Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg (Zwitserland)

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg (Zwitserland)

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 79 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. VOLKSWAGEN POLO
5 Dagen van 29.07 - 03.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 86 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
5 Dagen van 29.07 - 03.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 89 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. VOLKSWAGEN POLO
5 Dagen van 29.07 - 03.08.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur Basel Mulhouse Freiburg Luchthaven (BSL)

Huur een auto direct op de luchthaven Euroairport Basel Mulhouse Freiburg (BSL) of online via MietwagenCheck voordat u op reis gaat. Met de prijsvergelijking op onze site kunt u alle aanbiedingen van de vijf grootste autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Bazel vergelijken, een voertuig naar keuze kiezen en het op de luchthaven reserveren. Zo kunt u uw huurauto na de landing zonder veel tijdverlies ophalen en flexibel aan uw vakantie beginnen. Boek vroeg en u hebt de ruimste keuze en de beste prijzen.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Basel BSL

De informatiebalies van de autoverhuurbedrijven op de Euroairport Basel Mulhouse bevinden zich in de terminal, zowel aan de Zwitserse als aan de Franse kant, in de aankomsthal op de 2e verdieping.

  • Avis
  • Begroting
  • Onderneming
  • Europcar
  • Hertz

Autoverhuur op de luchthaven van Basel - De benzinestations in de omgeving

Benzinestation Afstand van de luchthaven van Bazel
Tamoil, Basel Luchthaven Sector Frankrijk Parkeren F6, Sector Zwitserland Parkeren S3
TOTAL, Saint-Louis 3,7 km
Shell, Basel luchthaven weg 5,5 km

De regeling voor vol/vol tanken wordt als de eerlijkste beschouwd. Je neemt de huurauto over met een volle tank en brengt hem terug met een volle tank. U betaalt alleen voor de brandstof die u daadwerkelijk hebt verbruikt.

Interessante feiten over de luchthaven Basel

EuroAirport is gelegen op Frans grondgebied, maar geniet een bi-nationale status op grond van een Frans-Zwitsers verdrag en heeft een Zwitserse douane-sector. Het is bereikbaar via de Franse snelweg A35 of een belastingvrije weg vanuit Basel. De internationale luchthaven is een van de drie zogenaamde nationale luchthavens in Zwitserland, samen met Zürich en Genève. Het biedt gratis Wifi en het bezoekersterras, evenals de Zwitserse en Franse gastronomie, nodigen uit om te blijven hangen. Natuurlijk vindt u er ook verschillende winkels, boetiekjes en winkeltjes die uw wachttijd aanzienlijk verkorten met een wandelingetje.

Met een huurauto van Basel Luchthaven naar de omgeving

Ontdek vanaf de Euroairport Basel in het grensgebied van de drie landen Zwitserland, Duitsland en Frankrijk, het hart van Europa.

Plaatsnaam Afstand tot de luchthaven BSL Reistijd
Bazel (CH) 7 km 13 minuten
Colmar (FR) 40 km 40 minuten.
Freiburg (DE) 76 km 50 minuten
Bern (CH) 104 km 1 uur en 15 minuten.
Straatsburg (FR) 130 km 1 uur en 20 minuten.

Met een huurauto op rondreis in de grensstreek

Basel-Mulhouse-Freiburg Airport is het perfecte vertrekpunt voor een reis met uw huurauto naar de prachtige regio's in het drielandenpunt, zoals de Elzas, de Alpen en het Zwarte Woud.

  • Begin in Basel, de derde grootste stad van Zwitserland, met 40 musea een traktatie voor kunstliefhebbers, een verscheidenheid aan evenementen en attracties, en een spannend contrast van meer dan 2.000 jaar geschiedenis en moderne architectuur. De kathedraal in romaanse en gotische stijl van Bazel is het herkenningspunt van de stad en de Pfalz, zoals het terras boven de Rijn wordt genoemd, is het populairste uitkijkpunt. Wandel over het marktplein met zijn imposante rode stadhuis en bezoek de Spalentor, een van de drie stadspoorten. De Mittlere Brücke is een van de oudste Rijnovergangen tussen het Bodenmeer en de Noordzee. Bewonder moderne architectuur van grote architecten als Richard Meier of Mario Botta en grote musea als de Fondation Beyler, Museum Tinguely, Spielzeug Welten Museum Basel en nog veel meer.
  • In de Elzas vindt u topwijnen, culinaire hoogtepunten als Kouglof, Baeckeofe, Flammekueche of Kruidkoek, bijzonder leuk om te zien in het Musée du Pain d'Epices et de l'Art Populaire, en naast de steden Colmar en Straatsburg ontdekt u vele kleine dorpjes met een onweerstaanbare charme, zoals Eguisheim, Kaysersberg of Ribeaville.
  • Het Zwarte Woud met zijn dichte altijd groene bossen, Schwarzwälder huizen, koekoeksklokken en Bollen mutsen biedt u een afwisselende vakantiebelevenis zoals wandelen, een stedentrip in Freiburg of u gaat met uw huurauto op pad op het spoor van de Duitse Klokkenroute. De prachtige route, bekroond als Europese Route van het Industrieel Erfgoed, voert u door 25 steden in het Zwarte Woud en verschillende klokkenmusea.

Maak in de herfst met uw huurauto een culinaire reis door de Elzas. De Elzas-wijnroute slingert zich 170 kilometer vanaf het vliegveld van Bazel van Thann, de zuidelijkste en steilste wijngaard van de Elzas, via kasteel Hohlandsberg, Colmar, Ribeauvillé, Marlenheim naar Wissembourg in het noorden van de Elzas.

Het hoogtepunt van het jaar zijn de "drey scheenschte Dääg". Ze beginnen in Bazel op de maandag na Aswoensdag met de ochtendgrap om vier uur 's morgens en eindigen op donderdag opnieuw om vier uur 's morgens met de slotgrap. Vanwege zijn unieke karakter staat de Bazelse Fasnacht op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en vooral de ochtendstoet is een van de indrukwekkendste ervaringen die u tijdens de Fasnacht zult meemaken, wanneer duizenden vermomde pijpers en trommelaars met hun lantaarns door het donkere stadscentrum paraderen en dit veranderen in een kleurrijke zee van lichtjes. Laat u meeslepen door deze unieke drukte en warm u op met traditionele meelsoep, kaas en uienwafels.

Driveboo Tip:

Bij de Basler Fasnacht dragen alleen de actieve Fasnächtler kostuums, niet de toeschouwers. Het gebruik van zaklampen wordt afgekeurd tijdens de ochtendgrap. Gemaskerde Fasnächtler mogen niet met Räppli (confetti) bekogeld worden, het kan de ademhaling onder de larve (masker) aanzienlijk bemoeilijken.

Vanaf de luchthaven Basel Mulhouse kunt u met uw huurauto comfortabel en in relatief korte tijd de mooiste skigebieden van Zwitserland bereiken.

  • Engelberg: 140 km van de luchthaven Basel Mulhouse. Vanaf de 3.215 m hoge Titlis, spurt u over de 12 km lange skipiste (de langste in de Alpen) naar beneden naar Engelberg.
  • Jungfrau-regio: op 173 km in het Berner Oberland. Hier heeft u een prachtig uitzicht op de Eiger, Mönch en Jungfrau.
  • Zermatt: 230 km afstand. Nummer 1 aan de voet van de wereldberoemde Matterhorn.
  • Les 4 Vallées: op 260 km afstand. Met 410 kilometer aan pistes is het gevarieerd en niet overvol door zijn uitgestrektheid. Er wordt hier Frans gesproken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat