Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Chios

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Chios
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Chios

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Chios bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 30 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Peugeot 108
11 Dagen van 24.06 - 05.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 33 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Nissan Micra
11 Dagen van 24.06 - 05.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 33 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
11 Dagen van 24.06 - 05.07.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Chios

Wilt u de zomer in Griekenland doorbrengen? Boek direct vanuit huis het juiste voertuig op het eiland Chios via MietwagenCheck. Op de luchthaven van Chios vindt u een ruim aanbod huurauto's die bij aankomst voor u klaarstaan. Ontdek Chios op eigen houtje met uw huurauto en laat u betoveren door de zomerse eilandflair in de Middellandse Zee.

Vergelijk en boek een goedkope huurauto in Chios Luchthaven

Breng herfst en winter 2020 door op Chios

Ontdek Chios

Vakanties in Chios, Griekenland, zijn altijd populair, vooral met uw eigen huurauto. De warme temperaturen en de prachtige eilanden maken het het hele jaar door tot een populaire vakantiebestemming. De bekendste eilanden van Griekenland zijn Kreta, Zakynthos, Kos, Corfu en Santorini. Een insider tip onder de Griekse eilanden is Chios. Dit eiland is bijzonder gemakkelijk te bereiken via de luchthaven van Chios. U kunt het beste een huurauto boeken, zodat u vanaf het moment dat u aankomt flexibel en onafhankelijk kunt reizen. Rijd van het vliegveld naar de mooiste stranden van het eiland. Geniet van de heerlijke Griekse keuken in een bijzonder authentieke ambiance. Wees slim en vergelijk de beste aanbiedingen voor huurauto's op ons portaal. U kunt de goedkoopste huurauto's snel en gemakkelijk vanuit huis vinden. Wij werken samen met alle autoverhuurbedrijven die op de luchthaven gevestigd zijn om u een bijzonder ruim aanbod te kunnen garanderen.

Lentekriebels op vakantie in Chios

Reis in het voorjaar naar Chios en verheug u op gevarieerde stranden, middeleeuwse dorpjes en indrukwekkende bezienswaardigheden. Chios in de lente doet je hart gegarandeerd sneller kloppen. Afhankelijk van waar u zich tijdens uw voorjaarsvakantie op Chios bevindt, kunt u zich verheugen op verschillende hoogtepunten. Het is het beste om een auto te huren om altijd flexibel te zijn. Het zuiden van Chios lonkt met geurige sinaasappel- en mandarijnboomgaarden, terwijl het noorden beter is om te wandelen. Zorg ervoor dat u uw wandelschoenen inpakt, want dit brengt u veel dichter bij de natuur. Kijk uit naar een gevarieerde reis naar Chios in de lente.

Verken het droomeiland Chios op een flexibele manier met een huurauto

Chios is een van de meest ongerepte eilanden van Griekenland. Het op vier na grootste eiland van het land geniet nog steeds de status van insidertip. Ver weg van het massatoerisme vindt u hier droomstranden, traditionele dorpen en een ruig landschap. Het eiland kan het best zelfstandig en flexibel worden verkend met een huurauto. Aangezien aanbiedingen op eilanden meestal zeldzaam zijn, raden wij u aan er een te boeken voor uw aankomst. Dit garandeert u een spannende ontdekkingsreis door deze schat van Griekenland.

Met een huurauto naar de mooiste stranden van het eiland

Naar Agia Dynami Beach met de huurauto

Met een huurauto naar Agia Dynami Beach

Zoals alle Griekse eilanden, biedt Chios prachtige stranden. De beste manier om ze te bereiken is met een huurauto. De geografische ligging van Griekenland biedt het hele jaar door warme temperaturen. Dus u kunt uitkijken naar talloze afgelegen droomstranden. Goedkope accommodatie en huurauto's zijn snel gevonden.

Wij willen u graag een overzicht geven van de top 3 stranden van het eiland:

Met een huurauto naar Agia Dynami Beach

Kristalhelder water wacht op u aan het strand van Agia Dynami. Deze prachtige baai is gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Het natuurlijke strand biedt tegen een kleine toeslag schaduwrijke zones. Het strand naar het zuiden ligt bij het mastiekdorp Olimpi. Authentieke Griekse gerechten wachten hier op u. Geniet van traditionele gerechten tegen redelijke prijzen.

Met een huurauto naar Mavra Volia strand

Het strand van Mavra Volia zou ook op uw bucketlist moeten staan. Dit strand is in vele opzichten bijzonder! Het zwarte vulkanische gesteente doet meer denken aan de prachtige Canarische Eilanden. Het water is kristalhelder, zoals het op het hele eiland is. Koele drankjes worden direct op het strand verkocht.

Met een huurauto naar Trachili Beach

Als u altijd al een afgelegen droomstrand hebt willen ervaren, moet u naar Trachili Beach gaan. Het azuurblauwe water maakt het droomlandschap compleet. Vanaf het strand kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op het eiland voor de kust.

Met een huurauto naar het UNESCO-werelderfgoed rijden

Dorpen op Chios: UNESCO-werelderfgoed

Dorpen op Chios: UNESCO-werelderfgoed

De mastiekdorpen van de stad zijn bijzonder fascinerend, ver weg van de stranden. De architectuur van de dorpen is bekroond met de status van werelderfgoed van de UNESCO. De dorpen zijn genoemd naar de grote productie van mastiek. Mastiek is een hars waarvan wordt gezegd dat het vele gezondheidsvoordelen heeft. Waarschijnlijk het mooiste dorp op Chios is Mesta. Hier moet je zeker naar de Taxiarchis kerk gaan. Dit is stiekem het herkenningspunt van het eiland Chios. Niet ver van Mesta ligt Olimpi. Hier vindt u het hierboven genoemde Agia Dynami strand. Het dorp zelf is een bezoek waard vanwege de prachtige muurschilderingen. Niet ver van het dorp is een druipsteengrot genaamd Olimpis Cave.

Alle bezienswaardigheden van Chios in één oogopslag:

  • Nea Moni
  • Chios Mastiek Museum
  • Paralia Vroulidia
  • Kasteel van Chios
  • Daskaloperta

Alles wat u moet weten over uw huurauto op Chios

Welk rijbewijs heb ik nodig voor Griekenland? Met een rijbewijs dat in de EU is afgegeven , mag u net zo goed rijden als met een internationaal rijbewijs. Een goedkope huurauto boeken is eenvoudiger dan u denkt. Via ons portaal kunt u snel de juiste begeleider voor uw droomvakantie vinden. Vergelijk direct beschikbare huurauto's tegen de beste prijzen. Naast de prijs zijn er nog andere factoren die de kwaliteit van het aanbod bepalen. Wij helpen u graag al uw vragen over huurauto's op te helderen.

Boek nuttige diensten eenvoudig & goedkoop

In het algemeen raden wij u aan altijd te kiezen voor de eerlijke tankregeling (vol/vol). Dit betekent dat u uw huurauto ophaalt met een volle tank en terugbrengt met een volle tank. U bespaart niet alleen geld, maar kunt ook meteen aan uw spannende reis beginnen. Bovendien is de service alle kilometers gratis altijd zinvol. Dit betekent dat u zonder aarzelen een rondreis over het hele eiland kunt maken. Als u in gezelschap reist, moet u een extra bestuurder overwegen. Dit voordeel geeft uw bijrijder het recht om de huurauto te besturen. Daardoor geniet hij of zij een volledige verzekeringsdekking, net als u. De registratie gebeurt op een ontspannen manier ter plaatse door het deponeren van de persoonlijke gegevens.

De juiste verzekering voor uw huurauto op Chios
Veilig op weg op Chios met een allriskverzekering

Veilig op weg op Chios met een allriskverzekering

Welke verzekering heb ik nodig voor een huurauto in Griekenland? In Griekenland heeft u, net als in Duitsland, een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering nodig. Dit is al inbegrepen in alle aanbiedingen op MietwagenCheck. Het is het beste deze verzekering te kiezen met een hoog verzekerd bedrag. Je bent nog beter af met een uitgebreide verzekering. In het ideale geval kiest u er een zonder eigen risico. Gelukkig is een uitgebreide verzekering al inbegrepen in de basisprijs van veel aanbiedingen. Optionele verzekeringen kunnen gemakkelijk op onze portal worden geboekt.

De borg voor uw huurauto op Chios
De borg voor uw huurauto op Chios

De borg voor uw huurauto op Chios eenvoudig uitgelegd

Het is heel normaal om een borgsom te betalen voor uw huurauto. De borgsom is een goede indicator van een gerenommeerd autoverhuurbedrijf. Het beschermt de tegenwaarde van de auto en stelt de autoverhuurbedrijven veilig. Gewoonlijk wordt de borgsom betaald met een creditcard . In uitzonderlijke gevallen kunt u de borg ook contant betalen. Voor alle details over uw opties verwijzen wij u naar de huurvoorwaarden van uw aanbieding.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat