Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Lihue Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 145 beoordelingen voor de Lihue Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Lihue Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Lihue Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 51 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Ford Focus
7 Dagen van 24.07 - 31.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 55 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
7 Dagen van 24.07 - 31.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 51 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Hyundai Veloster
7 Dagen van 24.07 - 31.07.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Lihue Airport

Breng de zomer door met autohuur in Lihue op Kauai, Hawaii. Vanaf de luchthaven van Lihue kunt u het eiland uitstekend verkennen met uw eigen huurauto. Kijk uit naar de ongelooflijk gevarieerde natuur als u Kauai verkent met uw huurauto in Lihue. Ga naar je favoriete strand of maak een lange wandeltocht in de bergen. Het is een leuke manier om de zomer door te brengen.

autoverhuur op Kauai Island Luchthaven LIH

Vliegtuig boven Hawaii

Vliegtuig boven Hawaii

Wanneer u naar Hawaii reist, is het de moeite waard om een goedkope huurauto te boeken bij een lokaal autoverhuurbedrijf voordat u aan uw reis begint door de prijzen te vergelijken . Haal de huurauto direct na aankomst op de luchthaven van Kauai op. Kauai, het noordelijkste van de Hawaïaanse eilanden, wordt ook wel het "Eiland van de Tuinen" genoemd en ligt ongeveer 4.000 kilometer van de Amerikaanse westkust in de Stille Oceaan. Het kleine eiland is slechts ongeveer 45 kilometer breed en 60 kilometer lang en dus gemakkelijk te beheren. Met een huurauto, die u via de prijsvergelijking op internet goedkoop van tevoren bij een autoverhuurbedrijf kunt huren, heeft u dus de mogelijkheid om alle natuurwonderen van dichtbij te beleven.

De internationale luchthaven Lihue LIH van Kauai

De luchthaven Lihue LIH op Kauai is de internationale luchthaven van het Hawaïaanse eiland Kauai en ligt aan de zuidoostkust. Binnenlandse en buitenlandse vluchten, evenals vrachtvliegtuigen en helikopters van plaatselijke touroperators stijgen op en landen op de luchthaven LIH . Om te voorkomen dat u bij aankomst geld moet wisselen, is er ook de mogelijkheid om de lokale valuta direct op te nemen met uw creditcard of bankpas bij de geldautomaten in de hoofdlobby van de luchthaven en in de bagagecompartimenten.

Lente doorbrengen in Lihue op Kauai

Als u in de lente graag veel zon en energie krijgt, is een reis naar Lihue op Kauai ideaal. Haal het meeste uit uw voorjaarsvakantie door een huurauto op te halen op de luchthaven van Lihue. Op die manier ben je altijd mobiel. Vlieg rond Kauai in een cabriolet en voel de lentezon op je huid. Zet de muziek harder en voel het briesje in je haar. Er is zoveel te zien en te doen in Lihue deze lente. Begin uw perfecte lente op Kauai ontspannen met een huurauto.

Van de bagageband naar de autoverhuurbalie

Onderweg op de luchthaven

Rechtstreeks van de bagageband naar de huurauto

De terminal van de luchthaven Kauai is zeer overzichtelijk. Het vliegveld is een vrij klein vliegveld. De bagageband bevindt zich rechts en links van het terminalgebouw. Hier vindt u ook de autoverhuur met het ophaalstation, waar u via de prijsvergelijker de huurauto goedkoop vooraf kunt huren. De auto wordt u direct bij aankomst op het eiland op de luchthaven ter beschikking gesteld. Zorg ervoor dat u uw creditcard bij de hand hebt om de borg voor de huurauto te betalen.

Is er een benzinestation in de buurt van de luchthaven Kauai LIH?

Benzinestation Afstand van Lihue Luchthaven LIH
Shell 1,7 mijl
Texaco 1,9 mijl
76 2,7 mijl

De verkeersverbindingen rond de luchthaven

De verkeersverbindingen rond de luchthaven van Kauai LIH zijn goed, omdat de Kuhio Highway hier direct langskomt, die u met uw huurauto in zuidelijke of noordelijke richting leidt. U komt via Ahukini Road als aanvoerweg naar de luchthaven rechtstreeks op de snelweg, die u met de huurauto naar het noorden naar Wailua en naar het zuiden naar Poipu brengt. De stad Lihue kan rechtstreeks vanaf de luchthaven worden bereikt via Ahukini Road.

Huur een auto en volg de verkeersregels op Kauai

Dit zijn enkele van de verkeersregels op Kauai met een huurauto:

  • Absoluut verplicht om een gordel te dragen
  • Rechts afslaan bij rood licht toegestaan
  • Promillegrens van 0,0 promille
  • Rechts verkeeroverheerst
  • Internationaal rijbewijs vereist
Weg langs de kust, Hawaii

Onderweg in Hawaï

Kruispunten in Hawaii

Wegverkeer in Hawaï

Het niet naleven van de gordelplicht kan tot 500,00 USD kosten. Het is ook belangrijk om op de snelheid te letten wanneer u met het autoverhuurbedrijf onderweg bent. U mag voor een rood licht rechtsaf slaan als u ervan overtuigd bent dat dit de rest van het verkeer niet zal hinderen. Houd er rekening mee dat de huurauto's op Hawaii meestal automatisch zijn. Op de USA, waartoe ook de archipel van Hawaï behoort, zult u nauwelijks schakelauto's aantreffen.

Welke plaatsen moet ik met de huurauto bezoeken?

Kunstenaars dorp Hanapepe

Het zijn niet alleen de natuurlijke attracties op Kauai die de moeite waard zijn. Zo is het kunstenaarsstadje Hanapepe aan de zuidkust een absolute must-see, vooral voor kunstkenners en kunstliefhebbers. Met de huurauto, die u vooraf goedkoop kon vinden en huren via het aanbod in de prijsvergelijking, kwam u zo snel aan over de goed uitgebouwde wegen in deze plaats.

Hanalei doordrenkt van geschiedenis

Met een auto van een autoverhuurbedrijf bent u net zo snel aan de noordkust, waar het stadje Hanalei ligt. Hier bevindt zich het Waiolo Mission House, een museum ( ) over de geschiedenis van het eiland. Niet ver van het dorp liggen de tarovelden voor de groene bergen, waar hartvormige planten groeien, die zeer indrukwekkend zijn om te zien. In een van de restaurants die hier zijn gevestigd, kunt u de specialiteit van het eiland proberen. Poi is een zoete pap gemaakt van de knollen van de taroplant.

Tarovelden in Kauai, Hawaii

Tarovelden in Kauai

Typisch eten in Kauai, Hawaii

Proef Poi

Verken het eiland met een terreinwagen als huurauto

Natuurlijk mag het landschap van het groene eiland niet worden vergeten. Want dit wordt gekenmerkt door vulkanen en biedt ook een indrukwekkend schouwspel met zijn watervallen. Zo biedt het zich op Kauai ook aan om een terreinwagen te huren over het aanbod in de prijsvergelijking goedkoop, omdat je vooral met zo'n wagen ook onbegaanbaar terrein goed kunt berijden. Dus, een of meer excursies in de indrukwekkende natuur van het eiland niets staat meer in de weg. U kunt een terreinwagen als huurauto direct bij aankomst op de luchthaven in de terminal ophalen bij het ophaalstation van de plaatselijke autoverhuur en direct vanaf de luchthaven LIH beginnen in de dichtstbijzijnde omgeving en het prachtige landschap.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat