Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Friedrichshafen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Friedrichshafen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Friedrichshafen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Friedrichshafen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 39 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
10 Dagen van 17.05 - 27.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
10 Dagen van 17.05 - 27.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
10 Dagen van 17.05 - 27.05.2024
Voorbeeld auto

De regio rond de Bodensee is ook in de winter een echte blikvanger! Met uw eigen huurauto kunt u gemakkelijk opstijgen van Friedrichshafen Airport en vervolgens de andere plaatsen rond de Bodensee verkennen. Dompel u onder in de kerstsfeer aan het Bodenmeer en bezoek andere plaatsen zoals Bregenz, Konstanz of Lindau.

autoverhuur op Friedrichshafen Luchthaven

Uitzicht over Friedrichshafen

Uitzicht over het mooie Friedrichshafen

De vierlandenregio en het Bodenmeer zijn ideaal om met een huurauto te ontdekken. Daarom kunt u uw vakantie of zakenreis het beste direct beginnen met een huurauto vanaf Friedrichshafen Airport (FDH). Een vakantie in Duitsland is bijzonder populair in 2021. Met MietwagenCheck bieden wij u de grootste selectie van alle autoverhuurbedrijven die zich op de luchthaven bevinden. Via onze transparante online boeking worden alle beschikbare huurauto's en aanvullende diensten eenvoudig voor u weergegeven. Friedrichshafen Airport is de toegangspoort tot de prachtige Bodensee. Andere grote steden aan het Bodenmeer zijn gemakkelijk met de auto te bereiken.

Informatie over Friedrichshafen Luchthaven

Vliegtuigen op de landingsbaan

Friedrichshafen Airport Uw reis begint!

De luchthaven bestaat uit een passagiersterminalgebouw met zeven gates (A-G) en enkele winkels en restaurants. Het vertrekgebied bestaat uit zeven parkeerplaatsen, er zijn geen jetways. Het terminalgebouw beschikt ook over kantoorruimte en een observatiedek, het ON TOP terras. Een Dornier Flugzeugwerke museum gewijd aan de Duitse vliegtuigfabrikant is gelegen naast de terminal. De internationale vakbeurs voor de algemene luchtvaart AERO wordt jaarlijks gehouden op het luchthaventerrein en in de aangrenzende Neue Messe Friedrichshafen. Het is een handelsbeurs voor zaken- en privévliegtuigen, vergelijkbaar met de veel grotere EBACE. Er is een hotel direct bij de luchthaven, het Hotel Ibis Friedrichshafen Airport Messe. Het biedt 80 geluiddichte kamers met airconditioning en WLAN. Het hotel is aantrekkelijk gelegen, direct naast het beursterrein.

Verkeersverbindingen naar Friedrichshafen Luchthaven

Met de auto en huurauto

Friedrichshafen is vanuit alle richtingen te bereiken via hoofdwegen, die aangesloten zijn op diverse snelwegen naar München, of Oostenrijk en Zwitserland. De luchthaven is in de hele stad met borden aangegeven. Taxi' s en autoverhuurdiensten zijn beschikbaar in het terminalgebouw.

Met de trein

Friedrichshafen Airport heeft zijn eigen kleine treinstation, Friedrichshafen Flughafen, recht tegenover het terminalgebouw. Het wordt regelmatig bediend door lokale treinen van DB Regio en Bodensee-Oberschwaben, die naar het centrum van Friedrichshafen of de dichtstbijzijnde grote stad, Ulm, rijden.

Met de bus

Er zijn verschillende bus- en pendelverbindingen waarmee u bestemmingen in onder meer Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland kunt bereiken. Zo kunt u bijvoorbeeld op een ontspannen manier naar Basel, Konstanz of Zürich reizen. De Bodensee Airport Friedrichshafen biedt het perfecte uitgangspunt om de vierlandenregio te ontdekken.

Per schip

Vanuit Zwitserland is de veerbootverbinding van Romanshorn naar Friedrichshafen, met aansluitend een treintraject naar de luchthaven, een goed alternatief. U kunt ook met de veerboot vanuit Bregenz of Konstanz naar Friedrichshafen.

De AERO handelsbeurs in Friedrichshafen

Het expositiecentrum Friedrichshafen, dat in 2002 werd geopend, ligt in de onmiddellijke nabijheid van de Bodensee-Airport Friedrichshafen. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een vak- of publieksbeurs, een rockconcert of een tv-productie - evenementen in Friedrichshafen raken het hart! Friedrichshafen is ook de ideale plaats om met succes onvergetelijke nevenevenementen te organiseren. En het is precies hier dat elk jaar Europa's belangrijkste vakbeurs voor de algemene luchtvaart plaatsvindt - de AERO. In elf tentoonstellingshallen en op het openluchtterrein kunt u ongeveer 200 zakenvliegtuigen, ultralichte vliegtuigen, helikopters en gemotoriseerde vliegtuigen bekijken. Meer dan 600 internationale exposanten komen elk jaar naar Friedrichshafen en presenteren hier hun innovaties en trends.

Luchthaven ervaring in Friedrichshafen

Er valt veel te ontdekken op het Bodensee-Airport Friedrichshafen. Zo kunt u zich bijvoorbeeld laten inspireren door hedendaagse kunst tijdens een rondleiding door het Rondell. Geniet van het prachtige uitzicht op het Bodenmeer tijdens een rondvlucht. De vlucht naar de Bodensee is al een hoogtepunt. U kunt ook deelnemen aan een rondleiding op de luchthaven en genieten van het uitzicht vanaf het bezoekersterras.

Excursies met de huurauto vanuit Friedrichshafen

Uitzicht over Bregenz

Bregenz gemakkelijk bereiken met een huurauto

Friedrichshafen is een populair vertrekpunt voor verdere ontdekkingstochten. Een huurauto in Friedrichshafen biedt volledige flexibiliteit. De regio van het Bodenmeer, die een bezoek meer dan waard is, telt vele mooie stadjes. Konstanz is gemakkelijk te bereiken met de autoveerboot vanuit Meersburg. Meersburg zelf is een bezoek waard vanwege de betoverende wijngaarden. De jonge studentenstad Konstanz zal u betoveren met haar bijzondere flair. Zelfs Zwitserland is binnen handbereik. Tussen Friedrichshafen en Zürich zijn excursies naar het Appenzeller Land bijzonder aan te bevelen. Geniet van prachtige wandelingen in het alpenland.

Bestemming Afstand van Friedrichshafen Luchthaven
Lindau 19,7 km
Bregenz 40 km
Constance 32 km
Zürich 160 km
Stuttgart 196 km

Ontdek de vierlandenregio Bodensee met een huurauto

Landweg in Zwitserland

Zwitserse Alpen snel bereikt

Ontdek een van de mooiste regio's van Europa: het vierlandengebied van de Bodensee. Hier, waar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Liechtenstein samenkomen, kunt u de unieke natuur verkennen . Duik diep in de geschiedenis van de uitlopers van de Alpen. Het ideale vertrekpunt hiervoor is de Bodensee-Airport Friedrichshafen. Vanaf de luchthaven Friedrichshafen aan het Bodenmeer kunt u gemakkelijk talrijke bezienswaardigheden en vrijetijdsactiviteitenbereiken.

Bezienswaardigheden in de regio van de Bodensee

  • De oude stad Lindau wordt beschouwd als een van de mooiste oude steden aan de hele Bodensee.
  • Het Festival van Bregenz wordt beschouwd als een cultureel hoogtepunt.
  • Het nieuwe kasteel in Meersburg biedt een adembenemend uitzicht over het meer.
  • Het Hopmuseum in Tettnang is iets voor de cultureel geïnteresseerden.
  • Ravensburger Spieleland staat garant voor plezier voor jong en oud.
  • De Affenberg in Salem neemt je mee naar een spannende dierenwereld.
  • De oude binnenstad van Konstanz met een uitstapje naar de eilanden Mainau en Reichenau . Het eiland Reichenau en zijn kloosters zijn door de Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed.
Uitzicht vanaf de kathedraal over Konstanz

Constance Minster: een populaire bestemming voor uitstapjes

Een vakantie vol avontuur en opwinding is gegarandeerd aan de Bodensee. U zult verrukt zijn van de vele bezienswaardigheden aan het Bodenmeer. De grootte van de steden maakt rondreizen met de auto ongelooflijk gemakkelijk. Op één dag kunt u gemakkelijk veel steden en bezienswaardigheden tegelijk zien. Overtuig uzelf en reserveer uw huurauto vandaag nog op MietwagenCheck. Geniet van nog meer flexibiliteit met one-way verhuur. Haal uw huurauto op bij Friedrichshafen Airport en lever hem op een andere locatie weer in. Eenrichtingsverhuur bespaart u veel tijd.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat