Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Rafik Hariri International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor de Rafik Hariri International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Rafik Hariri International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Rafik Hariri International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 28 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Hyundai I10
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto

In de winter kent Libanon nog milde temperaturen, zodat u ook tijdens uw reis met een huurauto mooie indrukken kunt opdoen. Haal het voertuig direct op de luchthaven van Beiroet op en kijk uit naar uw vakantie door Libanon. Met een huurauto reist u altijd flexibel en onafhankelijk en kunt u uw eigen route uitstippelen.

Ontdek Libanon - Autoverhuur op de luchthaven van Beiroet

Uitzicht op Beiroet

Maak gebruik van onze online prijsvergelijking en vind de beste prijs voor elke huurauto in Beiroet Luchthaven. Reis onafhankelijk en flexibel met een huurauto vanaf de luchthaven van Beiroet en ontdek de schoonheid van het land. Door online te boeken, kunt u zich verzekeren van de goedkoopste aanbieding op het vergelijkingsportaal en genieten van een perfecte vakantie.

In het voorjaar door Beiroet en omgeving met een huurauto

In het voorjaar zijn de temperaturen nog niet al te hoog in Beiroet, zodat u gemakkelijk een auto kunt huren en daarmee de omgeving kunt verkennen. Ontdek de volgende plaatsen en ervaar de Libanese cultuur op uw eigen houtje.

Jounieh

Slechts ongeveer 80 kilometer ten noorden van Beiroet ligt Jounieh. Perfect voor een dagtrip met een huurauto. Normaal gesproken is de stad in slechts 45 minuten te bereiken. Helaas zijn er echter vaak files op de route tussen Beiroet en Jounieh. Tijdens uw autohuur in Libanon mag u de Jounieh Teleferique niet missen. Het is een van de meest bezochte kabelbanen in de wereld. Een spectaculair uitzicht wacht op u vanaf de top. Vlakbij Jounieh is ook de Jeita Grotto. Aangezien de afstand niet ver is, kan dit gemakkelijk worden gecombineerd tot een dagtocht met een huurauto.

Jounieh Ropeway

Jounieh Kabelbaan

Haven van Byblos

Haven van Byblos

Byblos

Dit stadje is een van de oudste bewoonde plaatsen op aarde en was reeds in het 3e millennium v. Chr. een belangrijke havenstad. Vanuit Beiroet duurt het maar 1,5 uur om de vele leuke straatjes en restaurant jes te verkennen. Een echt charmante flair als u de grote stad wilt ontvluchten met een huurauto.

Rond Beiroet Luchthaven BEY

In de hoofdterminal bevinden zich de meeste belastingvrije winkels, enkele andere winkels, een restaurant en de lounges. De hoofdterminal heeft vier verdiepingen, waaronder de begane grond, waar zich de aankomsthal bevindt, en een belastingvrije winkel voor aankomende passagiers naast de bagageband. Het openbare gedeelte van de hoofdterminal heeft de gebruikelijke wachtruimten, diverse cafés en een restaurant. Op niveau 2 bevinden zich de vertrekruimte, de veiligheidscontrole en de check-in. Op niveau 3 bevinden zich de lounges van de afzonderlijke luchtvaartmaatschappijen. Bovendien zijn hier gebedsruimten en een restaurant met een prachtig uitzicht op de landingsbaan. Niveau 4 is niet toegankelijk voor het publiek of de passagiers en huisvest voornamelijk de kantoren van de luchthaven.

Panorama van Beiroet
Passagiersterminal

De terminal van de luchthaven van Beiroet bestaat uit twee gebouwen, de oost- en westvleugel, die met elkaar verbonden zijn door de hoofdterminal en een U-vormig gebouw vormen. De moderne terminal bestaat uit 23 gates, waarvan 21 met directe toegang tot het vliegtuig. Roken is verboden in bijna alle ruimten in de terminal, op enkele uitzonderingen na.

De juiste huurauto voor u op Beiroet luchthaven

Beiroet Luchthaven

U vindt de volgende autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Beiroet, onder andere:

  • Dealers
  • Hertz
  • Avis
  • Begroting
  • Nationaal
  • Stadsauto
  • Europcar

Diensten en faciliteiten op de luchthaven

Klein steegje in Beiroet

De luchthaven beschikt over alle typische faciliteiten voor reizigers, waaronder belastingvrije winkels, cafés, restaurants, banken, postkantoor, gebedsruimten en een toeristisch informatiecentrum. Op de hele luchthaven is WiFi beschikbaar, dat de eerste 30 minuten gratis is. De luchthaven beschikt over drie lounges voor premium passagiers, alle gelegen op de tussenverdieping van de hoofdterminal, boven de duty-free zone, in de vertrekhal. Er is ook een café in de oostelijke en westelijke vleugels van het vertrekgebied, net na het passeren van de douane. Het is de bedoeling dat er in de nabije toekomst nog meer restaurants en cafés worden geopend. De onlangs vernieuwde belastingvrije zone heeft een grote winkelruimte, waaronder twee winkels in de aankomstzone. Alle aankopen van passagiers zijn vrijgesteld van de normale belastingen en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en een besparing ten opzichte van de binnenlandse prijzen.

Vervoer van en naar Beiroet Luchthaven BEY

Zicht op Beiroet bij nacht

Een taxidienst is beschikbaar op de luchthaven. Gecertificeerde taxi's wachten naast de terminal bij de uitgang van de aankomsthal en zijn te herkennen aan het luchthavenlogo op de zijkant. Aangezien deze taxi's door de luchthavenexploitant worden geregeld, hebben zij een standaard en officieel tarief. Gewone taxi's zijn ook beschikbaar, maar over de prijs moet onderhandeld worden.

Uw aankomst op de luchthaven van Beiroet en in Libanon

Kathedraal en moskee in Beiroet

Bezoekers aan Libanon moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort en een Libanees visum. De visa worden verstrekt door de Libanese diplomatieke missies in het buitenland. Toeristen uit USA, Europese en sommige Arabische landen kunnen bij aankomst op de luchthaven of aan de Libanese grens een visum krijgen.
Het inchecken van bagage gaat snel en efficiënt. Alle persoonlijke bezittingen die gewoonlijk worden vervoerd, zijn vrijgesteld van de douane.
De meeste grote steden in de wereld zijn via luchtroutes verbonden met Beiroet. Beirut International Airport BEY ligt in Khaldeh, op slechts 7 km van Beiroet. De luchthaven wordt gebruikt door vele internationale luchtvaartmaatschappijen en door de nationale luchtvaartmaatschappij Middle East Airlines. Bovendien verbinden verschillende scheepvaartlijnen de havens van Beiroet, Jounieh en Tripoli met de rest van de wereld.

Klimaattabel van Beiroet

Een klimaattabel maakt het meestal gemakkelijker om te beslissen wanneer u naar een bepaald land moet reizen. Natuurlijk is het de moeite waard om op elk moment van het jaar een huurauto te boeken, omdat dit altijd voordelen biedt, maar wij hebben toch een klimaattabel van Beiroet samengesteld om uw beslissing te vergemakkelijken.

Panorama van Beiroet
Maand Jan Feb Mar Apr Mei Jun Juli Aug. Sep Okt Nov. Dec
Max. Temperatuur in °C 16 17 19 21 26 29 31 32 30 27 23 19 24
Min. temperatuur in °C 11 11 12 15 18 21 23 24 24 20 16 14 17
Zonuren per dag 4 7 6 8 10 13 12 11 9 8 7 5 8
Regenachtige dagen 15 12 9 5 2 0 0 0 1 4 8 12 5
Watertemperatuur in °C 17 17 16 18 21 24 27 26 28 25 22 19 21

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat