Auto huren Libanon

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Scroll
Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Scroll
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Libanon: De populairste autohuur bestemmingen

Avontuur Libanon met een huurauto

Libanon klinkt misschien niet als de typische bestemming voor een road trip met een huurauto. Maar wie het avontuur waagt, beleeft een kosmopolitisch en modern land aan de Middellandse Zee. Ontdek historische plaatsen, besneeuwde bergen, zee, bars en nog veel meer in Libanon met een huurauto. U zult blij zijn als u door het land reist in een huurauto en de vriendelijke lokale bevolking leert kennen. Vind het juiste voertuig voor uw Libanon avontuur bij Car RentalCheck. Vergelijk de prijzen van autoverhuurbedrijven en boek uw huurauto in Libanon tegen de beste prijs.

Uitzicht over Harissa, Libanon

Uitzicht over Harissa, Libanon

Onderweg in Tripoli

Onderweg in Tripoli

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Libanon?

Aangezien u waarschijnlijk met het vliegtuig naar Libanon reist, is het zinvol om uw huurauto direct op de luchthaven van Beiroet op te halen. Zo bent u vanaf het begin mobiel in Libanon. Als alternatief kunt u de auto van uw keuze ook ophalen bij autoverhuurbedrijven in deze steden:

Met de huurauto naar de bezienswaardigheden van Libanon

Stap in uw huurauto en ontdek deze spectaculaire hoogtepunten in Libanon:

bestemming voor een dagtocht Afstand van Beiroet Luchthaven reistijd
Tempel van Bacchus, Baalbek 87 km 1 uur 55 min.
Wadi Qadisha 105 km 2 u 5 min.
Mzaar Kfardebisch 58 km 1 uur 25 min.
Baatara Kloof Waterval 78 km 1 uur 45 min.
Raouche rotsen 12 km 20 min

Tips voor het verkeer in Libanon

Ontdek Libanon met een huurauto

Ontdek Libanon met een huurauto

Als u in Libanon met een huurauto reist, moet u niet worden afgeschrikt door de rijstijl van de lokale bevolking. Er wordt getoeterd, verkeersregels worden genegeerd en verkeerslichten worden soms volledig genegeerd. Wees dus altijd zeer oplettend als je met een huurauto door de straten van Libanon rijdt.

Het is het beste om een volledige uitgebreide verzekering af te sluiten zonder eigen risico voor uw huurauto. Zo bent u ook perfect beschermd in geval van schade en kunt u zonder stress genieten van uw reis door Libanon.