de stad. Dit multifunctionele cultuur- en evenementencentrum biedt een breed scala aan diensten zoals conferenties, concerten, theater en andere culturele evenementen. Hier vindt u ook het informatiecentrum van Lörrach.

Ook het Dreiländermuseum in Lörrach is een bezoek waard. Naast wisselende interessante speciale tentoonstellingen biedt dit ook een permanente tentoonstelling over de geschiedenis en het heden van de regio, die drie landen omvat.

Met de auto bent u ook snel bij de Bildhauer Rudolf Scheurer Stichting in de wijk Brombach. Dit museum toont beelden, reliëfs en grafiek van Rudolf Scheurer. Er is ook een kunstmuseum met werken van de Lörrach-schilder Paul Ibenthaler.

Met de huurauto naar kastelen en parken in Lörrach

De "Stettener Schlösschen" is eigenlijk slechts een kasteel bij naam. Maar dit voormalige renaissancistische landhuis uit de 17e eeuw is zeker een bezoek waard met zijn opvallende trappentoren, laatgotische bouwelementen en kleine park.

Vanaf de luchthaven kunt u ook zeer snel met de auto een van de Lörrach parken bereiken. Een daarvan is het Rosenfels-Park in het zuiden van Lörrach. Dit park omvat de Villa Rosenfels (gebouwd in 1876), een kleine dierentuin en een concertschelp uit 1965. Deze concertschelp is de tweede locatie van het populaire Lörrach Stemmenfestival na de Oude Markt.

Het Hebelpark is zeer gunstig gelegen in het centrum van de stad. Deze werd in 2016 volledig herbouwd en herbergt een groot standbeeld van de regionale dichter Johann Peter Hebel en de Villa Aichele.

Met de huurauto bent u ook zeer snel in het landschapspark Grütt, dat ter gelegenheid van de nationale tuinbouwtentoonstelling van 1983 in het leven werd geroepen. Dit park is het grootste groene gebied in Lörrach. Het kleine Grüttmeer, een beekje dat door het hele park stroomt en een rozentuin horen erbij.

Borgsom, volledige uitgebreide verzekering zonder eigen risico en eenrichtingsverhuur

Lörrach is gemakkelijk te bereiken vanaf de luchthaven Basel Mulhouse Freiburg. Ons portaal garandeert ook dat u een goedkoop autoverhuurbedrijf vindt waar u uw huurauto direct op de luchthaven kunt ophalen. Als u via ons een auto huurt op de luchthaven, krijgt u goedkope aanbiedingen die alle vragen over verzekering en borg verhelderen.

Als u bij ons een auto huurt, kunt u uiteraard een volledige verzekering zonder eigen risico afsluiten, wat ook geldt voor een eventuele extra bestuurder. U ontvangt een geschikte huurauto op de luchthaven. De vele aantrekkelijke aanbiedingen omvatten niet alleen een volledig uitgebreide verzekering zonder eigen risico, die ook de extra bestuurder omvat, maar ook de mogelijkheid van een eenrichtingsverhuur en verduidelijking van de kwestie van een aanbetaling.

Als u een heen- en terugreis met de gehuurde auto wilt maken, kunt u deze comfortabel ophalen op het vliegveld met een eenrichtingsverhuur en later in Lörrach of een andere stad afzetten. Ons portaal toont u vele aantrekkelijke aanbiedingen voor het huren van een auto, zoals de eenrichtingsverhuur, een verzekering met uitgebreide dekking zonder eigen risico, zelfs voor een extra bestuurder. Bij ons verduidelijkt u alle vragen over verzekering en borg, een extra chauffeur en krijgt u gegarandeerd een huurauto voor Lörrach, die aan al uw eisen voldoet en die bovendien gunstig is.

Gratis reizen met de auto, ook over de Zwitserse grens

Lörrach ligt in een douanegrensdistrict. Na de toetreding van Zwitserland tot het Schengenakkoord op 16 oktober 2004 zijn sinds 12 december 2008 echter alleen nog maar goederencontroles aan de grens uitgevoerd, maar geen personencontroles meer. Controleer echter vooraf of uw individuele huurauto ook geschikt is voor een grenspassage. U vindt de relevante bepalingen in hun contractvoorwaarden.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Uw voordelen met Driveboo

  • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
  • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
  • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
  • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
  • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
  • Express Service en lange termijn verhuur
  • Goedkoop busjes huren
  • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
  • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders