Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Karpathos

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Karpathos
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Karpathos

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Karpathos bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 15 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Suzuki Celerio
14 Dagen van 14.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 17 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Opel Corsa
14 Dagen van 14.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 17 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Suzuki Celerio
14 Dagen van 14.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Karpathos

Wat is er mooier dan in de zomer met een huurauto rond te toeren op Karpathos? Boek de juiste huurauto op Karpathos Luchthaven en begin uw onvergetelijke zomervakantie op het Griekse vakantie-eiland. Met uw eigen huurauto bent u altijd mobiel en kunt u de mooiste stranden verkennen.

autoverhuur op Karpathos Luchthaven

Haven van Karpathos

Wilt u onafhankelijk en flexibel van de luchthaven van Karpathos (AOK) naar de hoofdstad van het eiland of naar uw accommodatie reizen? Reserveer dan een huurauto online op Karpathos Luchthaven via MietwagenCheck en vergelijk de prijzen. Met een vooraf geboekte huurauto kunt u na aankomst ontspannen en Griekenland onafhankelijk en flexibel ervaren.

Voorzieningen op de luchthaven

Griekenland Luchthaven

Er is geen busverbinding met de luchthaven. U zult dus met de auto, een huurauto of een taxi moeten reizen. Pakkettoeristen worden opgehaald met bussen van touroperators en huurauto's worden op bestelling naar de luchthaven gebracht. In juli 2009 werd een nieuwe terminal geopend ter vervanging van het vorige terminalgebouw, dat voldoet aan de eisen van moderne luchthavenoperaties. De aankomst- en vertrekzones zijn binnen het gebouw van elkaar gescheiden. Bovendien werd een automatisch bagagetransportsysteem geïnstalleerd. In de openbare ruimte zijn er verschillende incheckbalies, een winkel en de balies van enkele autoverhuurbedrijven. Achter de veiligheidscontrole is een grote wachtzaal met verschillende uitgangen naar de gates en het vliegveld. Hier is ook een belastingvrije winkel gevestigd. De terminal heeft geen instapbruggen voor passagiers, zodat passagiers per bus van en naar het vliegtuig worden vervoerd.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen op Karpathos Luchthaven

Lijnvluchten van Olympic Air verbinden Karpathos met Athene en Rhodos , het hele jaar door. Tussen april en oktober landen ook charter- en budgetmaatschappijen op Karpathos. In de zomer komen er onder meer vluchten uit München, Düsseldorf, Frankfurt, Wenen en Amsterdam.

Luchtvaartmaatschappijen Bestemmingen
Austrian Airlines Wenen, Linz
Eurowings Keulen/Bonn
Germania Düsseldorf
Niki Wenen
Panorama Karpathos

Auto huren op Karpathos Luchthaven - Alles wat u moet weten over het eiland

Karpathos is een eiland in de Egeïsche Zee en het op een na grootste eiland van de Dodekanesos-archipel. De hoofdstad van het eiland is Karpathos-stad of ook Pigadia genoemd naar de oude naam. Karpathos heeft een mediterraan klimaat. Een belangrijk kenmerk van het mediterrane klimaat zijn de sterke winden in de zomer, die bekend staan als Meltemi ("Etisia"). In de winter daarentegen valt er slechts lichte regen en heersen er zachte temperaturen. Voor een rondreis en naar de stranden en bezienswaardigheden op het eiland kunt u het beste een auto huren. Asfaltwegen lopen langs de westkust van het eiland. Wegen in het binnenland van het eiland blijken vaak gravelwegen te zijn.

De bezienswaardigheden in het voor- en najaar ontdekken met de huurautoMenu-Intrede

Is er iets mooiers dan in Griekenland over de kustwegen van het eiland Karpathos te cruisen in een gehuurde cabriolet? Nauwelijks. Vervul deze prachtige droom en huur een goedkope auto bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze. Het zijn in de eerste plaats de droomstranden die vakantiegangers op magische wijze aantrekken. Hoe onbeschrijfelijk mooi moet het dan zijn om in een chique cabriolet over deze oude wegen te rijden. Laat u meevoeren naar de heerlijke rust en sereniteit en ervaar pure ontspanning. De bezienswaardigheden zijn in de eerste plaats de pittoreske stranden en natuurgebieden. Bij het autoverhuurbedrijf krijgt u meestal ook zeer goede tips over waar u met de huurauto naar toe zou kunnen gaan. Zorg ervoor dat u met uw huurauto naar de volgende plaatsen rijdt:

Karpathos strand
Huizen op Karpathos
  • Amopi: badplaats met een prachtig strand. Niet ver van de stad ligt het stadje Amopi. Het heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld en is populair bij vakantiegangers. De prachtige stranden nodigen u uit om een lange dag aan zee door te brengen.
  • Apostelkerk bij Amopi: Een schiereiland met een sneeuwwit strand is een ander hoogtepunt even buiten Amopi. Hier vindt u een oude apostelkerk, zoals u die alleen in boeken hebt gezien.
  • Lefkos: De volgende omweg is de moeite waard naar Lefkos. Een plaats gevormd door de oude Griekse geschiedenis met vele betoverende stranden en enkele archeologische schatten.
Andere bezienswaardigheden in Karpathos
  • Dorische Tempel van Athena
  • Kerk van St. Nicholas
  • Panormítis Kerk
  • Hoofdkerk van Agii Apóstoli
  • Archeologisch Museum
  • Openluchttheater
  • Ruïnes van de Basiliek van Agia Fotini

Online een huurauto reserveren is eenvoudigMenu-Intrede

Karpathos strand

Wanneer u online boekt, kunt u met onze hulp gemakkelijk verschillende auto's vergelijken en de goedkoopste vinden. Eerst geeft u aan waar u de huurauto wilt ophalen, dus u kunt het beste uw bestemming aangeven. Vervolgens voert u het inleverstation in, d.w.z. de plaats waar u de huurauto wilt inleveren. Meestal zijn de ophaal- en inleverlocaties dezelfde, maar bij eenrichtingsverhuur hebt u de mogelijkheid om twee verschillende locaties te kiezen, waardoor bijvoorbeeld een roadtrip veel handiger voor u wordt. Wanneer u klaar bent, voert u de reisperiode in waarin u de huurauto nodig heeft. Geef vervolgens aan voor hoeveel personen de huurauto nodig zal zijn, zodat u de perfecte grootte van de auto hebt. U kunt dan kiezen tussen verschillende voertuigcategorieën, kenmerken, verzekeringen en inclusieve diensten zoals hieronder aangegeven. Om uw keuze te vergemakkelijken bieden wij ook drie verschillende voordeelpakketten aan, zodat u niet alles afzonderlijk hoeft te filteren.

  • Volledig uitgebreide verzekering en bescherming tegen diefstal
  • Eerlijke verordening inzake brandstofbevoorrading
  • Terugbetaling van eigen risico
  • Alle kilometers gratis
  • Verzekering voor derden
  • Airconditioning
  • 4-5 deuren
  • Automatisch
  • Handgeschakeld
  • Glas- en bandenverzekering
  • Navigatie systeem inbegrepen

Autoverhuur in KarpathosMenu-Entree

Straat in Karpathos

Er zijn talrijke autoverhuurbedrijven in de stad en op de luchthaven, zodat u tijdens uw reis volledig onafhankelijk bent. Indien u uw huurauto wilt ophalen bij aankomst op de luchthaven van Karpathos, zijn er tal van goedkope huurauto 's van verschillende aanbieders beschikbaar op de luchthaven. Probeer het meteen uit en krijg een uitgebreid overzicht van alle aanbieders en hun voertuigen!

Waar kan ik mijn huurauto gratis parkeren in Karpathos stad?

Weg op Karpathos

In het algemeen kunt u op Karpathos in alle wit gemarkeerde zones gratis parkeren. Geel gemarkeerde bermen betekenen daarentegen dat parkeren hier verboden is. Blauw gemarkeerde bermen betekenen daarentegen dat er betaald moet worden. U moet ook uitkijken naar no-stop-borden met een enkele streep, wat betekent dat u er niet mag parkeren op oneven maanden. Twee lijnen, daarentegen, staan voor even maanden. Voor parkeren op Karpathos wordt 80 euro in rekening gebracht.

Nadere informatie over rijden op Karpathos

Uitzicht op Karpathos

Veiligheidsgordels zijn verplicht in Griekenland! Bovendien is het dragen van een fluorescerende vest bij een ongeval verplicht. Daarom raden wij u aan om vóór vertrek te controleren of uw voertuig goed is uitgerust (gevarendriehoek, verbandtrommel, brandblusser). Telefoneren in de auto is alleen toegestaan met een draadloos handsfree apparaat en het toegestane alcoholpromillage is 0,5. De maximumsnelheid is als volgt:

  • In de stad: 50 km/u
  • Buiten de stad: 90 km/u
  • Snelweg: 120 km/u

Wat heeft Karpathos te bieden?

Karpathos

Het mediterrane klimaat van het in de Egeïsche Zee gelegen eiland met zijn lange, hete en droge zomers en de milde en vochtige winters heeft bijna elk seizoen wel iets te bieden. Natuurminnende reizigers waarderen vooral de bloemenpracht in de lente, terwijl zonzoekende reizigers in de zomermaanden aan hun trekken komen. Aan de andere kant voelen diegenen die het niet zo warm willen hebben en nog voor de winter een paar verwarmende zonnestralen willen opsnuiven, zich in de herfst heel goed thuis op Karpathos. De hoogste top van het eiland is meer dan 1.400 meter hoog, waardoor het een perfecte plek is om te wandelen. U hoeft dus niet alleen maar met een huurauto te reizen, u kunt ook iets sportievers doen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat