Huurauto Luchthaven Hurghada

Autohuur Hurghada Luchthaven vanaf 23 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Luchthaven Hurghada

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Renault Logan of gelijkwaardig
Renault Logan
vanaf 23 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Renault Logan
vanaf 31 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Renault Logan
vanaf 28 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Renault Logan
vanaf 28 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Nissan Sunny of gelijkwaardig
Nissan Sunny
vanaf 26 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Nissan Sunny
vanaf 27 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Citroen C-Elysee
vanaf 26 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Citroen C-Elysee
vanaf 26 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Nissan Sunny N16 of gelijkwaardig
Nissan Sunny N16
vanaf 34 €/dag
Minibus
bijv. Citroen C4 Grand Picasso of gelijkwaardig
Citroen C4 Grand Picasso
vanaf 79 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Citroen C4 Grand Picasso of gelijkwaardig
Citroen C4 Grand Picasso
vanaf 79 €/dag
SUV
bijv. Subaru XV of gelijkwaardig
Subaru XV
vanaf 51 €/dag
Premium klasse
bijv. Volvo S80 of gelijkwaardig
Volvo S80
vanaf 69 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Uw huurauto op Hurghada Airport (HRG)

Hurghada, Egypte en de Rode Zee zijn een bestemming voor elk seizoen. In de zomermaanden mei, juni, juli, augustus en september is het de moeite waard om naar Hurghada te reizen voor een mooie strandvakantie. Ook in de vroege en late herfst is het de moeite waard om naar Egypte te reizen, omdat er in oktober en november nog zomerse temperaturen te verwachten zijn. Alleen in de wintermaanden december, januari en februari "vallen" de temperaturen tot vroeg in de zomer 20 graden. Om het vakantieverblijf in Noord-Afrika te bereiken, is de beste manier de luchthaven Hurghada, die uitnodigt met goedkope en directe vluchten uit de Duitstalige landen. Een huurauto kan al de moeite waard zijn om de transfer van het vliegveld naar de door u gekozen accommodatie te vereenvoudigen en geeft u de mogelijkheid om uw zomervakantie 2020 te beginnen, onafhankelijk van te dure taxi's of vervelend wachten. Breid de mogelijkheid van een huurauto vanaf het vliegveld van Hurghada uit en verken de omliggende regio rond Hurghada.

Reistemperaturen volgens de seizoenen:

 • Voorjaar: 26 - 30 graden (maart, april)
 • Zomer: 34 - 37 graden (mei, juni, juli, augustus)
 • Herfst: 28 - 32 graden (september, oktober, november)
 • winter: 22 - 24 graden (december, januari, februari)

Algemene informatie over de luchthaven van Hurghada

Landing op de luchthaven van Hurghada

Landing op de luchthaven van Hurghada

Uw eerste referentiepunt voor uw reis naar Egypte is de luchthaven van Hurghada. Hier komt u aan bij Terminal 1, die door veel Duitse luchtvaartmaatschappijen wordt bediend. De aantrekkelijke locatie van de luchthaven van Hurghada verklaart de vele benaderingen van andere Europese landen die, net als u, een mooie vakantie willen doorbrengen op de stranden van Hurghada en andere nabijgelegen resorts. Naast toeristen uit de Duitstalige landen landen landen er al jaren veel Russische en Turkse toeristen op de luchthaven van Hurghada. Door de jaren van aankomende toeristen van over de hele wereld is het luchthavenpersoneel bevoegd en vindt u snel en gemakkelijk uw weg naar uw huurauto op de luchthaven van Hurghada.

Probeer de dagen maandag en donderdag voor uw aankomst op de luchthaven van Hurghada te vermijden, aangezien deze als de drukste dagen worden beschouwd. Als uw terugvlucht op een van deze dagen vertrekt, plan dan meer tijd in wanneer u uw huurauto terugbrengt.

Alles wat belangrijk is om Egypte binnen te komen in een oogopslag

Het paspoort als veiligste keuze voor toegang

Het paspoort als veiligste keuze voor toegang

Voor de zekerheid moeten reizigers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bij binnenkomst in Egypte een paspoort hebben dat minstens zes maanden geldig is. Vakantiegangers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland hebben een visum nodig. Heb ik een visum nodig voor Egypte? Het toeristenvisum, dat een maand na aankomst geldig is, wordt gewoon afgegeven op de luchthaven van Hurghada tegen een vergoeding van 22 € of 25 $. Zoals bij alle reizen is het raadzaam om informatie in te winnen over de voortdurend veranderende regelgeving met betrekking tot de inreis en het visum voor uw volgende vakantiebestemming. De visumprocedure is eenvoudig voor vakantiegangers. Met Engels, Duits en Frans moet je op de luchthaven en in de vakantiegebieden naast de lokale taal ook het Arabisch aankunnen.

Een kort overzicht van de reisdocumenten waarmee u naar Hurghada kunt reizen:

Reisdocument Toegang
paspoort* Ja
Voorlopig paspoort Ja
identiteitskaart** u. U.
Voorlopige identiteitskaart Geen
Kinderpaspoort Ja

Paspoort* = moet minstens 6 maanden geldig zijn

Identiteitskaart** = met de Duitse identiteitskaart wordt een aparte inreiskaart afgegeven, waarvoor twee biometrische pasfoto's moeten worden ingeleverd. Als u echter een reisdocument nodig heeft voor andere doeleinden, zoals geldoverdracht, kan de identiteitskaart niet voldoende worden geacht. Wij adviseren u om uw paspoort of tijdelijk paspoort nog minstens zes maanden bij u te dragen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Huurauto's ontvangen op de luchthaven van Hurghada

Ontvangst van uw huurauto

Ontvangst van uw huurauto

Nadat uw vliegtuig de luchthaven van Hurghada heeft bereikt, zult u zeker uw huurauto direct willen ophalen. Waar zijn de autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Hurghada? Nadat u de uitgang van de aankomstterminal hebt bereikt, vindt u de balies van de verschillende autoverhuurbedrijven en kunt u uw huurauto ophalen. Het vriendelijke personeel van uw geboekte autoverhuurbedrijf begeleidt u door het proces en vat alles wat belangrijk is nog eens samen. Controleer de aankomsttijd van uw vlucht met uw huurauto om het maximale uit uw reis te halen. Wij bieden u een alternatieve, flexibele leveringsoptie in ons eenvoudige en flexibele zoekmasker. Hier kunt u de tijd van uw levering eenvoudig aanpassen aan uw retourvlucht om vervelende wachttijden op de luchthaven te voorkomen.

Met de eerlijke brandstofregeling van het ophalen en afzetten van de huurauto met een volle tank, hoeft u zich nergens zorgen over te maken als u uw huurauto ophaalt en kunt u meteen beginnen. Voordat u uw huurauto inlevert, vindt u het dichtstbijzijnde benzinestation 11,4 km ten zuiden van het vliegveld.

Vakantiebestemming Hurghada met een huurauto vanaf het vliegveld

Droomstrand in Hurghada

Droomstrand in Hurghada

Nu u uw huurauto op de luchthaven van Hurghada heeft ontvangen, wilt u zeker direct naar uw vakantiebestemming aan de Rode Zee van Egypte. Hoe kan ik Hurghada bereiken vanaf het vliegveld? De luchthaven van Hurghada ligt op 11,6 km van het vakantieoord Hurghada. Met de auto hoeft u alleen de weg ten noorden van de luchthaven te volgen via El-Nasr. Na een korte rit van 22 minuten bereikt u het centrum van de vakantiebestemming Hurghada aan de kust van de Rode Zee. Vanaf hier bent u slechts enkele minuten verwijderd van uw accommodatie en droomstranden. Waar u uw huurauto bij uw hotel kunt parkeren, kunt u het beste van tevoren overleggen met het door u gekozen hotel. Veel resorts bieden een eigen parkeerplaats voor personeel en gasten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw huurauto. Toch raden wij u aan om bij aankomst geen waardevolle spullen in de auto achter te laten en alles wat belangrijk is mee te nemen.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders