Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Zakynthos

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Zakynthos
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Zakynthos

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Zakynthos bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 4 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Suzuki Swift
7 Dagen van 12.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 4 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. CitroenC1
7 Dagen van 12.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 7 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Opel Corsa
7 Dagen van 12.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto

Autohuur in Zakynthos - verken het eiland op een comfortabele manier

Met een huurauto door de straten van Zakynthos

Met een huurauto door de straten van Zakynthos

Het eiland Zakynthos behoort tot Griekenland en biedt prachtige rustige baaien en adembenemende zwemparadijzen. Het maakt deel uit van de Ionische eilanden. Het gelijknamige administratieve centrum van het eiland heeft oude tradities, wat bijvoorbeeld blijkt uit het feit dat Zakynthos lange tijd Venetiaans grondgebied was. Er zijn veel dingen op het eiland die spreken voor de Griekse cultuur, maar er is geen hectiek op het eiland. Met een huurauto, die u goedkoop kunt boeken, verkent u het eiland op een comfortabele manier. Vergelijk de prijzen om een huurauto te vinden die aan uw wensen voldoet. Neem een kijkje in de rustige dorpjes en stadjes of rijd met een huurauto naar de rustige baaien en zwemparadijzen. Tijdens een rondrit met de huurauto ervaart u de volle schoonheid van het eiland. Met een prijsvergelijking bij Driveboo komt u snel te weten waar u goedkoop uw huurauto kunt boeken en wordt uw vakantie een onvergetelijke ervaring.

Huur een auto en ontdek Zakynthos

Het eiland in Griekenland betovert bezoekers met een adembenemend mooie sfeer. Jaarlijks reizen er ongeveer twee miljoen toeristen. De helft van de bezoekers landt op de luchthaven van Zakinthos, ongeveer zes kilometer verderop. De stad Zakynthos heeft iets meer dan 10.000 inwoners in vergelijking. Natuurlijk zijn de toeristen verspreid over het eiland, dat is meer dan 400 vierkante kilometer groot en onder de meer dan 6.000 eilanden in Griekenland plaats 10 bereikt. Veel bezoekers van het eiland huren een auto om mobiel te blijven tijdens hun vakantie, want er zijn ongeveer 50 andere plaatsen in de buurt die zeker een bezoek waard zijn. Rij met uw huurauto over de betoverende berg- en kustwegen en verken de omgeving van Zakynthos. De wegen zijn zeer goed ontwikkeld en leiden van het noordelijke deel naar het zuiden naar Keri.

Geniet van prachtige stranden op Zakynthos

Kijk naar de steil aflopende kalkstenen kusten vanaf de kust van het zachte zandstrand dat tot ver in zee reikt over het hele eiland in Griekenland. Als u met uw kinderen aankomt, is het strand in Tsilivi perfect voor een familievakantie. U kunt echter ook andere plaatsen gemakkelijk met een huurauto bereiken. Duik in de golven van de zee of neem een kijkje in de vele sport- en speelmogelijkheden samen met uw kinderen. Neem een huurauto ten zuiden van Zakynthos naar het strand van Gerakas. Het behoort tot de Nationale Zee Parken en is te bewonderen in zijn oorspronkelijke pracht en praal.

Het dorp Tsilivi

Het dorp Tsilivi

Zonsondergang in Tsilivi

Zonsondergang in Tsilivi

Een rondreis met de huurauto op Zakynthos

Navagio Beach

Navagio Beach

Een retourvlucht is een echte aanrader, omdat u er alle bezienswaardigheden van het eiland kunt bezichtigen. Maak een prijsvergelijking voor de reis, zodat u de gewenste gehuurde auto gunstig boeken kunt. Het eiland is het meest zuidelijke van alle Ionische eilanden, waaronder Kefalonia, Ithaca, Lefkada, Paxos en Corfu. De gehele archipel bevindt zich in het westen van Griekenland, midden in de Ionische Zee. Zakynthos is vooral populair bij veel vakantiegangers vanwege de prachtige zandstranden. In het westen liggen de steile rotskust van het eiland, terwijl in het zuidoosten verschillende zwemmogelijkheden zijn. Het strand dat bekend staat als Banana Beach is zeer goed bezocht, omdat het zand er bijzonder fijn is, de hellingen van het strand vlak.

Andere bestemmingen op de heen- en terugreis
Mietwagenrundreise Griechenland

Indien u dat wenst, kunt u uw huurauto makkelijk ophalen op een vliegveld op het eiland of een taxi nemen naar het geselecteerde autoverhuurbedrijf waar u deze heeft geboekt. Daar vanuit kunt u naar een van de vele bezienswaardigheden die u tijdens de rondreis tegenkomt. Zakynthos is vrij klein, zodat u het eiland één keer kunt verkennen met de huurauto. Op aanvraag kunt u de huurauto op dezelfde dag terugbrengen. Het is echter raadzaam om meer tijd te plannen als u wilt zien alle bezienswaardigheden in alle rust en ook deel te nemen aan boottochten. Dagtochten naar de verschillende bestemmingen zijn de moeite waard. Omdat alle bestemmingen in ongeveer een uur te bereiken zijn is dit, zonder probleem, mogelijk.

Hoe kunt u goedkoop een auto huren met een prijsvergelijking
Fähre Zakynthos

Selecteer de huurauto in overeenstemming met de juiste kenmerken. Afhankelijk van welke tochten en excursies u wilt ondernemen, zijn verschillende modellen geschikt. Kijk online naar verschillende aanbiedingen en ontdek ook welke extra pakketten u kunt boeken om nog meer comfort te genieten. U kunt ook de prijzen van de individuele aanbiedingen makkelijk inzien, zodat u gemakkelijk de auto die past bij uw wensen en budget kiezen kunt. Indien nodig, ontvangt u ook verdere tips van het autoverhuurbedrijf bij het ophalen.

Welke andere bestemmingen worden aanbevolen?

  • Het Byzantijns Museum

  • Het dorp Keri

  • De vuurtoren van Kaap Keri

  • Kampeerterreinen

  • Marathonisi

Ontdek de omgeving van het eiland Zakynthos met een huurauto

Aan de ruige en steile kusten van het eiland liggen vele prachtige baaien, die een bezoek waard zijn met een huurauto. Met een huurauto bent u altijd zelfstandig en flexibel op Zakynthos. Bezoek de omliggende dorpen, bezienswaardigheden, stranden en plaatsen in comfort. Als u van plan bent een vakantie op Zakynthos, is het zeer aan te raden om een goedkope huurauto te boeken, waarmee u het hele eiland kunt verkennen en vele bezienswaardigheden kunt ontdekken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat