Huurauto Luchthaven Kayseri Erkilet

Autoverhuur Kayseri Luchthaven vanaf 21 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Luchthaven Kayseri Erkilet

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Fiat Panda of gelijkwaardig
Fiat Panda
vanaf 21 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat Panda
vanaf 21 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Fiat Panda
vanaf 21 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Fiat Panda
vanaf 21 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Renault Symbol of gelijkwaardig
Renault Symbol
vanaf 22 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Renault Symbol
vanaf 22 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
FIAT EGEA 1.3
vanaf 25 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Renault Symbol
vanaf 22 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Seat Toledo of gelijkwaardig
Seat Toledo
vanaf 25 €/dag
Minibus
bijv. Ford Tourneo Connect of gelijkwaardig
Ford Tourneo Connect
vanaf 30 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Dacia Lodgy Minivan of gelijkwaardig
Dacia Lodgy Minivan
vanaf 37 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit Custom Minibus of gelijkwaardig
Ford Transit Custom Minibus
vanaf 59 €/dag
SUV
bijv. Dacia Duster SUV of gelijkwaardig
Dacia Duster SUV
vanaf 38 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Kayseri verkennen met een huurauto

Gezicht op Kayseri

Om Turkije echt te leren kennen, moet je eerst naar Kayseri gaan, dat is geen typische toeristische stad, wat het nog interessanter maakt om het land te leren kennen. De stad wordt vooral bezocht door zakenmensen en biedt daarom niet veel toeristische attracties. Daarom is het toerisme in deze stad niet erg hoog, omdat de stad niet aan zee ligt, de prijzen normaal zijn en het de perfecte plek is om een road trip te beginnen. Het is dus het beste om een huurauto te boeken bij het vliegveld van Kayseri om optimaal van Turkije te kunnen genieten.

Informatie over de luchthaven

Luchthaven

Kayseri International Airport ligt op ongeveer 5 kilometer van de gelijknamige stad. De stad Kayseri ligt in het centrum van Turkije, in de gelijknamige provincie en in de regio Anatolië. De capaciteit van de luchthaven is de afgelopen jaren toegenomen tot een miljoen passagiers per jaar. Enkele bestemmingen vanaf Kayseri Airport zijn Istanbul, Amsterdam, Keulen en Luik. Vanaf 2020 zullen er nog enkele luchthavens in Duitsland en Rotterdam zijn. Op het vliegveld in Kayseri kunt u uw geboekte huurauto ophalen en van daaruit uw reis door Turkije beginnen. Vanaf het vliegveld kunt u dan verschillende steden en plaatsen bezoeken die niet erg ver weg zijn en gemakkelijk te bereiken zijn met een huurauto zoals weergegeven in de tabel.

Doelstellingen Afstand Duur met de huurauto
Erciyesberg ongeveer 34 kilometer ongeveer 50 minuten
Yemliha ongeveer 40 kilometer ongeveer 37 minuten
Aksaray ongeveer 60 kilometer ongeveer 2 uur & 5 minuten
Nevşehir ongeveer 84 kilometer ongeveer 1 uur & 10 minuten
Sultansazlığı Nationaal Park ca. 88 kilometer ongeveer 1 uur & 12 minuten

Online huren - vanuit huis BuchenMenu-Entry

Vanuit huis is het het gemakkelijkst om een huurauto te boeken. Daar kunt u zich ontspannen en op zoek gaan naar het juiste voertuig voor uw reis. Zoek naar beschikbare huurauto's op ons vergelijkingsportal door eerst de locatie op te geven waar u de huurauto wilt ophalen en vervolgens de periode op te geven waarin u de huurauto nodig heeft. Vervolgens start u de zoekopdracht, waarna enkele resultaten al aan u worden gesuggereerd. Tot slot, vernauw het zoeken naar de grootte van de huurauto die u opgeeft door het aantal mensen waarmee u reist. Selecteer vervolgens de gewenste voertuigkenmerken en -categorieën, zoals in het onderstaande voorbeeld. Tot slot filtert u de nodige inclusieve en verzekeringsdiensten, of kiest u voor een van onze drie servicepakketten.

Rivier in Kayseri
Voertuigcategorieën Kenmerken van het voertuig
Kleine auto Airconditioning
Compacte klasse 4-5 deuren
Middenklasse Automatisch
terreinwagen (SUV) Handmatig schakelen
stationwagon / minibus Vierwielaandrijving
Converteerbare Diesel
Luxe auto's Elektrische aandrijving

Annulering van de huurauto gratisMenu-Entry

Kayseri bij nacht

Als u niet in staat bent om uw reis te beginnen of als u geen huurauto nodig hebt voor uw reis, kunt u deze gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode. Daarom is het beter om een huurauto eerder te boeken om de vroegboekkorting te krijgen en als u de gehuurde auto toch niet wilt, kunt u deze direct annuleren. Stuur ons gewoon een e-mail naar "buchung@mietwagencheck.de" en neem telefonisch contact met ons op (Service Team: 089 143 79 160) vanaf 72 uur voordat u een auto wilt huren, zodat de annulering soepel kan verlopen. Houd er rekening mee dat sommige verhuurbedrijven het aanbod slechts tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode hebben, dus u kunt niet elke huurauto tot 24 uur gratis annuleren.

Maak de road trip met de eenrichtingsverhuur

Wilde paarden in Kayseri

Wilde paarden in Kayseri

Met de eenrichtingsverhuur kunt u een roadtrip nog gemakkelijker maken. U kunt dus een plaats kiezen waar u de roadtrip wilt beginnen, dan denkt u aan een route bij benadering die slechts ruw gepland hoeft te worden en tenslotte heeft u een bestemming bij benadering waar u de roadtrip wilt beëindigen. Met de eenrichtingsverhuur hoeft u niet de hele weg terug te rijden om de huurauto terug te brengen. Met deze optie kunt u twee verschillende locaties opgeven als ophaal- en afgiftepunten voor de huurauto.

Creditcard voor de borg

Gezicht op Kayseri

Om een huurauto te boeken heeft u in ieder geval een creditcard nodig. De creditcard dient als praktisch alternatief voor de storting, omdat de storting nogal groot is en tegenwoordig zelden iemand zoveel contant geld bij zich wil hebben. In plaats daarvan laadt u uw creditcard op met dit bedrag, zodat deze vervolgens voor een bepaalde periode kan worden opgenomen of geblokkeerd voor de storting. De borgsom is puur een zekerheid voor de verhuurder, zoals een borgsom die wordt geretourneerd wanneer de huurauto wordt geretourneerd. De borg dekt gewoon de eventuele schade. Als deze schade niet optreedt, wordt de borg aan u teruggegeven.

Rijden in TurkijeMenu-Entry

Waterval in Kayseri

In Turkije zijn er soortgelijke of dezelfde verkeersregels als in Duitsland, alleen dat er in Turkije minder mensen zijn die zich daaraan houden. U moet daarom bijzondere aandacht besteden aan de andere weggebruikers en altijd geconcentreerd rijden. In sommige zuidelijke landen moet je bij het rijden op landwegen op dieren letten. Het maakt niet uit of het om geiten, runderen of schapen gaat, ze kunnen de weg gewoon in groepsverband blokkeren. Let ook op de kuilen in de weg, probeer ze niet te vermijden, want ze zijn een gevaar voor de weggebruikers en kunnen ook sneller worden tegengehouden door de politie. Het nationale rijbewijs is algemeen erkend in Turkije, dus u hoeft geen internationaal rijbewijs aan te vragen. Als je problemen hebt en hulp nodig hebt van de politie, bel dan 155. In Turkije zijn de boetes vrij laag, maar om niemand in gevaar te brengen moet je toch de snelheidslimieten respecteren:

 • Stedelijk: 50 km/u
 • Buiten de stad: 90 km/u
 • Snelweg: 110 km/u

Reistijd en temperaturen

Berg in Kayseri

Erciyesberg

De beste tijd om naar Turkije te reizen is natuurlijk in de zomer, tijdens het "hoogseizoen". Maar op dit moment zijn de prijzen vrij hoog, omdat veel toeristen naar de zee willen gaan. In de gebieden die niet noodzakelijkerwijs in de buurt van de zee liggen, wemelt het in de zomer waarschijnlijk helemaal niet van de toeristen, want de temperaturen in de zomer in Turkije zijn soms ondraaglijk. Vooral 's middags verlaten de inwoners het huis niet, want de temperaturen zijn veel te gevaarlijk. Aan het strand kan men de temperaturen tot op zekere hoogte verdragen, omdat men in de zee of in het zwembad kan afkoelen en de temperaturen aan de zee iets koeler zijn dan in het centrum van het land. De temperaturen kunnen in de zomer oplopen tot 30°C, maar in de winter tot 10°C en te laag om in de zee te zwemmen, waardoor er in de winter veel minder toeristen naar Turkije komen. U heeft ook de mogelijkheid om een Europese skivakantie te plannen in Kayseri in de winter, zoals Kayseri ook wel bekend staat als "Winter Wonderland".

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders