Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Zakynthos

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Zakynthos
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Zakynthos

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Zakynthos bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 8 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Renault Twingo
7 Dagen van 12.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 8 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 12.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 11 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Renault Twingo
7 Dagen van 12.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto

Overwinteren met uw eigen huurauto in Zakynthos is een uitstekend idee. Tijdens de wintermaanden zijn namelijk niet alleen de accommodaties goedkoper, maar ook de huurauto's. Haal de huurauto van uw keuze op de luchthaven van Zakynthos op en begin uw wintervakantie op het Griekse vakantie-eiland mobiel.

Uw huurauto op Zakynthos International Airport ZTH

Het beroemde Navagio-strand op Zakynthos

Het beroemde Navagio-strand op Zakynthos

Vakantie in Griekenland is dit jaar aan de orde van de dag! Verken het prachtige eiland Zakynthos op eigen gelegenheid. Boek uw huurauto direct op Zakynthos International Airport (ZTH). Op MietwagenCheck vindt u uw geschikte huurauto. Begin uw reis naar Griekenland individueel volgens uw wensen. Het beroemde Navagio-strand is wereldberoemd. Haal meer uit uw reis met een huurauto. Door de gunstige prijsvergelijking van MietwagenCheck bespaart u veel geld. Wees slim en boek risicoloos vanuit huis. Mocht er iets gebeuren, dan ben je nog steeds flexibel en verzekerd.

U vindt de volgende autoverhuurbedrijven in de openbare ruimte van de aankomsthal:

  • Avis
  • Begroting
  • Hertz
  • Thrifty

Zakynthos in de lente: de bloem van het oosten

Natuurliefhebbers opgelet: Uw vakantiebestemming voor de lente is Zakynthos. Het Griekse eiland wacht op u met een adembenemend schouwspel van bloesems. Reis in de lentemaanden maart, april en mei naar Zakynthos en dompel u onder in de felle kleuren van de natuur. Plan genoeg tijd in voor uw voorjaarsvakantie op Zakynthos. De beste manier om het eiland te verkennen is met uw eigen huurauto vanaf de luchthaven van Zakynthos. Het eiland zit vol contrasten. Ontdek uw favoriete stranden, wandel door de bergen en beloon uzelf 's avonds met heerlijke Griekse wijn terwijl u de voorjaarszon ziet ondergaan.

Wegrijden met uw huurauto op Zakynthos Airport

Straten van Zakynthos

Op de wegen van Zakynthos

Waar is de luchthaven in Zakynthos? De luchthaven van Zakynthos ligt op 5 km van Zakynthos-stad en is gemakkelijk bereikbaar. Volg de Zakynthos-Keriou weg en de Stravopodi weg. De rit van en naar het stadscentrum duurt ongeveer 15 minuten. Laganas ligt op 6,8 km van de luchthaven en de rit vanaf de luchthaven bedraagt ongeveer 10 minuten. U zult genieten van de goed onderhouden wegen van Zakynthos. Met een extra chauffeur wordt uw rit nog ontspannender. Bij veel verhuur zijn deze al in de prijs inbegrepen. Lees de huurvoorwaarden voordat u reserveert.

Taxi van en naar Zakynthos Luchthaven

Taxi's met meter zijn de klok rond beschikbaar buiten de luchthaventerminal. De reis van het vliegveld naar het centrum van Zakhynthos duurt ongeveer 10 tot 15 minuten en kost gewoonlijk 10 euro. Met een huurauto bespaar je de taxirit. Begin direct aan je welverdiende vakantie. Berg uw bagage gemakkelijk en veilig op in de kofferbak. Wees slim en geniet individueel van uw vakantie.

Winkelen en eten in Zakynthos Luchthaven

Winkelen

Boutique light BLUE: Stijlvolle modeaccessoires, smaakvolle tassen en zonnebrillen, kleurrijke sjaals, unieke sieradencollecties van echt zilver, koper, staal en halfedelstenen, exquise stoffen zoals wol, katoen en zijde, lederwaren en mooie souvenirs.

Hellenic Duty Free Shops: In een gezellige, vriendelijke en uitnodigende omgeving om te winkelen, vindt u een ruime keuze van alle bekende parfums & cosmeticamerken, tabaksproducten, sterke drank, zoetwaren, Griekse gourmetspecialiteiten, speelgoed, elektronica, horloges en accessoires, evenals de collecties van bekende merken zoals Victoria's Secret, Boss, Emporio Armani & Armani Jeans, Folli Follie, Links of London, Swarovski, Swatch, Juicy Couture, Salvatore Ferragamo, Michael Kors, Polo Ralph Lauren en nog veel meer tegen verbazingwekkend lage prijzen.

Restaurants en cafés
  • Aircanteen (in de afgesloten vertrekruimte, begane grond) restaurant met een moderne snack & koffie selectie met taarten, sandwiches, pizza's, salades en desserts in smaakvol geïnspireerde combinaties en natuurlijk een ruime keuze aan koffiespecialiteiten vol van smaak en rijk aroma.
  • In Mi Cafetal (gelegen in de afgesloten vertrekruimte, tussenverdieping) begint uw dag met een uitstekende, aromatische koffie met veel smaak. U kunt ook genieten van warme of koude espresso en cappuccino, gemaakt van geselecteerde soorten bonen van 100% Arabica. Voor een snelle snack kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan broodjes die dagelijks met verse Griekse producten worden bereid, of uit traditionele Griekse taarten, croissants, koekjes, muffins en pizza.
  • Ritazza (openbare vertrekruimte) serveert een uitgebreid assortiment koffie.

Welkom op het eiland Zakynthos

Uitzicht op Zakynthos

Ontdek Zakynthos individueel

Zakynthos staat voor meer dan strandvakanties. Zakynthos wordt "Fior di Levante" genoemd, bloem van het oosten. Reeds de Venetianen, die hier drie eeuwen lang regeerden, onderkenden de landschappelijke schoonheid van het eiland.

Zakynthos ziet er bijzonder groen uit voor bezoekers. Zowel uitgestrekte vlaktes als glooiende heuvels en bergen nodigen uit tot wandelen. De vegetatie is dicht. Op veel plaatsen vindt u olijfgaarden en mooie wijngaarden. Het idyllische plaatje wordt gecompleteerd door schilderachtige bergdorpjes.

Het noorden van Zákynthos is bijzonder rustig. Hier vindt u toeristen die op zoek zijn naar stilte en ontspanning.

Terwijl u op Ios en Kos feestvieringen zult vinden. Rhodos en Kreta met familievakanties, het eiland Zakynthos biedt beide. De meeste stranden en steden liggen langs de zuid- en oostkust. De west- en noordkust zijn zeer bergachtig en meestal onbewoond.

De prachtige witte kliffen die steil aflopen in de azuurblauwe zee richting Keri zijn een hoogtepunt. Het water is wonderbaarlijk helder en het is de moeite waard een bootje te huren om deze bezienswaardigheden te bezoeken.

Ontdek Zákynthos-stad met een huurauto

Byzantijns Museum

Op naar het Byzantijns Museum

Een bezoek aan Zákynthos-Stad is een must voor alle vakantiegangers. In 1953 werd de stad getroffen door een grote aardbeving. Tenminste veel kunstschatten konden worden gered. De reconstructie vond plaats onder opname van historische bouwplannen. De stad zou haar oude gezicht kunnen behouden.

Vandaag de dag is Zakynthos-stad een mengeling van aangepaste nieuwe gebouwen en herbouwde architectuur.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Zakynthos:

Tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Zákynthos-stad behoort het klooster van Agios Dionisios, waarvan de van verre zichtbare klokkentoren lijkt op die van de San Marco in Venetië. Breng ook een bezoek aan het Byzantijns Museum . U krijgt een unieke gelegenheid om de ontwikkeling van de Ionische schilderkunst te volgen.

Een idyllische plek om de zonsondergang, de stad in de schemering en 's nachts, en de sterren te zien is de top van de heuvel in Bohali. Het biedt een panoramisch uitzicht over de hele baai en de fonkelende lichtjes van Zakynthos-stad.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat